Vã salut cu tot respectul pe toþi de pe acest forum. Am vãzut atâtea mesaje contra berbecilor încât am hotãrât sã-mi bag ºi eu ,, coarnele ". Eu am o relaþie de ceva timp cu o femeie taur, si eu sunt berbec. Pot sã spun cã am facut câteva compromisuri pentru femeia iubitã ( Nu pot spune multe ) pentru cã ar fi ipocrizie. Sunt un familist convins ºi bineînþeles, am ºi eu defectele mele. Nu ºtiu ce fel de ,, berbec " sunt.. ( Nascut pe 8 aprilie ora 00:30 Berbec cu Ascendent in Sagetator si Luna in pesti ) Dar orgoliul meu pentru iubita mea e 0. Mereu cedez eu si-as ceda si la alte capitole cum ar fi inselatul si-as ierta-o sa nu dispara din viata mea. Sunt un romantic convins si iubesc sa fac cadouri neasteptate si asa mai departe. Mi-am fãcut ºi eu cont pe acest site nu sã-mi iau apãrarea ( Doamne Fereºte ) cã nu câºtig nimic luându-mi apãrarea sau etc ci sã vã zic ceva. O relaþie intre 2 zodii ( elementar incompatibile ) poate merge de minune dacã existã pasiune, rabdare, dragoste, speranta si CREDINTA mai ales... NU vã mai luaþi dupã zodii ºi-aºa mai departe, cã lumea e îmbâxitã de zodii. Indragostindu-va de un om cu care din punct de vedere astrologic nu sunteti compatibil va formati un psihic ca relatia nu va merge, si scandalul va incepe de la sine aducand totodata eºecul. Traiti-va viata, iubiti cu inima, deschideti-va in fata persoanei iubite precum o floare se deschide eliberand mireasma sa inconfundabila si nu va mai ganditi in ce constelatie v-ati nascut... Iubiti cu inima si daruiti-va persoanei iubite netinand cont de zodii. VA salut pe toti cu respect, si pe toate.. SI asteptam sa dezbatem acest subiect. :) Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa si sa aveti multe impliniri in dragoste. | ||
garbo_10701 Postat pe 17 Ianuarie 2013 06:12 | ||
---|---|---|
"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit.Dar incearca sa creezi echilibru in relatie.Este foarte bine ca esti iertator, romantic, sincer,dar incearca nu doar sa dai ci si sa primesti inapoi.Vei vedea ca va fi si mai palpitant cand doua persoane isi impartasesc emotiile.Daca iubita ta te iubeste cu adevarat ea nu va trebui sa te insele ptr.NIMIC IN LUME,chiar daca tu nu o tensionezi.Da din punct de vedere zodiacal cred ca si tine ca nu tb sa ne luam dupa zodii per total, sunt interpretari mai mult si zodia in care ne aflam are niste caracteristici,poate noi nu avem toate acele caracteristici si ni le insusim pentru ca zicem ca nativul in...zodia respectiva e asa si incepem sa ne vedem asa.Importanta e educatia, personalitatea construita,imbunatatita in timp...Mult succes iti doresc si impliniri in relatia de cuplu si in tot ceea ce tu iti doresti(proiectele noi,pe noul an)si concluzia este ca e mai placut "simturilor"ca sa existe un echilibru. ![]() | ||
RonnaGarbo117309 Postat pe 19 Ianuarie 2013 14:26 | ||
buna ...si eu sunt berbec si am fost casatorita cu un taur..la fel am procedat si eu..l-am iubit ...i-am iertat multe...dar nu a stiut sa aprecieze...cand nu am mai putut face compromisuri ...cand nu am mai putut sa ma las calcata in picoare ...s-a terminat ...nu am insemnat nimic pt el...toate sacrificiile mele timp de 8 ani au fost in zadar...nu tine de zodie intr-adevar ..tine de caracteul fiecaruia ...dar influente ale zodiei sunt...cunosc multi tauri si toti au in comun materialismul , iresponsabilitatea si ccomoditatea | ||
Silvial Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:22 | ||
"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit. Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa ![]() ![]() Joia mare e in saptamana Pastilor.... ![]() ![]() | ||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:28 | ||
Da, am aia cu Joia mare am zis-o mai mult din umor... :P Dar observ ca nu si-a avut rostul. Scuze pentru acea gafa, in rest sper ca mesajul sa fi ajuns la voi .. | ||
garbo_10701 Postat pe 20 Ianuarie 2013 15:18 | ||
Biblie: Deuteronom 18:9,14 Ghicirea ºi vrãjitoria. Dupã ce vei intra în þara pe care þi-o dã Domnul Dumnezeul tãu, sã nu te înveþi sã faci dupã urâciunile neamurilor acelora.; Sã nu fie la tine nimeni care sã-ºi treacã pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sã aibã meºteºugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrãjitor, de descântãtor, nimeni care sã întrebe pe cei ce cheamã duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sã întrebe pe morþi. Cãci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; ºi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tãu pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu sã te þii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tãu. Cãci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultã de cei ce citesc în stele ºi de ghicitori; dar þie, Domnul Dumnezeul tãu nu-þi îngãduie lucrul acesta. Apocalipsa 21:8 Dar, cât despre fricoºi, necredincioºi, scârboºi, ucigaºi, curvari, vrãjitori, închinãtorii la idoli ºi toþi mincinoºii, partea lor este în iazul care arde cu foc ºi cu pucioasã, adicã moartea a doua.” Faptele Apostolilor 17:30: "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca." Fiindcã plata pãcatului este moartea, dar darul fãrã platã al lui Dumnezeu este viaþa veºnicã în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23) Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El sã nu piarã, ci sã aibã viaþa veºnicã. (Ioan 3: 16) | ||
garbo242980 Postat pe 20 Ianuarie 2013 15:21 | ||
Asta-i in legatura cu zodiile nu ? Vrajitori si ghicitori in stele. :) Multumesc de post... | ||
garbo_10701 Postat pe 20 Ianuarie 2013 17:53 | ||
Cu placere :) | ||
garbo242980 Postat pe 21 Ianuarie 2013 15:30 | ||
„Eu sunt uºa. Dacã intrã cineva prin Mine, va fi mântuit.“ Ioan 10.9 Uºa Tatãl meu ne povestea adesea o întâmplare din copilãria sa: „Era într-o searã de iarnã pe un platou din munþi. Întreaga zi ninsese foarte puternic, iar curtea þãrãneascã a tatãlui meu era complet izolatã. Seara se stârnise un vânt care ºtersese toate urmele; orice deplasare devenise periculoasã. Spre miezul nopþii se auzirã bãtãi în uºã. Era un vecin, care se rãtãcise. Când observã unde ajunsese, nu vru sã intre, fiind de pãrere cã va ajunge uºor la locuinþa sa aflatã la câþiva metri depãrtare. Toþi s-au dus la culcare. Dar înspre ora trei, bunicul meu a trebuit sã se ridice din nou din pat ºi sã-i deschidã încã o datã uºa aceluiaºi vecin. Acesta se deplasase mereu în cerc pe acea vreme rea, fãrã sã înainteze mãcar un pas în direcþia corectã. Atunci s-a lãsat convins sã intre ºi sã se odihneascã pânã a doua zi dimineaþa.“ Aceastã scurtã povestire adevãratã, care ar fi putut sã sfârºeascã atât de tragic, mã face sã mã gândesc la toþi cei care în de-cursul vieþii lor au intrat în contact cu Evan-ghelia despre Hristos, dar care nu au þinut seama de vestea ei. Ei îºi continuã drumul, dar se îndreaptã spre pericolul de a merge pentru totdeauna în pierzare. | ||
garbo242980 Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:07 | ||
Bine ca ai cam ratacit calea fiule... ![]() | ||
Rotty Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:35 | ||
garbo242980 - Eºti cumva Creºtin dupã evanghelie? Nu de alta... Dar ai ºi poze cu ,, Isus te iubeºte " desi eu sunt de-acord cu Iisus scris cu 2 de I. In fine, nu ma complic cu asemenea lucruri. Eram doar curios ce religie eºti... :) E bine sã vorbeºti despre Dumnezeu, nimic de zis, dar nu abuziv. Credinþa trebuie þinutã în suflet... | ||
garbo_10701 Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:08 | ||
cred ca el a furat ingerasul ![]() | ||
Eugenia_ Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:11 | ||
![]() ![]() ![]() | ||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:18 | ||
sa ingerasul e in delegatie. cauta cratite mai rezistente pentru cefe mai tari.....? | ||
Eugenia_ Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:22 | ||
Nu sunt Crestin dupa Evanghelie. Crestini dupa Evanghelie se boteaza mari. uite aici http://www.ber.ro/istorie.php | ||
garbo242980 Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeie scorpion si barbat rac | 1 | De la: noir1960 4 Iulie 2011 09:13 |
el scorpion , ea taur | 1 | De la: elis11 3 Martie 2009 16:46 |
eu pesti... el sagetator | 65 | De la: zack 17 Decembrie 2011 11:50 |
Eu varsator ia taur | 9 | De la: garbo066099 26 Iunie 2013 09:06 |
femeia taur - barbatul gemeni | 6 | De la: an3mary 21 Iunie 2009 17:52 |
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră