Sa continue relatia cu el sau nu?

Daca o mai fi o taina la 17 ani...
nathalie
Postat pe 6 Ianuarie 2012 19:35
De la: carco, la data 2012-01-04 21:57:09
De la: garbo105832, la data 2011-12-10 22:25:53 Ce o sfatuiti voi?

Ce draku' s-o sfatuim noi ?! Numai cand citesc imi vine sa scot flacari pe nari ca balauru' !!! Auzi probleme existentziale ce au unii la varsta asta ?! Trag aer in piept shi scriu acum sfatul meu : sa continue relatzia... cu shcoalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


HAI MAH......
Toata lumea a avut probleme existentiale la varsta asta.......Si culmea chiar cred ca tocmai la aceasta varsta apar problemele astea......
E varsta experientelor de viata, a cunoasterii....... si mai cred ca sunt elemente esentiale care isi pot pune amprenta in viata adultului..

Nu trebuie tratate cu superficialitate, dar nici cu foarte multa importanta asa cum face acest garbo.. ( asa zis amic Y )
Eu personal tind sa cred sa acest amic nu este altcineva decat o mamica ingrijorata de soarta fetitei..
garbo225715
Postat pe 7 Ianuarie 2012 01:33
Fata care a scris acest topic a vrut sa ii fie de ajutor prietenei sale care se afla intr-o problema (cum o numesc cei de varsta lor) si voi sunteti rautaciosi ...Am citit cateva dintre comentarii si observ ca va legati de nimicuri, in loc sa va da-ti cu parerea. Faceti abstractie de varsta daca voi nu a-ti placut pe cineva la o varsta frageda. Totusi eu nu inteleg: reputatia acelei fete si relatia lor in secret. Parerea mea, sa fie in continuare cu baiatul de 15 ani, sa nu fie o relatie in secret si sa mai astepte pana la "momentul culminant". Sa vada cum se inteleg si daca considera ca isi doreste ca el sa fie primul baiat din viata ei...

rebe_alexutza
Postat pe 7 Ianuarie 2012 03:14
L a ce trebuie atita carte
garbo096381
Postat pe 7 Ianuarie 2012 03:43
,,Relatie" ??.........Eventual o joaca. La aceasta varsta preocuparile celor doi ar trebui sa fie altele,daca nu vreau sa regrete ,nu peste mult timp !
Domnisoara trebuie sa stie ,ca nu se traieste numai din iubire,nu poate fi tot timpul in centrul atentiei ,pentru ca mai sunt si alte domnisoare ,baiatul ,poate sa se gandeasca la o ,,relatie serioasa" cand se va mai maturiza In general,baietii se maturizeaza mai tarziu decat fetele.
Se poate rezuma totul,la o prietenie sincera !
garbo164406
Postat pe 7 Ianuarie 2012 06:07
De la: garbo105832, la data 2011-12-10 22:25:53Heello. As dori sa cer va parerea, voi, toti cei care frecventati acest forum, in numele unei foarte bune prietene.Hai sa o numim pe ea Y si pe el X.Don'soara Y(17 ani jumatete) a intrat de curand intr-o relatie cu respectivul X(15 ani si cateva luni).Ea este genul de persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei,foarte deschisa,tine mult la demnitatea ei si la reputatie, dar este foarte foarte indecisa si impulsiva, de aceea face greseli atunci cand ia o decizie,si o regreta la scurt timp dupa ce isi da seama in ce s-a bagat. In afara de aceste aspecte am uitat sa mentionez ca in relatiile ei anterioara din ce imi povestea si ce observam si eu, este foarte posesiva, poate deveni stresanta din cauza ca nu are rabdare si isi doreste ceva serios,( inca nu a gasit persoana potrivita-zic eu). Monsieur X este cam imatur pentru ea avand in vedere varsta si experienta ZERO, ii place libertatea, nu este deloc atent la detalii(iar ea este fire meticuloasa), ori cu facutul complimentelor unei fete, cam lasa de dorit.Problema ei...ar fi ...urmatoarea.. Y isi doreste o relatie serioasa, de aceea se pastreaza pentru cineva special,are o perspectiva diferita asupra unei relatii si asupra actului sexual ceea ce ma fascinat la ea foarte mult si ceea ce o deosebeste de ceilalti prieteni/prietene ale mele. S-a indragostit de X iar el ar fi cam primul care nu i-a cerut sex (1, ca e un pic cam mic pt a se gandi la asemenea propuneri -ma gandesc eu , si 2-ideea a incantat-o,si s-a gandit ca ar fi un bun inceput si pt el si pt ea intr-o viitoare relatie poate..dc nu serioasa ... daca se va ajunge acolo).Ori ea nu stie in ce masura ar putea fi ea satisfacuta de X, iar din cauza reputatiei pe care doreste sa si-o pastreze, relatia lor e secreta,se gandeste ca nu ar da bine luand in considerare ultimele ei relatii cu baieti nu tocmai de varsta ei(respectivii aveau peste 20).Nu poate aprecia daca a luat o hotarare nu tocmai potrivita, ii e frica sa nu cumva sa dea gres cu relatia aceasta, sa nu trebuiasca sa-l astepte sa se maturizeze ,dar mai ales ii e frica sa nu puna prea mult suflet si lui sa nu ii pese.am uitat sa spun faptul ca ea este atrasa sexual de el destul de mult ceea ceea ce o roade si mai tare. Exclude sa ii ceara sex din prima avand in vedere aspiratiile sale. Ce o sfatuiti voi? sa continue relatia cu acest x, imatur si plin de libertate de care e super indragostita si atrasa sexual, care nu prea are experienta in relatii,astfel sa isi creasca impreuna relatia in secret,sa descopere impreuna dragostea,chiar si pe ei ,sau sa renunte la el,sa treaca mai departe, eventual sa-l astepte pe The One..?
alpha222222
Postat pe 7 Ianuarie 2012 07:53
Categoric relatia trebuie continuata.si va mai spun ceva : chiar daca am consilia acum ,in aceasta faza a relatie ,stoparea ei,fata nu s-ar conforma.Simt ca ca intentia ei este de a merge pana la capat.Deci ,dupa cum citim in CANTAREA CANTARILOR :,,Va implor fiice ale Ierusalimului,/Nu starniti dragostea /Pana cand nu vine ea!''Dar daca dragostea a sosit- sa o intampinam cum se cuvine! Sa-i acordam atentia necesara caci dragostea este capricioasa si vine cand are ea chef...Nu are rost sa ratam nici-una dintre experientele pe care ni le propune viata.Iar ,tuturor acelora care au raspuns extrem de caustic intrebarilor fetei le spun doar atat:temperati-va! Cine are chef de invatzat porcariile din scoala romaneasca invatza chiar si cu o poveste de dragoste pe cap.Doar nu ne ia tot timpul...Asa ca ;TOT INAINTEEE... De unde stim noi, ca tocmai nu am facut cunostinta cu unul dintre cuplurile longevive din Romania care-si vor sarbatori candva 70 de ani de casatorie fericita ?
Multa fericire si fie ca aceasta sa fie o experienta minunata!
alpha222222
Postat pe 7 Ianuarie 2012 08:09
chiar de rasul curcilor. de asta nu stim cinea fost C onstantin Brancoveanu . DAR DRAGOSTEA BATOR VINA DA.
trandafirie
Postat pe 7 Ianuarie 2012 08:44
scumpii mei,in primul rand tine-ti cont de faptul ca traim in democratie,avem dreptul sa facem ce dorim cu viata noastra,nu mai decid altii pt noi,in al doilea rand sunt sigura ca la momentul adevarului domnisoara isi va purta singura razboiul,deciziile ii apartin in totalitate,indiferent de ce ii vor spune terte persoane iar in ultimul rand domnisoara are varsta la care suntem pusi la grea incercare,are dreptul sa faca greseli sau sa nu faca,important e sa invete sa traiasca cu deciziile pe care le ia,asa ca pupici si aveti grija de voi
garbo30329
Postat pe 7 Ianuarie 2012 12:31
De la: garbo225715, la data 2012-01-07 01:33:15
Eu personal tind sa cred sa acest amic nu este altcineva decat o mamica ingrijorata de soarta fetitei..

Nu e o mamica ingrijorata, dupa modul in care scrie. E tot o copila de varsta ei. Intrebarea mea este : "Unde e mamica ei?" Ca asha se pierd copiii shi dupa aia se intreaba parintzii unde au greshit ca ei i-au oferit totul... ?!... Valorile morale "pornesc" din sanul familiei...
carco
Postat pe 7 Ianuarie 2012 12:36
De la: garbo30329, la data 2012-01-07 12:31:25scumpii mei,in primul rand tine-ti cont de faptul ca traim in democratie,avem dreptul sa facem ce dorim cu viata noastra,nu mai decid altii pt noi,in al doilea rand sunt sigura ca la momentul adevarului domnisoara isi va purta singura razboiul,deciziile ii apartin in totalitate,indiferent de ce ii vor spune terte persoane iar in ultimul rand domnisoara are varsta la care suntem pusi la grea incercare,are dreptul sa faca greseli sau sa nu faca,important e sa invete sa traiasca cu deciziile pe care le ia,asa ca pupici si aveti grija de voi

Canta la alta masa !
carco
Postat pe 7 Ianuarie 2012 12:37
nu ai ce sa faci cu un baiat de 15 ani, e imatur, dupa cum ai spus si tu, si o sa ingreuneze situatia cu deciziile pe care le poate lua. Daca vrea relatie serioasa de la varsta asta...o sa realizeze pe parcurs ca asta a fost doar un capriciu si ca lucrurile nu stau asa cum are ea impresia.
Dragostea in realitate este total diferita fata de cea din carti sau filme si la un moment dat o sa ajungi la concluzia ca este asa de greeeeu...ca te doare capu !
IULICICA
Postat pe 7 Ianuarie 2012 12:38
Servus , traiti_va copilaria , distrati-va, visati acum e timpul si lasati legaturile serioase pe mai tarziu aveti timp berechet, viata de adult implica prea multe responsabilitati .
garbo060820
Postat pe 7 Ianuarie 2012 12:56
Corect grait-ai @820 Sa nu-l citeze mai tarziu pe Eminescu : ,,Unde esti copilarie..."
SAL
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:03
La 15 ani...cred ca bate capacitatea:D
diana23
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:23
De la: garbo105832, la data 2011-12-10 22:25:53Heello. As dori sa cer va parerea, voi, toti cei care frecventati acest forum, in numele unei foarte bune prietene.Hai sa o numim pe ea Y si pe el X.Don'soara Y(17 ani jumatete) a intrat de curand intr-o relatie cu respectivul X(15 ani si cateva luni).Ea este genul de persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei,foarte deschisa,tine mult la demnitatea ei si la reputatie, dar este foarte foarte indecisa si impulsiva, de aceea face greseli atunci cand ia o decizie,si o regreta la scurt timp dupa ce isi da seama in ce s-a bagat. In afara de aceste aspecte am uitat sa mentionez ca in relatiile ei anterioara din ce imi povestea si ce observam si eu, este foarte posesiva, poate deveni stresanta din cauza ca nu are rabdare si isi doreste ceva serios,( inca nu a gasit persoana potrivita-zic eu). Monsieur X este cam imatur pentru ea avand in vedere varsta si experienta ZERO, ii place libertatea, nu este deloc atent la detalii(iar ea este fire meticuloasa), ori cu facutul complimentelor unei fete, cam lasa de dorit.Problema ei...ar fi ...urmatoarea.. Y isi doreste o relatie serioasa, de aceea se pastreaza pentru cineva special,are o perspectiva diferita asupra unei relatii si asupra actului sexual ceea ce ma fascinat la ea foarte mult si ceea ce o deosebeste de ceilalti prieteni/prietene ale mele. S-a indragostit de X iar el ar fi cam primul care nu i-a cerut sex (1, ca e un pic cam mic pt a se gandi la asemenea propuneri -ma gandesc eu , si 2-ideea a incantat-o,si s-a gandit ca ar fi un bun inceput si pt el si pt ea intr-o viitoare relatie poate..dc nu serioasa ... daca se va ajunge acolo).Ori ea nu stie in ce masura ar putea fi ea satisfacuta de X, iar din cauza reputatiei pe care doreste sa si-o pastreze, relatia lor e secreta,se gandeste ca nu ar da bine luand in considerare ultimele ei relatii cu baieti nu tocmai de varsta ei(respectivii aveau peste 20).Nu poate aprecia daca a luat o hotarare nu tocmai potrivita, ii e frica sa nu cumva sa dea gres cu relatia aceasta, sa nu trebuiasca sa-l astepte sa se maturizeze ,dar mai ales ii e frica sa nu puna prea mult suflet si lui sa nu ii pese.am uitat sa spun faptul ca ea este atrasa sexual de el destul de mult ceea ceea ce o roade si mai tare. Exclude sa ii ceara sex din prima avand in vedere aspiratiile sale. Ce o sfatuiti voi? sa continue relatia cu acest x, imatur si plin de libertate de care e super indragostita si atrasa sexual, care nu prea are experienta in relatii,astfel sa isi creasca impreuna relatia in secret,sa descopere impreuna dragostea,chiar si pe ei ,sau sa renunte la el,sa treaca mai departe, eventual sa-l astepte pe The One..?


wow, dar se potrivesc din punc de vedere ca amandoi sunt foarte plini de inperfectiuni ... sfatul meu este ca : daca e indragostita, atunci nimic nu o va opri din calea fericirii. Acum depinde si pentru ce e indragostita la X. E o dferenta, daca i-a placut de X pe moment pentru ca s-a comportat frumos cu ea, si pentru ceea ce este el ! Intradevar, este o situatie neplacuta ca ea sa vrea sa si-o puna cu el, un minor, desi majoritatea baietilor din ziua de azi, nu i-ar deranja (nu e vorva de mine ). Pai, cum am citit eu undeva : daca te deranjeaza sa te lauzi ca ai facut sex, atunci mai bine nu mai face. si intr-un fel are dreptate ...

am si eu o intrebare pentru Y : cum a ajuns in situatia sa-i placa de un baiat mai mic decat ea ? (simt ca as putea invata ceva folositor dn asta :) )
Cristi_2_0_1
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:29
eu am 20 de ani si cand mi-sa propus o relatie serioasa am acceptat dar pe urma am realizat ca asta inseamna maritis fara acte si am inceput sa dau intentionat cu stangul in dreptul si fata de el si fata de ai lui k sa scap. in plus eu vreiam relatia asta cu altcineva cu care eram de 1 an si jum. deci la varsta ei o sa vada si alti baieti si apoi ii va paucii baiatului sau il va insela. in plus va regreta alegerea. si daca a fost cu baieti mai mari decat ia inseamna k nu are ce sa discute cu X pt k nu se potrivesc la ganduri si alte chestii. fetele oricum sunt mai mature decat baietii. deci NEXT.
scarlatescugabriela
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:32
Eu unul cred ca domnisoara trebuie sa mai astepte un pic,el este prea mic pentu ea si asa va fi mereu,iar ea are nevoie de cineva cu experienta care sa o faca sa traiasca acele clipe de neuitat,nu sa se invete unul pe altul asa cred ca ar fi corect.Ei ii trebuie unul mai cu experienta cam pe la 23-24 ani care sa stie ce isi doreste ea fara sa-i spuna ea.
Masochistu
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:34
Nu am avut rabdare sa citesc intreaga poveste dar am prins ideea. Sfatul meu pentru ea este sa faca tot ce simte fara sute de intrebari si sa isi traiasca adolesccenta fiindca e varsta pe care in curand o sa o regrete.
Cat despre reputatie , nu stiu ce intelege ea prin reputatie.
garbo025935
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:34
De la: dolce_farnientte, la data 2011-12-25 13:48:29la varsta asta ma gandesc ca e mai importantra teza la mate sau bacul car ebate la usa... Ori m-am nascut eu prea batran?!



nu mai e la moda cartea. acum, pe primul plan, sunt relatiile serioase inca de la 15 ani .desi, cred ca de la 3 ani ar putea incepe o aventura.
si_totusi
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:39
De la: garbo025935, la data 2012-01-07 13:34:09 Nu am avut rabdare sa citesc intreaga poveste dar am prins ideea. Sfatul meu pentru ea este sa faca tot ce simte fara sute de intrebari si sa isi traiasca adolesccenta fiindca e varsta pe care in curand o sa o regrete.
Cat despre reputatie , nu stiu ce intelege ea prin reputatie.

Alooooo, aloooooo, o sa vezi tu pe draku' atunci cand o sa ai copii! Daca-tzi da Dumnezeu o fata cred c-o sa fii foarte incantata sa dea cu ea-n stanga shi-n dreapta de la 15 ani, in loc sa-shi vada de invatzatura... Sau, probabil, la cat te-ai antrenat, o sa-i dai tu lectzii , sa "profeseze" cu cap daca are mentor ?!
carco
Postat pe 7 Ianuarie 2012 13:47
Sa continue relatia cu x,se vor maturiza impreuna,au tot timpul in fata!
garbo162553
Postat pe 7 Ianuarie 2012 14:03
care relatie,eu am 31 ani,nu este o diferenta zic eu prea mare dar la varsta cand aveam 15 16 ani ma gandeam la scoala,aveam rusine de parinti sunt de acoed ca sunt alte generatii acum dar nu putem vb de o relatie deocamdata.acm ei vad lucrurile roz dar de la an an vor incepe sa vada altfel si oricum tot ce vor fi sfatuiti acum indiferent de cine parinti prieteni...oricum tot ce vor dori ei vor face ar fi multe de spus dar...
sheryn
Postat pe 7 Ianuarie 2012 14:55
pai sunt doua variante ;sa isi gaseasca alt partener sa o satisfaca sexual sau sa il desvirgineze ea succes
m_dalia77
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:02
De la: garbo105832, la data 2011-12-10 22:25:53Heello. As dori sa cer va parerea, voi, toti cei care frecventati acest forum, in numele unei foarte bune prietene.Hai sa o numim pe ea Y si pe el X.Don'soara Y(17 ani jumatete) a intrat de curand intr-o relatie cu respectivul X(15 ani si cateva luni).Ea este genul de persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei,foarte deschisa,tine mult la demnitatea ei si la reputatie, dar este foarte foarte indecisa si impulsiva, de aceea face greseli atunci cand ia o decizie,si o regreta la scurt timp dupa ce isi da seama in ce s-a bagat. In afara de aceste aspecte am uitat sa mentionez ca in relatiile ei anterioara din ce imi povestea si ce observam si eu, este foarte posesiva, poate deveni stresanta din cauza ca nu are rabdare si isi doreste ceva serios,( inca nu a gasit persoana potrivita-zic eu). Monsieur X este cam imatur pentru ea avand in vedere varsta si experienta ZERO, ii place libertatea, nu este deloc atent la detalii(iar ea este fire meticuloasa), ori cu facutul complimentelor unei fete, cam lasa de dorit.Problema ei...ar fi ...urmatoarea.. Y isi doreste o relatie serioasa, de aceea se pastreaza pentru cineva special,are o perspectiva diferita asupra unei relatii si asupra actului sexual ceea ce ma fascinat la ea foarte mult si ceea ce o deosebeste de ceilalti prieteni/prietene ale mele. S-a indragostit de X iar el ar fi cam primul care nu i-a cerut sex (1, ca e un pic cam mic pt a se gandi la asemenea propuneri -ma gandesc eu , si 2-ideea a incantat-o,si s-a gandit ca ar fi un bun inceput si pt el si pt ea intr-o viitoare relatie poate..dc nu serioasa ... daca se va ajunge acolo).Ori ea nu stie in ce masura ar putea fi ea satisfacuta de X, iar din cauza reputatiei pe care doreste sa si-o pastreze, relatia lor e secreta,se gandeste ca nu ar da bine luand in considerare ultimele ei relatii cu baieti nu tocmai de varsta ei(respectivii aveau peste 20).Nu poate aprecia daca a luat o hotarare nu tocmai potrivita, ii e frica sa nu cumva sa dea gres cu relatia aceasta, sa nu trebuiasca sa-l astepte sa se maturizeze ,dar mai ales ii e frica sa nu puna prea mult suflet si lui sa nu ii pese.am uitat sa spun faptul ca ea este atrasa sexual de el destul de mult ceea ceea ce o roade si mai tare. Exclude sa ii ceara sex din prima avand in vedere aspiratiile sale. Ce o sfatuiti voi? sa continue relatia cu acest x, imatur si plin de libertate de care e super indragostita si atrasa sexual, care nu prea are experienta in relatii,astfel sa isi creasca impreuna relatia in secret,sa descopere impreuna dragostea,chiar si pe ei ,sau sa renunte la el,sa treaca mai departe, eventual sa-l astepte pe The One..?
garbo226933
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:03
X-Y...este cumva si un Z...???
La varsta asta nu aveti in cap decat relatii? Vrea sex cu respectivul,dar nu stie ce sa faca..
A avut o gramada de relatii cu persoane nepotrivite...cand naiba a inceput? de la gradinita?..
Doreste sa faca scoala vietii eu cred...caci de atatea relatii cred ca de scoala nu prea mai este vorba...
Nu inteleg de ce veniti cu asa povesti...
App..cu-i trebuie sa ii da-m un sfat?? X-ului sau avocatul poporului???
Cred ca va amuza sa afisati pe acest sait tot felul de tampenii...
Oare chiar nu are nimeni o problema cat de cat serioasa?? doar povesti tampite??
O zi buna tuturor !!!
garbo226933
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:11
daca vrei sa iti faci rau cu mana ta e viata ta esti tanara si e pacat
m_dalia77
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:15
De cand nu au voie minorii sa abordeze aceste subiecte pe forum?
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:20
Like,like
Stefania_Simona
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:22
De la: garbo226933, la data 2012-01-07 15:11:22X-Y...este cumva si un Z...???
La varsta asta nu aveti in cap decat relatii? Vrea sex cu respectivul,dar nu stie ce sa faca..
A avut o gramada de relatii cu persoane nepotrivite...cand naiba a inceput? de la gradinita?..
Doreste sa faca scoala vietii eu cred...caci de atatea relatii cred ca de scoala nu prea mai este vorba...
Nu inteleg de ce veniti cu asa povesti...
App..cu-i trebuie sa ii da-m un sfat?? X-ului sau avocatul poporului???
Cred ca va amuza sa afisati pe acest sait tot felul de tampenii...
Oare chiar nu are nimeni o problema cat de cat serioasa?? doar povesti tampite??
O zi buna tuturor !!!
garbo242825
Postat pe 7 Ianuarie 2012 15:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
Liban 17 De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
Setari Cookie-uri