raspuns la subiectul "voi, astia de pe Garbo"

Nu am vrut sa deschid un subiect despre compromisurile pe care ar trebui sau nu ar trebui sa le faca o persoana fata de partenerul de viata.
Si cred intr-adevar ca este foarte discutabil fiecare compromis pe care il faci in viata. Pe de alta parte nici nu poti intra si nici nu poti iesi dintr-o relatie cu persoalitatea intacta.
Indiferent ca vorbim de o relatie de prietenie, amicitie, colegialitate sau iubire, tot suntem nevoiti sa facem compromisuri. De multe ori le facem fara sa ne dam seama cred, fie din iubire fata de persoana iubita, fie din respect. Iar sintagma " niciodata sa nu spui niciodata" cred ca e un mare adevar.
Ideea pe care am pornit insa, se referea la oamenii care dau sfaturi. La " voi, astia de pe Garbo":)). Am spus voi, pentru ca de foarte putine ori am intrat pe forum sa-mi spun parerea.
Si de foarte multe ori, incerc cat pot sa ma pun in pielea omului care cere sfatul.
Mesajele sunt intr-adevar laconice si nu ne sunt date toate informatiile. Am senzatia ca fiecare scrie intr-un impuls de neputinta. Cand ma refer la neputinta nu ma refer la o incapacitate intelectuala si nici psihica. Ma refer la o incapacitate in a te face inteles pentru oamenii apropiati tie.
Problema cred eu sunt receptorii din jurul tau, cei carora le transmiti mesajul.
Si atunci discutia pe care am inceput-o initial este despre cei care primesc mesajul, il digera dupa posibilitatea fiecaruia si fiecare trimite raspunsul pe care il crede de cuviinta.
In momentul in care m-am referit la voi ca fiind "niste persoane fara probleme" , m-am referit la faptul ca toate mesajele din partea voastra ( si aici chiar vorbesc la general) sunt cele pe care oricare om le cunoaste.
Cred ca toti suntem educati in baza acelorasi principii.
Si cred ca toti stim ca o persona care se implica sentimental cu un partener de sex opus care se afla intr-o relatie este un lucru gresit. Asa cum este un lucru gresit sa folosesti violenta verbala, fizica sau de orice alta natura. Nu vreau sa dau exemple in continuare...
Ideea mea era daca voi, cei care primiti mesajul si care raspundeti la majoritatea subiectelor, raspundeti in cunostinta de cauza sau tratati subiectul in functie de starea de spirit ( fie in bascalie, fie cu "mi se rupe") sau daca raspundeti cu seriozitate adica cu " ceea ce trebuie". Aceasta ultima varianta v-am atribuit-o in momentul in care am intrebat daca voi va simtiti multumiti cu voi insiva si pe cale de consecinta aveti acele " vieti perfecte".
Si va intreb, daca prin spunand " ceea ce trebuie", indiferent de exprimare, credeti ca sunteti diferiti fata de popa, de scara blocului sau de tot satul?
Practic dati aceleasi sfaturi. Aceleasi raspunsuri. Aceleasi judecati.
Ca Garbo s-a transformat intrun club "exclusivist" si ca parerea generala a unor persoane cu o mare calitate morala se impune si exclude sau poate ignora sau incearca sa ia in ras problemele unor alte persoane este problema oricarei societati.
Considerati ca este cazul, acum cand ati format o comunitate, sa raspundeti oricui va cere sfatul cu un raspuns stereotip, agreat de toti cei care conteaza pentru voi?

garbo011013
Postat pe 10 August 2011 23:38
tu te plictisesti rau....
quasaria
Postat pe 10 August 2011 23:49
Nu stiu de pe forumul garbo sunt asa frustrati oamenii....Pt ca eu cred este cel mai necivilizat forum dintre toate...Sa fie oare ca miciduta si-a bagat coada si ataca cu ura.,sa fie oare din cauza mea...Mie mi se intampla si in viata privata....tot la fel....Oamenii nu te lasa sa fii sincer...umbla sa te doboare sa te faca ca ei...Pe forumurile unde este plin de ipocrizie,,,nu cred ca este atata balamuc.....
ingerasulluptator
Postat pe 10 August 2011 23:55
013, DA! sunt diferita de popa, de scara blocului, de tot satul! a! si de oricare altul! t`endends? punct!
esme
Postat pe 11 August 2011 00:00
Poate ca forumul garbo este cel mai sincer,,,adica eu sunt sincera,liderii sunt ipocriti....Si vor sa doboare oamenii sinceri,,,...Oamenii se distrug unii pe altii....Daca vad ca esti sincers i curat,umbla sa te inraiasca sa te faca ca ei apoi sa te judece ca faci rau si dregi.....oamenii nu sunt sinceri unii cu altii,,,si lor le fac faci altii rau,,,sunt prea comozi ca sa isi spuna punctul de vedere,,poate sunt prea neputinciosi si nu sunt intelepti.....Apoi ca sa poti fii exigent cu ceilalti oameni,,mai intai trebuie sa fii exigent cu tine si sa te pui la punct pe tine..Si este greu sa fii sincer,,,,pt ca daca te observa oamenii rai,,vor sa te doboare si sa te inraiasca...Oamenii se inraiesc unii pe altii,din cauza ca sunt plini de ura
ingerasulluptator
Postat pe 11 August 2011 00:00
Michiduta ataca cu ura prin oamenii pacatosi...Sau sunt ei asa rai...sau au intrat mii de dracusori in ei pt ca m-au suparat pe mine,,,parca inainte nu erau asa rai,,sau poate erau asa rai dar nu mi-am dat eu seama....sau poate sunt eu putin prea naiva...dar pe unde m,erg eu apare tambalaul,,,michiduta nu m-a placut niciodata si nici eu pe el
ingerasulluptator
Postat pe 11 August 2011 00:08
ei nah...
te crezi prea importanta, irinooka...:P
poate ca esti, dar numai si numai pt tine...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 11 August 2011 01:20
mda...alt topic mirobolant
eu propun sa deschidem fiecare un topic, de cate ori ne loveste in aripa cate-o drama de-asta existentiala, legata de garbo si societate
unii chiar se plictisesc, nene

si ca sa fiu si eu ontopic...da!
eu ma simt foarte speciala, si deosebita, si cu mult diferita fata de altii
multumita, madame?
michelle_
Postat pe 11 August 2011 07:59
unde-am nimerit ?
Mary_moon
Postat pe 11 August 2011 20:44
pe Patul lui Procust !
Freya__
Postat pe 11 August 2011 20:59
Eu am gasit multe raspunsuri si sfaturi pretioase pe Garbo. Fac ce fac si mai intru uneori ca sa citesc cum gandesc "astia de pe Garbo". Cred ca multi gandesc frumos si mai cred ca le pasa...Am facut si eu odata observatia ca lipseste o anume blandete dar asa suntem noi, romanii, taiosi la vorba. Dar importanta ramane esenta, ideea...
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 August 2011 22:33
De la: michelle_, la data 2011-08-11 07:59:27mda...alt topic mirobolant
eu propun sa deschidem fiecare un topic, de cate ori ne loveste in aripa cate-o drama de-asta existentiala, legata de garbo si societate
unii chiar se plictisesc, nene

si ca sa fiu si eu ontopic...da!
eu ma simt foarte speciala, si deosebita, si cu mult diferita fata de altii
multumita, madame?



Hi hi, hi!!!!!!
Iote unde fuse negu'leasa! Chipurile o "dama" speciala.
garbo217612
Postat pe 12 August 2011 11:09
612, o cunosti pe michelle?
dor72
Postat pe 12 August 2011 11:24
mda...alta confuza care ma confunda
12, mai deschide un topic, ca poate te plictisesti

dor, azi nu ar fi indicat sa ma enerveze cineva...nu mai iau prizonieri, sar direct la jugulara
am o stare incredibil de proasta, si niste draci cat china
nici macar nessu' si tigarile nu au reusit sa ma calmeze
si da, tot tigari de pitzi fumez...sa te corup? macar cu o cafea...

dorulet, fiecare cu stalkeru' ei...tu cu 14, eu cu 12, hehehe...
michelle_
Postat pe 12 August 2011 12:35
da, me...mi-e mila atunci cand vad ca nu pricep absolut nimic...si dai si lupta...aiurea....
vorba lui scarbi....sa ne fie mila...sunt sub cin'zeci....incep sa ii dau dreptate...tot mai mul....
ia, am luat si io o tigare...de-ale tale....
si ...cafea am.....
me, dar fa ceva placut...
dor72
Postat pe 12 August 2011 15:18
De la: dor72, la data 2011-08-12 11:24:57612, o cunosti pe michelle?


Cu certitudine, pe amandoua, doar suntem din B
garbo217612
Postat pe 12 August 2011 20:42
De la: michelle_, la data 2011-08-12 12:35:44mda...alta confuza care ma confunda
12, mai deschide un topic, ca poate te plictisesti

dor, azi nu ar fi indicat sa ma enerveze cineva...nu mai iau prizonieri, sar direct la jugulara
am o stare incredibil de proasta, si niste draci cat china
nici macar nessu' si tigarile nu au reusit sa ma calmeze
si da, tot tigari de pitzi fumez...sa te corup? macar cu o cafea...

dorulet, fiecare cu stalkeru' ei...tu cu 14, eu cu 12, hehehe...


Am avut o stupefactzie sa vad ca tu MICHELLE, ( care te cunosc prin fii tai) cum la varsta de peste 50 ani, sa ai atitudinea unei june; o purtare oneroasa in simulacrul shi asertziunile tale p'acilea. Izbuteshti intr-o anumita masura prin purtarea ta insolenta shi ireverentzioasa in raspunsurile care le dai unor formishti ce nu te shtiu in realitate. P ersoanele care te cunosc in viatza reala, nu reusheshti sa pari in ochii lor ceea ce nu eshti. Feciorii tai M shi S sunt oleaca mai mari decat mine iar eu locuiesc in partea de NV a orashului spre shoseaua care duce catre Buzau; voi nitzel mai in oras. Prin naratziunea exprimata in ceea ce priveshte ospiciul lui ALF, nu face decat sa cred ca starea ta este repugnanta shi jalnica shi ca acolo-ti e locul. Studiaza FREUD, shi-ti vei gasi raspunsurile.

Sunt o fata tanara cu multiple posibilitatzi, iar varsta imi confera o stare de beatitudine shi incantare, decentza shi stil. Dar tu? Am fortza necesara de a privi oamenii in ochi shi nu cu spatele. El are un alt rol in existentzialitatea umana.


Toate cele bune, cu o viatza lina .
garbo217612
Postat pe 12 August 2011 20:46
Ha ????

muicaaaa !!!
Freya__
Postat pe 12 August 2011 20:46
http://www.youtube.com/watch?v=kGs-u2ypomM&feature=related

Freya__
Postat pe 12 August 2011 20:54
interesanta notiunea asta de `naratiune exprimata`, 612! cum dreak o fi?! ia mai invata-ne niste concepte de teorie literara. nu de alta, da` murim nestiuti, neexprimati si nenarati!
esme
Postat pe 12 August 2011 20:58
De la: garbo217612, la data 2011-08-12 20:42:40
De la: dor72, la data 2011-08-12 11:24:57612, o cunosti pe michelle?


Cu certitudine, pe amandoua, doar suntem din B




cine-s "amandoua"?
dor72
Postat pe 12 August 2011 21:09
aia ma gandeam si io, ca wifa numai din Buzau nu e


o fi Braila ?
Freya__
Postat pe 12 August 2011 21:11
De la: dor72, la data 2011-08-12 21:09:31
De la: garbo217612, la data 2011-08-12 20:42:40
De la: dor72, la data 2011-08-12 11:24:57612, o cunosti pe michelle?


Cu certitudine, pe amandoua, doar suntem din B




cine-s "amandoua"?
, neantzels raspunsul?
garbo217612
Postat pe 12 August 2011 21:12
cum, cum ?

neantzels ?

viata mea
Freya__
Postat pe 12 August 2011 21:14
femeie, ma faci sa-mi ies dreaq din sarite si sa te fac tampita
nu pricepi ca nu am peste 50 de ani, nu am doi baieti, ci o fata, a carei zi de nastere e azi?
ti-am mai zis ca ma confunzi, da' tu o tii ca idioata pe miriste

nu stiu unde locuiesti tu, da' eu is banateanca. timisoara iti spune ceva?
acum am fost destul de clara, sau capu' ala sec de-l porti pe umeri, are nevoie de un desen?

de unde dreaq apar amoebele astea? ca parca-s batute cu paula-n cap, jur!
michelle_
Postat pe 12 August 2011 21:16
612, daca vrei sa spui ceva, spune,,nu aiura p-aci si n-o da cotita

te-am intrebat clar " cine-s "amandoua...iti vine chiar atat de greu sa pricepi si sa dai un raspuns?
si apoi, tanti literata, nu te-a invatat nimeni pe unde s-ar potrivi si pe unde ?

me, esti tzaca? crezi cumva ca o mai poti face tu? nu vezi ca este deja...de tot?
dor72
Postat pe 12 August 2011 21:16
lasati-o sa bata campii, nu trebuie sa dati explicatii nimanui.

e parerea ei, sa si-o bage undeva

d-aia n-aveti voi pulover pe gat si n-o sa dormi la noapte ..
Freya__
Postat pe 12 August 2011 21:22
merge sa bag neshte muzica acilea ?

http://www.youtube.com/watch?v=hoXFnSZkCX8
Freya__
Postat pe 12 August 2011 21:26
a-nnebunit lupu, parol
a ajuns garbo loc de vendete, de neveste care se rafuiesc cu amantele, de tampite care duc grija courului altuia, in general de impotenti intelectual care nu au nimic de spus, decat sa chibiteze de pe margini
michelle_
Postat pe 12 August 2011 21:27
sis, da' ce patisi, mami? aparu mascula asta cu sex incert si iti bati capu' cu ea?
'na seara, lume!
Thor_again
Postat pe 12 August 2011 21:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La Ginecologie.... 9 De la: AnonimSbS 9 August 2009 02:40
PRELUDIUL ESTE OBLIGATORIU! 55 De la: alehandra 27 Octombrie 2009 16:34
oare napoleon avea dreptate? 50 De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:57
M-am indragostit de.....varul meu!!! 1 De la: cordor 18 Ianuarie 2010 02:41
caut medic ginecolog bun 4 De la: yanyacharberet 13 Octombrie 2009 12:16
Setari Cookie-uri