Incertitudine

NU conduc. Mulam pt ! ;)
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2013 11:49

... poate nu vRei sa conduci, nu te obliga nimeni;)...dar daca lu' Callas ii place tipul si dupa o partida de amor, vrea sa-l conduca?....poate sa-i interzica cineva??
Laaasa, asa zaceti toate si dupa ce nu va lasam cu -n soaRe, puneti botu'.... ....fix ca tini..;))
Fss_ssu
Postat pe 16 Martie 2013 12:16
Oala...duzin! Fr BZ!
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2013 12:21

Iote! la Bz. nu-ti place ca-i frig, la Plo...nu, ca ploua
......da undi vrei bre sa se intalneasca fiintele astea doua ca sa-si satisfaca si "ele" curiozitatea?? ...tre sa fii si tu mai indulgenta...

ce gatesti in" oala" ceia?...mmmm! miroase-a bine! ii pt. mine?
Fss_ssu
Postat pe 16 Martie 2013 12:31
NU, nu mai dau nica! :))))
s ego_ :))))
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2013 12:35

Laaasa, pastreaza pentru tine:(....nu mai vreau nica

zi cu spor!
Fss_ssu
Postat pe 16 Martie 2013 12:48
:)) oRi?
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2013 12:49
eu zic sa nu mergi, k din astea am patit si eu si nu e prima data. Tu, daca p tn te`ar duce putin mintea si nici n`ar trebui sa gandesti mult, n`ai mai fi tr mesajul asta p forum, cerand parerea altora.... E clar, evident k tipul ala vrea doar sa ti`o traga si atat....
KiKi_RiKi_KiKi
Postat pe 16 Martie 2013 22:39
intamplator ai dreptate pustoaico, dar noi i-am spus-o mai delicat!
oricum nu degeaba si-a ales numele de maria callas ... nici soprana aia n-a fost o usa de biserica... deci poate ii place si ei sa... bea o cafea, sau sa... bea o cafea!
heartbit
Postat pe 17 Martie 2013 01:09
Eugena,Elisabeta,Magdabeauty,Barboneli vreau sa va multumesc pt opinia voastra sincera si de centa.Ati demonstrat ca sunteti persoane inteligente si cu mult bun simt.Nu acelasi lucru pot sa spun despre RESTURILE pe care nu le-am mai enumerat dar carora le recomand sa mai puna mana sa studieze niste carti ca au un IQ de O spre minus infinit.Si nu in ultimul rand un mesaj special pentru Hearbit.Vreau intai sa te intreb daca tot ti-ai permis sa-ti bati joc de Id-ul meu,ce mai stii despre Callas in afara ca a fost amanta lui Onasis?Poti sa enunti titlul unei opere cantate de ea din cariera stralucitoare pe care ne-a lasat-o?1Si apropo mai retardatule.in afara de mta ,cine a auzit de tine?!
MariaCallas
Postat pe 17 Martie 2013 14:21
Daca tot iti doresti sa experimentezi acest gen de "date", ar fi cazul sa va vedeti la jumatatea drumului , sa beti o cafea impreuna , asa veti gasi sigur raspunsurile la toate framantarile .Este si comod pentru amandoi si nu va creati obligatii nici unul dintre voi .Bafta!
garbo266859
Postat pe 17 Martie 2013 15:00
De la: MariaCallas, la data 2013-03-15 17:12:14Proverbul zice:nu exista padure fara uscaturi.Asa sta treaba si cu forumurile:pe langa oameni cu bun simt,bune intentii,educati (carora le multumesc din suflet pt opinii)sunt si "uscaturi",gen Rotty,Barboneli.....carora degeaba le explici si incerci sa le demonstrezi ca laptele e alb.Ei o tin una si buna ca nu e lapte ca-i ........soseta.Cat despre garbo 10470,asta nu se face,CHIAR E PROASTA,fratilor.


Repede s-o schimbat direcia vntului.
Cu ce eti mai bun ca 470?

Citete! Barbo din usctur se transform...
Cnd nu mai ai argumente njuri, jigneti.
Axl_R
Postat pe 17 Martie 2013 15:05
''sa mai puna mana sa studieze niste carti ca au un IQ de O spre minus infinit.''

Mda...''de cent''.
Axl_R
Postat pe 17 Martie 2013 15:22


din motive necunoscute de mine... debilii astia de la garbo nu-mi accepta raspuns lui Maria Callas... ! am vrut doar sa postez o melodie cantata de Maria Callas, cea adevarata ! nimic altceva ! la ce a scris aici: "Eugena,Elisabeta,Magdabeauty,Barboneli vreau sa va multumesc pt opinia voastra sincera si de centa.Ati demonstrat ca sunteti persoane inteligente si cu mult bun simt." cat despre Bit... sunt sigur ca stie ce canta Callas... va dedic la amandoi... si la toti, ce am ales eu din snopul de cantece al ei !!!

http://youtu.be/Vr2mUM_qL6s
barboneli
Postat pe 17 Martie 2013 16:03
eu nu m-as arunca cu el in pat de la prima intalnire!
intai m-as vedea cu el , as sta de vorba, as vedea daca avem sau nu puncte comune si apoi stabilim de comun acord urmatorii pasi; dar sexul facut asa din prima, nu!
omul pentru asta vine din cate inteleg; daca mergi in orasuk lui cazeaza-te la o pensiune (un hotel mai ieftin), daca vine el la fel, dar nu va vizitati in camere; pe strada, in parc, la film, oriunde numai in pat, nu.
150 km nu este chiar asa distanta mare ii faci intr-o ora si jumatate de drum; poti sa pleci dimineata si sa vii inapoi seara; daca a fi 600 de km as mai zice

insa tu faci ce vrei
adeline
Postat pe 17 Martie 2013 16:04


eh... uite ca asta a aparut !!!! si banuiesc si de ce. in mesajul lui Maria Callas, se pare ca erau elemente neplacute... ! se mai intampla ! eu atasasem si mesajul ei....
barboneli
Postat pe 17 Martie 2013 16:06
Ai dreptate Adeline,doar ca dubiul meu era daca sa ma risc sa ma cazez la el,nu daca sa ma culc cu el.Nicidecum nu vreau asta.Ideea era daca e intelept sa am incredere in el astfel incat sa merg la el acasa din prima.Desigur ca era un risc asumat.....dar asa cum am mai spus SIGUR NU VROIAM sa ma culc cu el .Era vorba de incredere,ca la adica daca nu vreau,dar ma riscam sa merg la el,puteam si sa ne batem daca vroia sa ma forteze.Deci de incredere si risc era vorba,nu de altceva.
MariaCallas
Postat pe 17 Martie 2013 19:57
Buna!

Cred ca daca vrea sa te cunoasca va parcurge cei 150 km, te va invita la o prajitura, un film, ceai/cafea etc, veti petrece o dupa amiaza in care va veti cunoaste mai bine (va fi mai ciudat odata ce veti fii fata in fata) si mai apoi se va intoarce acasa.
Daca totul parcurge bine si te va mai cauta ulterior poti sa ii intorci tu vizita..
Parerea mea e sa nu doarma la tine si nici tu la el. Daca te place si vrea sa te cunoasca cu adevarat te va intelege.

Sper sa iei decizia cea mai buna!
Mult noroc!
garbo_370
Postat pe 17 Martie 2013 21:22
miss soprana, eu stiu sa citesc foarte bine printre rinduri cind un barbat necunoscut se autoinvita la tine acasa, si INSISTA in sensul asta: tu stii sa citesti printre rinduri? Ei, daca nu iti traduc eu: te considera nu numai tirfa, ci o tirfa ieftina, pentru care nu merita sa plateasca hotelul, ca oricum e "singura" deci usor de prostit din trei emoticoane pe mess. Si pina la urma e nesigur si ca ar merita deranjul sa faca drumul pina la tine. Ce ar fi sa iti misti tu fundul prin trenuri?

Suficient de clar?
Sau mai ai nevoie de ochelari.... ca ti se incurca iar rindurile?

PS: si, dupa reactiile pe care le ai, tin sa ii dau omului dreptate. Nu ca ar fi trebuit sa fie fin psiholog pt asta....
quasaria
Postat pe 18 Martie 2013 14:04

Ia citeste si la mine: ce mai faci? esti foarte bine printre randuri:*

Off! cert este, ca-i inchis;))

Poate ascult o melodie de-a ta ;))
Fss_ssu
Postat pe 18 Martie 2013 15:58
De la: garbo_10470, la data 2013-03-09 19:13:17
De la: MariaCallas, la data 2013-03-09 08:45:30Sunt o femeie singura.Am cunoscut anul trecut un barbat,pe internet,care mi se pare ok.Acum vb pe mess la telefon etc.A sosit timpul sa ne cunoastem si live.El este din alt oras,cam la 150km de mine.M-a intrebat ca daca vine in orasul meu il pot caza la mine,ca nu prea e ok sa vina atata drum pentru cateva ore. Este imposibil in momentul de fata,sa-l cazez acasa la mine. Atunci el mi-a propus sa merg eu la el,el locuind singur.Poate sunt de moda veche dar,dar eu consider ca barbatul trebuie sa faca primul pas.Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.In aceste conditii consider ca el ar trebui sa vina in prima faza,si pe urma....mai vedem.Voi fetelor ce ati face in locul meu?




nu ne spui daca cei 150km sint in sus sau in jos.

EU CRED CA PENTRU O DRAGOSTE ADEVARATA POTI MERGE SI PANA LA "CAPATUL LUMI" DAR PANA NU AFLI CE ESTE DE FAPT ORI BATE 150 KM PENTRU O CAFEA LA MALL ORI IL TRIMITI LA DRACU!
kidz002776
Postat pe 18 Martie 2013 17:16
De la: garbo_10470, la data 2013-03-09 19:13:17
De la: MariaCallas, la data 2013-03-09 08:45:30Sunt o femeie singura.Am cunoscut anul trecut un barbat,pe internet,care mi se pare ok.Acum vb pe mess la telefon etc.A sosit timpul sa ne cunoastem si live.El este din alt oras,cam la 150km de mine.M-a intrebat ca daca vine in orasul meu il pot caza la mine,ca nu prea e ok sa vina atata drum pentru cateva ore. Este imposibil in momentul de fata,sa-l cazez acasa la mine. Atunci el mi-a propus sa merg eu la el,el locuind singur.Poate sunt de moda veche dar,dar eu consider ca barbatul trebuie sa faca primul pas.Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.In aceste conditii consider ca el ar trebui sa vina in prima faza,si pe urma....mai vedem.Voi fetelor ce ati face in locul meu?




nu ne spui daca cei 150m sint in sus sau in jos.

Hai sa iti spun altfel, acum 9 ani eram in situatia ta, cu diferenta ca distanta nu era de cateva sute de km ci de cateva mii, si am crezut in el , si l-am iubit ca o nebuna, asa ca mi-am facut bagajul, mi-am luat la revedere de la toti si am pornit-o la drum. Dupa multe ore intru-un autocar , la a mia conversatie telefonica mi-a dat seama ca habar nu am ce fac si am luat un alt autocar dar spre casa. Adevarul e ca nu poti cunoaste un om nici dupa ani de convietuire dar dupa cateva discutii pe mess. cantareste bine situatia, soarta ta e in mainile tale.
P.S. inima mea inca mai bate pt cel pe care l-am lasat dar acum e mult prea tarziu pt amandoi si tot ce ne-au ramas sunt in continoare discutiile pe mess si intrebarea WHAT IF....
kidz002776
Postat pe 18 Martie 2013 17:28
interesant limbaj de maria callas ai!

De la: MariaCallas, la data 2013-03-17 14:21:02Eugena,Elisabeta,Magdabeauty,Barboneli vreau sa va multumesc pt opinia voastra sincera si de centa.Ati demonstrat ca sunteti persoane inteligente si cu mult bun simt.Nu acelasi lucru pot sa spun despre RESTURILE pe care nu le-am mai enumerat dar carora le recomand sa mai puna mana sa studieze niste carti ca au un IQ de O spre minus infinit.Si nu in ultimul rand un mesaj special pentru Hearbit.Vreau intai sa te intreb daca tot ti-ai permis sa-ti bati joc de Id-ul meu,ce mai stii despre Callas in afara ca a fost amanta lui Onasis?Poti sa enunti titlul unei opere cantate de ea din cariera stralucitoare pe care ne-a lasat-o?1Si apropo mai retardatule.in afara de mta ,cine a auzit de tine?!


idioato, dupa ce ca esti si zdreanta (adica kwrva) si proasta demonstrezi ca esti si semianalfabeta!
"mta" - verifica cum se scrie si apoi du-te la pascut ca oricum nu putem discuta despre nimic de la egal la egal! altfel spus mai du-te in M-ta, cu cultura ta cu tot, ca n-am timp sa-ti insir tie cate opere de verdi si donizetti a cantat callas la milano, verona, venetia, chicago... etc!

de maria callas se pare ca am auzit si eu si altii de pe aici, dar despre tine cine "mta" (ti-am reprodus scrierea ca altfel ma tem ca nu ai sa intelegi mesajul) a auzit? ca ma indoiesc sa existe vreo legatura, chiar si imaginara intre tine si celebra soprana! ca ai imprumutat un nume, nu e rau... dar nu faci decat sa fii o molie care se crede vultur!
asa ca marsh!

p.s. ai uitat cand pe barboneli l-ai numit "uscatura"? verifica pagina 1. chiar nu mi se pare ca tu ragai a prostie
heartbit
Postat pe 21 Martie 2013 02:38
eu m-as duce sa il cunosc.
I inchipuie-ti,eu m-am dus sa il cunosc pe actualul meu sot,in alta tara,si nici eu nu aveam bani de atata drum,cu toate ca aveam si serviciu bun....
e bine sa il cunosti pe terenul lui,si mai ales sa ii cunosti pe cineva din familia lui.
lasa amanuntele si moda veche....important e sa ai sansa sa gasesti o iubire.
De obicei,cine se cunoaste pe net,si apoi se intalneste in realitate,ramane dezamagit....
insa se poate sa iasa ceva bun,stii cum zicea Cezar; trebuie sa incerc,fie ca reusesc,fie ca nu.
Du-te la el si roaga-l sa te ajute cu cheltuielile de drum,la fel cheltuie si daca vine el....
succes!
daniilia
Postat pe 24 Martie 2013 09:08
nu stiam ca prima intalnire are loc acasa la unul din parteneri. luati-o usurel..daca te place poate veni la inceput si numai pentru cateva ore. nu sari peste etape, caci totul se poate termina mai repede decat ti-ai fi imaginat.
MARILENA_25
Postat pe 2 Aprilie 2013 08:43
De la: MariaCallas, la data 2013-03-17 19:57:45Ai dreptate Adeline,doar ca dubiul meu era daca sa ma risc sa ma cazez la el,nu daca sa ma culc cu el.Nicidecum nu vreau asta.Ideea era daca e intelept sa am incredere in el astfel incat sa merg la el acasa din prima.Desigur ca era un risc asumat.....dar asa cum am mai spus SIGUR NU VROIAM sa ma culc cu el .Era vorba de incredere,ca la adica daca nu vreau,dar ma riscam sa merg la el,puteam si sa ne batem daca vroia sa ma forteze.Deci de incredere si risc era vorba,nu de altceva.


cat de SIGUR? pe bune ca te cazai la el si stateati doar la un ceai? hai sa fim seriosi. cred ca incerci sa fii altfel decat esti cu adevarat. nici o femeie nu ar putea sa se gandeasca ca doarme la un barbat si stau doar de vorba, ce naiba.
MARILENA_25
Postat pe 2 Aprilie 2013 08:47

Recomandari

Setari Cookie-uri