ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Voi credeti in vise?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

In general nu cred in vise. Insa exista situatii in care visele se adeveresc
  citeaza   raspunde

Pai atunci stai si acumuleaza.Na,si unde e problema?
  citeaza   raspunde

Siiii....Ce are coada vacii cu stampila primariei?
  citeaza   raspunde

assaaa...si?...Rotty are dreptate....care-i legatura cu prefectura???
  citeaza   raspunde

nu cred ca "se adeveresc": cred ca in somn iti faci..."defragmentarea discului " , si e normal sa apara in vis secvente din chestii care te preocupa in realitate.
  citeaza   raspunde

De la: deea89, la data 2012-04-01 20:26:00In general nu cred in vise. Insa exista situatii in care visele se adeveresc


Poate ca se adeveresc unele vise din categoria celor visate cu ochii deschisi :) ... pentru cei ce nu contenesc sa isi urmeze un ideal indiferent de piedici , dar revenind la subiect ... stiai ca visele sint o soapta a subconstientului ( binenteles ca nu toate se incadreaza aici ) ?
Emotiile pozitive sau negative , anumite experiente din trecut sau chiar dorinte la care te gandesti pe parcursul zilei , sau chiar cele inconstiente , se oglindesc in aceste imagini . Dimineti in care te poti trezi mult mai relaxat , sau contrar , agitat prin prisma impactului pe care l-a avut un vis asupra constientului ,acesta fiind o simpla adiere din virtual . Interpretarea in sine este fara sens , pura fantezie atunci cand se exagereaza spunand ca se va intampla nu stiu ce ... Interpretarea reala , este poate , in a incerca sa te cunosti mai bine , in profunzime , de exemplu ce iti trezeste anxietate sau spre ce te conduce un anume gand pe care in prealabil nici macar nu l-ai analizat neconstientizandu-l ... Au fost persoane care au scapat de anumite traume , cu ajutorul psihologilor binenteles , exact prin analiza atenta a viselor raportate la temperaqmentul si viata lui prezenta si din trecut , descoperind astfel o experienta din copilarie ce isi lasase amprenta adanc ascunsa undeva in subconstient ... si exemplele ar putea continua . Omul este chiar pentru el insusi un mister facand deseori greseala de a subestima sau contrar de a se supraestima in raport cu identitatea reala cu care s-a nascut .
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: