Eu - capricorn (3 ian.1963), el - varsator (30 ian.1957). As dori si eu o parere. Multumesc | ||
garbo_10549 Postat pe 6 Februarie 2013 03:57 |
||
---|---|---|
Sfatul meu este sa lasi laoparte Horoscopul pentru ca nu vine de la Dumnezeu. (Deuteronom 18:10-14) Ghicirea i vrjitoria. S nu fie la tine nimeni care s-i treac pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s aib meteugul de ghicitor, de cititor n stele, de vestitor al viitorului, de vrjitor, de descnttor, nimeni care s ntrebe pe cei ce cheam duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s ntrebe pe mori. Cci oricine face aceste lucruri este o urciune naintea Domnului; i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tu pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu s te ii n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tu. Cci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult de cei ce citesc n stele i de ghicitori; dar ie, Domnul Dumnezeul tu nu-i ngduie lucrul acesta. |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 22:32 |
||
da un serch pe google,sau uita-te pe garbo la zodii. | ||
|
||
garbo_11426 Postat pe 18 Februarie 2013 11:00 |
||
Sincer ,zodiile sunt un adevarat amalgam a mai multor personalitati , nu poti defini o persoana (indiferent de sex ) dupa zodie , fiecare dintre noi purtam un amestec de caractere a mai multor generatii . Daca stai si analizezi mai multe generatii din familia ta , din diferite zodii vei observa cum esti tu cu adevarat , deci porti o farama din toata familia . Daca vrei sa ai o relatie buna , acceptabila , trebuie sa te indrepti prin a te controla si echilibra pe tine ca persoana . Nu poti schimba nimic si pe nimeni daca nu se vrea serios . In concluzie , capul sus si invata sa traiesti cu tine daca vrei sa traiesti cu altii ! |
||
garbo062401 Postat pe 27 Februarie 2013 15:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia pesti si barbatul berbec. | 6 | De la: pik_nik 12 August 2009 15:26 |
ea gemeni....el capricorn | 5 | De la: AMELYY 20 Mai 2010 21:37 |
eu scorpion el geaman | 2 | De la: eu_geminy 5 Decembrie 2011 02:16 |
|
||
Compatibilitate Baiat Rac ascendent sagetator Fata Balanta | 5 | De la: Emi_Xsz_1 15 Ianuarie 2013 19:35 |
el scorpion si ea sagetator | 7 | De la: garbo221307 12 Iulie 2013 08:06 |
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional