Incertitudine

Sunt o femeie singura.Am cunoscut anul trecut un barbat,pe internet,care mi se pare ok.Acum vb pe mess la telefon etc.A sosit timpul sa ne cunoastem si live.El este din alt oras,cam la 150km de mine.M-a intrebat ca daca vine in orasul meu il pot caza la mine,ca nu prea e ok sa vina atata drum pentru cateva ore. Este imposibil in momentul de fata,sa-l cazez acasa la mine. Atunci el mi-a propus sa merg eu la el,el locuind singur.Poate sunt de moda veche dar,dar eu consider ca barbatul trebuie sa faca primul pas.Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.In aceste conditii consider ca el ar trebui sa vina in prima faza,si pe urma....mai vedem.Voi fetelor ce ati face in locul meu?
MariaCallas
Postat pe 9 Martie 2013 08:45
De la: MariaCallas, la data 2013-03-09 08:45:30Sunt o femeie singura.Am cunoscut anul trecut un barbat,pe internet,care mi se pare ok.Acum vb pe mess la telefon etc.A sosit timpul sa ne cunoastem si live.El este din alt oras,cam la 150km de mine.M-a intrebat ca daca vine in orasul meu il pot caza la mine,ca nu prea e ok sa vina atata drum pentru cateva ore. Este imposibil in momentul de fata,sa-l cazez acasa la mine. Atunci el mi-a propus sa merg eu la el,el locuind singur.Poate sunt de moda veche dar,dar eu consider ca barbatul trebuie sa faca primul pas.Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.In aceste conditii consider ca el ar trebui sa vina in prima faza,si pe urma....mai vedem.Voi fetelor ce ati face in locul meu?




nu ne spui daca cei 150km sint in sus sau in jos.
garbo_10470
Postat pe 9 Martie 2013 19:13
Unde sunt vremurile cand lumea se cunostea la o cafenea....la o pizzerie...in statia de autobuz chiar..... Si zici ca esti de moda veche Callas ?
Rotty
Postat pe 9 Martie 2013 19:49
nceputu-i modern, restu' de mod veche.
Axl_R
Postat pe 9 Martie 2013 20:02
Asa mi se apre si mie normal....pentru inceput sa fii intr-un loc public........dar lui i se pare aiurea sa bata atata drum (dus-intors,i aceeasi zi)ca sa putem petrece cateva ore........"pe strazi"......
MariaCallas
Postat pe 9 Martie 2013 20:07
Daca vrea sa te cunoasca cu adevarat vine si pentru cateva ore. 150 de km e chiar putin, deci nu e un efort imens din partea lui. Eu zic sa nu te duci tu la el.
eugena
Postat pe 9 Martie 2013 21:42
adica? N-am inteles substratul... daca tot bate drumul macar sa aveti un pat la dispozitie, sa se aleaga omul cu ceva? Si fara sa plateasca hotelul, pina nu iti numara stelele tale...sau?


Sincer, eu sint foarte fericita sa VAD omul pe care il iubesc 5 minute intr-un aeroport.... intre doua zboruri de-alea mele si de-ale lui, si nici macar n-avem nevoie sa vorbim, dupa MII, nu sute de km... dar...
quasaria
Postat pe 12 Martie 2013 09:43
E clar...omul vine sa te cunoasca si ce poiti la..pat!! Asa ca ori ii oferi cazare...ori fixati o intalnire la jumatate de drum ..intre tine si el...Ii spui ca trebuie sa ..deconteze drumul tau{daca nu se ..retreage,te vrea...}si musai sa inchirieze o camera la vreo pensiune-hotel...sa caute pe net... Daca nici atunci ..nu renunta...sigur te vrea,poate chiar are intentii serioase...nu numai aventura!
Dar Nu te dece tu la el...macar pt. inceput...nu stii pe cine mai gasesti la el...vre-un prieten...
sa-ti fie cu noroc!!
elisabeta_boia
Postat pe 13 Martie 2013 10:20
wiith all due respect.... , ala care pune pb asa e un barbat TIMPIT.

Daca era unul destept, te plimba "pe strazi" vorba ta pina il rugai tu sa vina la tine...
Daca nu e capabil sa faca o femeie sa vrea EA sa il ia acasa, se numeste orice, numai barbat nu.
quasaria
Postat pe 13 Martie 2013 11:35
De la: MariaCallas, la data 2013-03-09 08:45:30Sunt o femeie singura.Am cunoscut anul trecut un barbat,pe internet,care mi se pare ok.Acum vb pe mess la telefon etc.A sosit timpul sa ne cunoastem si live.El este din alt oras,cam la 150km de mine.M-a intrebat ca daca vine in orasul meu il pot caza la mine,ca nu prea e ok sa vina atata drum pentru cateva ore. Este imposibil in momentul de fata,sa-l cazez acasa la mine. Atunci el mi-a propus sa merg eu la el,el locuind singur.Poate sunt de moda veche dar,dar eu consider ca barbatul trebuie sa faca primul pas.Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.In aceste conditii consider ca el ar trebui sa vina in prima faza,si pe urma....mai vedem.Voi fetelor ce ati face in locul meu?


ok, eu nu mai sunt fata... asa ca poate nu se potriveste ce zic. dar eu zic ca nu poti sa primesti pe cineva acasa inainte de macar il vezi (poate v-ati vazut deja pe mess...) dar macar 1-2 ore sa va intalniti undeva in public !!! va simtiti, va mirositi, va tineti de mana si astfel afli multe... ! daca si lucreaza si are salariu bun, poate sa sacrifice 200 de lei (noi) cazandu-se 2 zile macar la un pension, nu neaparat la hotel. eu urasc hotelurile... ! la o pensiune draguta si aveti destule in Romania... e si mai romantic si mai placut ! zic eu... ! siii... el a facut "primul pas" totusi cand ti-a propus cele 2 variante. si tu ai facut un "pas"... dar la dorinta lui sa vina la tine !!! asa ca suntei kit ! si mai e ceva....! stim distanta dintre voi, ca va cunoastei de pe net, dar... nu stim ce varsta aveti ! ca sa ne dam cu parerea, eu zic ca ar trebui sa stim si asta... ! daca vrei.
barboneli
Postat pe 13 Martie 2013 11:54
ei bine.... oi fi eu mai infantila si neadaptata la lumea moderna, da' sa te intilnesti cu scopul declarat de a te culca cu unul cules de pe net si pe care pe care nu l-ai vazut in viata ta (la hotel, acasa, whatever) mi se pare creepy. Mi se pare o situatie de kkt. De kkt rau. Si sa iti spuna ala auzi madam, ce eu vin sa ne plimbam de manutza?
quasaria
Postat pe 14 Martie 2013 07:51
Se pare ca unele ......gen quasaria nu prea stiu ce inseamna sa citesti printre randuri.Daca scopul declarat era "sa ma culc din prima cu unul cules de pe net"acest topic nu isi avea rostul.Daca asta era dorinta,hotararea etc.....doar nu era sa cer aprobarea unui "forum".
Dilema mea consta din faptul ca asa cum mi-am inceput topicul......sunt o femeie singura......adica sunt mai mult singura decat implicata intr-o relatie.Mi s-a spus de mai multe ori ca asta se datoreaza si faptului ca prea despic firul in 4,respectiv ca sunt de moda veche,dificila......In cazul de fata,vroiam sa stiu si parerea altor persoane,daca e ok sa merg eu prima data la el in oras,casa etc.....eu sunt sigura de mine si stiu ce vreau,daca vroiam sex,nu trebuie sa bat drumurile....se poare rezolva si in orasul meu.
MariaCallas
Postat pe 15 Martie 2013 08:16
".In cazul de fata,vroiam sa stiu si parerea altor persoane,daca e ok sa merg eu prima data la el in oras,casa etc.....eu sunt sigura de mine si stiu ce vreau,"

Aici te cam contrazici dragutza. Daca erai chiar asa sigura pe tine,nu aveai nevoie de parerea nimanui...
Rotty
Postat pe 15 Martie 2013 08:27


corect ! logica nemtzeasca... cu aroma de ardeleanca !!!!
barboneli
Postat pe 15 Martie 2013 15:16
Proverbul zice:nu exista padure fara uscaturi.Asa sta treaba si cu forumurile:pe langa oameni cu bun simt,bune intentii,educati (carora le multumesc din suflet pt opinii)sunt si "uscaturi",gen Rotty,Barboneli.....carora degeaba le explici si incerci sa le demonstrezi ca laptele e alb.Ei o tin una si buna ca nu e lapte ca-i ........soseta.Cat despre garbo 10470,asta nu se face,CHIAR E PROASTA,fratilor.
MariaCallas
Postat pe 15 Martie 2013 17:12
Am numrat cte persoane o postat aici. Q nu i-o plcut, restu-s uscturi. (Barbo, Rotty)
Eugena i Betty...au rmas.
Titlul topicului, Incertitudine. Iar tu zici c tii bine ce vrei.
Cert nseamn sigur, nu?

Poi s m numeti, cum vrei!
Axl_R
Postat pe 15 Martie 2013 17:29
Callas ,cati dinti ti-ai rupt in couroul meu de ma faci "uscatura" ? Dar intr-al lui Barbo ?
Rotty
Postat pe 15 Martie 2013 18:57
Ok, intelegem ca esti o femeie cu principii si cu un simt al moralitatii foarte puternic!
Este important cu ce idee vrei sa pornesti la acest "drum" si pana unde ti-ai propus sa ajungi!
Ce-ar trebui sa faca omul ala pentru a-i permite sa te cunoasca mai bine, sa-ti promita casatorie si asta cat mai repede cu putinta? Problema este la tine, dupa cum bine zici "Mi s-a spus de mai multe ori ca asta se datoreaza si faptului ca prea despic firul in 4,respectiv ca sunt de moda veche,dificila...."
Daca ai deschis un topic si ai dorit sa cunosti parerea si altor persoane, nu cred ca este normal sa vii cu acuze si jigniri la adresa nimanui care si-a permis sa-ti scrie cateva randuri, bune rele, ti le asumi, le ignori sau tii cont de ele!
Cam asta ar fi etica ...daca tot zici ca inseamna atat de mult pentru tine....




LLisa
Postat pe 15 Martie 2013 19:40
si totusi laptele e soseta!
avand in vedere ca stii foarte bine ce vrei... nu vad ce nevoie ai avut de topicul asta?
asta e prima dovada ca nu stii ce vrei, avand in vedere felul in care ai pus problema!
daca zic toti de pe forum du-te la el acasa si destrabaleaza-te sau adu-l la tine acasa si sariti in pat direct, ce relevanta are pentru tine? esti dispusa sa faci ce vor altii, sa te iei dupa parerile altora? dca da, atunci unde este aceea siguranta pe care incerci s-o afisezi cand zici ca esti sigura de tine si stii ce vrei??? deci aburealaaaaaaaaaaaa ... sau cum zici tu... laptele s-a facut soseta albastra!

daca are sentimente reale pentru tine si nu vrea doar sex, atunci poate veni la tine in oras, fara nici un comentariu si fara nici un apropos, chiar si de 10 ori...! insa omul se pare ca stie mult mai bine decat tine, care ii e interesul! vrea sa fuga si el un wknd de acasa si sa aiba parte de ceva refreshment la orizontala si gratis ... daca tot se plimba 300km... adica vorba ceea... 300km - la un consum de 6%... inseamna 18 liti de benzina sau motorina... adica sa zicem cam 100 de lei... rezonabil pentru o plimbare de gen... unde are cazare, masa si sex...! altfel pe centura, pentru un sfert de ora poate ar scapa mai ieftin!

oricum, si tu accentuand faptul ca esti SINGURA... incerci sa ne spui ca ai nevoie de putina tavaleala... deci pana la urma la el sau la tine nu conteaza, deci parerea noastra nu are vreo relevanta!

oare am reusit sa citesc printre randuri, sau ...?
heartbit
Postat pe 15 Martie 2013 19:44
De la: LLisa, la data 2013-03-15 19:40:54Ok, intelegem ca esti o femeie cu principii si cu un simt al moralitatii foarte puternic!



n-ai inteles bine!
ideea e ca vrea sa stie daca o s-o blameze cineva de pe forum in conditiile in care se duce ea la el pentru o tavaleala... pentru ca pe ea o costa mai putin decat il costa pe el deplasarea pentru tavaleala!
probabil ea lucreaza la cfr si are transport gratuit cu drezina, iar el lucreaza la IOL si e cam scump carburantu'... asa ca... omul incearca sa se orienteze!
sau poate ca lucreaza si el undeva is vrea sa plece intr-o "delegatie" si nu stie cum s-o scalde acasa la nevasta ...etc...
heartbit
Postat pe 15 Martie 2013 19:48
Aaaaaaaa da?! Asta era "broblemu"? Si io' care credeam ca este virgina.....
LLisa
Postat pe 15 Martie 2013 19:52
Pt Bit ''Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.''

i prietenii tiu, Rotty chiar are pr cu osetele.
Axl_R
Postat pe 15 Martie 2013 19:54
Da nu ca ar fi lapte....Inca nu am aflat ce sunt
Rotty
Postat pe 15 Martie 2013 20:19

da nu-ti ajunge ca ai coada mai vrei si corne???;))

Sara!
...nu te grabi sa afli incertitudine poate avea si exprima oricare dintre no,
.dar mai mult sau mai putin "deranjante"
Fss_ssu
Postat pe 15 Martie 2013 23:49
noi*
Fss_ssu
Postat pe 15 Martie 2013 23:50
De la: Axl_R, la data 2013-03-15 19:54:24Pt Bit ''Un alt aspect important este faptul ca eu nu am servici,respectiv nici o forma de venit,iar el are un servici bunicel.''

i prietenii tiu, Rotty chiar are pr cu osetele.


servici bunicel este o definitie destul de ambigua... de aia am zis ce-am zis mai sus
iar daca tanti callas asta a noastra nu are servici si nici un fel de venit, traieste cu aer, sau cu ce urmeaza sa se duca pana in orasul individului? sa nu imi zici ca se duce pe jos ca badea Cartan la Roma?
imi pare rau ca e nevoie sa-ti amintesc ca ea e maria callas... fosta amanta a lui onassis... grecoteiul ala despre care se spune ca a vazut un vapor la un moment dat si i-a zis unui aghiotant... cumparami-l... desi vaporul era al lui... iar ala i l-a mai cumparat o data! om de incredere!!! dar sa lasam anecdotica... ca fosta amanta a grecoteiului... o fi ramas si ea cu bani de un dus-intors la 150 de km
heartbit
Postat pe 16 Martie 2013 01:23
Omul asta care "locuieste singur si cu job bunicel" n-a auzit de hotel, daca nu vrea sa vina si sa plece in aceeasi zi?!
Si am inteles ca va vedeti pentru prima data, nu? Poate nu exista chimie fizica intre voi, cum e cea conversationala si va dori sa plece imediat dupa o cafea...una-i o persoana in poze, la telefon, pe skype, alta-i fata in fata...zic si eu, logic, nu?!
Venit, vazut. Placut? Ramas la un hotel, peste noapte(singur, normal, daca pe tine nu te incanta ideea). Nu prea entuziasmat? Va dori singur sa-si ia talpasita dupa 2 ore(valabil si-n cazul tau, bineinteles).
magdabeauty
Postat pe 16 Martie 2013 07:32
De la: quasaria, la data 2013-03-12 09:43:24adica? N-am inteles substratul... daca tot bate drumul macar sa aveti un pat la dispozitie, sa se aleaga omul cu ceva? Si fara sa plateasca hotelul, pina nu iti numara stelele tale...sau?


Sincer, eu sint foarte fericita sa VAD omul pe care il iubesc 5 minute intr-un aeroport.... intre doua zboruri de-alea mele si de-ale lui, si nici macar n-avem nevoie sa vorbim, dupa MII, nu sute de km... dar...


Omul pe care-l iubesti, bine spus, nu omul pe care-l vezi pentru prima data, in carne si oase...pentru ca s-ar putea sa ai surprize, oricat de bine ai sta la capitolul intuitie.
magdabeauty
Postat pe 16 Martie 2013 07:35
Bit, mulumesc c mi-ai amintit. :) Btrneile maic...:))

Supi, unele prefer certitudinea. %%-
Axl_R
Postat pe 16 Martie 2013 07:38
..ei,"unele"??....ca unii, nu!
ci sa-ti zic......voi fetele, va vedeti mereu "deasupra".....
nu-i rau sa conduci: masina, vaporu'.....persoana ci ti-o placut ... inainte
sati arate "cert..." de ce este EA instare, fiind deasupra
Eu, ofer si-o @};- la %%- cela!.....primesti?
Zi cum iti doResti, Callas?
Fss_ssu
Postat pe 16 Martie 2013 11:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce inseamna a fii un om tolerant? 85 De la: daniilia 21 Martie 2012 11:47
S-a luat cu bagaje cu tot si a plkt la "mamica" 29 De la: me_reloaded 12 Octombrie 2010 10:13
Oare barbatii ce fel de oameni sunt? 197 De la: nathalie 23 August 2011 21:23
Te-ai casatori cu un barbat cu copil dintr-o alta relatie? 133 De la: garbo_385448 9 Iulie 2016 09:47
Este un film..Pe programul plus..Cu un barbat indian si o femeie indiana foarte frumosi 6 De la: anaROBERT 14 Decembrie 2010 23:36
Setari Cookie-uri