De ce sa nu cred in vise?

...eu cum v-am mai spus, chiar cred!...este optiunea mea...si pe parcursul acestei vieti am fost invatati sa ne limitam visele. Ni s-a spus mereu sa fim cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri, sa fim realisti. Am crescut si ne-am maturizat crezand ca ceea ce visam sunt doar vise si posibilitatea de a le indeplini este departe de noi. Am ajuns sa credem ca trebuie sa fim precum ceilalti pentru a fi acceptati si iubiti....Ne-am limitat actiunile, atitudinea, visele si sperantele. Uneori cautam si gasim cele mai plauzibile scuze pentru a ramane ca pana atunci, nemultumiti ca nu ni se indeplinesc visele. Alteori ne lovim de obstacole si ne micsoram visele pana a le aduce la stadiul de meschin. Alteori credem mai mult in altii decat in noi si ii invidiem ca si-au indeplinit visele. De cele mai multe ori frica ne opreste de la a le indeplini.
Dar vine un moment in viata fiecaruia cand drumul se intersecteazacu ceva sau al cuiva care ne trezeste. Poate fi un om, o intamplare, un gand, o bucurie, un necaz, un film, un apus de soare sau un rasarit.Si visele noastre pot deveni realitate. Ciudat este insa ca uneori nu ne dam seama, sau daca ne dam parca nu ne vine sa credem, consideram ca totul e o pacaleala.
Exista oameni care stiu ca au nevoie sa viseze, sa creada in visele lor si sa actioneze invatand din fiecare obstacol, din fiecare greseala, descoperind pas cu pas drumul spre realizarea visului. l-am intalnit de multe ori, i-am vazut traindu-si visul, le-am simtit bucuria si...i-am invidiat. Pentru ca nu toti avem puterea de a ne trai visele, de a le face realizabile!
caleidoscop
Postat pe 29 Mai 2012 06:40
Neaa!
Vise avem, fiecare. Pr e atunci cnd dup mult timp visu' devine realitate, parc nu te mai poi bucura sau nu mai e aa de important. Vb de mine...
Axl_R
Postat pe 29 Mai 2012 08:25
pai tocmai aici intervine axioma viselor!...depinde de puterea fiecaruia de a-si realiza visele, de a le vedea implinite!...succes! in indeplinirea viselor frumoase...daca s-ar putea as vrea sa pot visa mereu,dar nu cu ochii deschisi, ci chiar sa pot visa, spera...la o lume mai buna, la tot ce e frumos, pretutindeni frumos,...stiu ca e o utopie, dar, depinde si de noi!
caleidoscop
Postat pe 29 Mai 2012 09:57
De la: Axl_R, la data 2012-05-29 08:25:49Neaa!
Vise avem, fiecare. Pr e atunci cnd dup mult timp visu' devine realitate, parc nu te mai poi bucura sau nu mai e aa de important. Vb de mine...
niciodata sa nu spui nu...niciodata nu-i tarziu!...nu le putem avea pe toate deodata!...rabdare!....cu rabdarea treci marea!
caleidoscop
Postat pe 29 Mai 2012 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
login 5 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 16:12
Fericirea,stare de spirit? 79 De la: jeanette40 27 Noiembrie 2011 10:38
Silueta se pastreaza practicind dansul oriental 18 De la: IOANIDE 22 Februarie 2012 10:45
Voma la bebelusi 2 De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48
Si totusi e adevarat... :sml-confused0024: 97 De la: blondina_X 22 Octombrie 2010 22:21
Setari Cookie-uri