Dumnezeu nu v� d� oamenii pe care �i vre�i; El v� d� oamenii de care ave�i NEVOIE... ca s� v� ajute, s� v� r�neasc�, s� v� p�r�seasc�, s� v� iubeasc� �i s� v� transforme �n persoana care a�i fost destina�i s� fi�i. ..... ..................................................................... Femeile au puteri care �i uimesc pe b�rba�i..... �ndur� greut��i �i car� poveri, Dar �i p�streaz� fericirea, dragostea �i bucuria. Z�mbesc atunci c�nd ar vrea s� �ipe. C�nt� atunci c�nd ar vrea s� pl�ng�. Pl�ng atunci c�nd sunt fericite �i r�d c�nd sunt nervoase. Se lupt� pentru lucrurile �n care cred. Se ridic� �mpotriva nedrept��ii. Nu accept� "nu" drept r�spuns atunci c�nd cred c� exist� o solu�ie mai bun�. Suport� lipsuri pentru ca familia lor s� aib� de toate. Merg la doctor cu un prieten speriat. Iubesc necondi�ionat. Pl�ng atunci c�nd copiii lor au succes �i se bucur� atunci c�nd prietenii primesc premii. Sunt fericite c�nd aud despre o na�tere sau o nunt�. Li se fr�nge inima c�nd le moare un prieten. Jelesc la pierderea unui membru al familiei, totu�i sunt puternice atunci c�nd cred c� nu le-a mai r�mas deloc putere. Ele �tiu c� o �mbr��i�are �i un s�rut pot vindeca o inim� r�nit�. Femeile sunt de toate m�rimile, formele �i culorile. Conduc, zboar�, merg pe jos, alearg� sau ��i trimit e-mailuri ca s�-�i arate c�t de mult le pas� de tine. Inima unei femei este ceea ce �ine lumea �n mi�care. Ele aduc bucurie, speran�� �i dragoste. Ele au mil� �i idei. Ele ofer� sprijin moral familiei �i prietenilor. Femeile au lucruri vitale de spus �i totul de oferit. TOTU�I, DAC� EXIST� UN DEFECT AL FEMEILOR , ACESTA ESTE C� ELE ΪI UIT� VALOAREA . |
||
ratuscaceaurata Postat pe 26 Septembrie 2011 02:08 |
||
---|---|---|
unde si-o uita...in tren, pe bancheta din spate? poate pe garbo.... |
||
dor72_ Postat pe 26 Septembrie 2011 02:16 |
||
tu ce crezi? | ||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 26 Septembrie 2011 02:39 |
||
am lasat la latitudinea fiecareia sa isi dea acest raspuns. | ||
ratuscaceaurata Postat pe 26 Septembrie 2011 02:41 |
||
ratusca ... femeile nu-si uita valoarea ... doar dau cu ea peste nasul barbatilor. Unele femei ... Si de multe ori vorbesc cam mult si degeaba .. despre valoarea lor. |
||
cricat Postat pe 27 Septembrie 2011 09:07 |
||
cri....acum eu pot spune ca m/am referit la o anumita conotatie a valorii....si anume imagine,caracter,inteligenta,putere.....etc la superlativ | ||
ratuscaceaurata Postat pe 27 Septembrie 2011 16:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat va rog! | 11 | De la: garbo_475012 25 Septembrie 2017 21:18 |
VREAU SA MA MARIT! | 92 | De la: garbo074997 26 Iulie 2010 23:51 |
Ce parere aveti despre hainele second hand aduse din danemarca si irlanda magazine in brasov pe langa gara? | 18 | De la: 322cristina 9 August 2010 18:30 |
|
||
sa va povestesc acum din experienta mea! | 18 | De la: buna01 28 Ianuarie 2010 15:08 |
Barbatul sagetator | 16 | De la: z3m3123 28 Ianuarie 2010 08:20 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani