Dragoste Imposibila

sarut mana ma mi_
alfheim
Postat pe 14 Iulie 2011 20:28
De la: michelle_, la data 2011-07-14 20:21:48fato, m-ai omorat!
mai ai multe retete de-astea, de succes?
ca vad ca tu le stii pe toate, le-ai trait pe toate, si daca nu le-ai trait tu, le-a trait o prietena, si daca nu le-a trait o prietena, le-a trait o verisoara, sau o matusa, sau cuscra lu' cumatru' vitreg
esti insuportabila, parol...


De ce nu? Lasa fata in pace sa-si spuna parerile... Pe mine m-a amuzat chestia cu rugaciunea...mi-l imaginez pe bietul baiat seara rugandu-se sa nu se mai simta in competitie!
Luna_in_capricorn
Postat pe 14 Iulie 2011 21:25
luna, tu ai vazut ce posteaza de obicei , Daniilia....
crede-ma , la un moment dat, ti-e lehamite sa vezi ce neam mare si patit are....in functie de absolut fiecare situatie...
dor72
Postat pe 14 Iulie 2011 21:27
De la: dor72, la data 2011-07-14 21:27:47luna, tu ai vazut ce posteaza de obicei , Daniilia....
crede-ma , la un moment dat, ti-e lehamite sa vezi ce neam mare si patit are....in functie de absolut fiecare situatie...


Da, Dor, am citit cateva commenturi. E sfatoasa, cauta solutii peste tot...si le gaseste. Mie imi place ca pune suflet.
Luna_in_capricorn
Postat pe 14 Iulie 2011 21:32
E loc pentru toata lumea.......pt. a-si spune parerile....
constance
Postat pe 14 Iulie 2011 21:36
dar cine zice ca nu este...
luno,macar daca ar pune...eu nu asa percep...in fine....
ma, da repede v-a convertit lupty...Bravo ei!
dor72
Postat pe 14 Iulie 2011 21:38
haidi, bre, ma lasati cu ala care le stie pe toate? si inca in adancime si-n latime! luna, no offence, una e sa sfatuiesti, si alta sa aberezi! si apoi sfaturile ei suna a sentinta, a litera de lege, articol constitutional, peste care nu-i chip sa treci! dar apoi sa contrazici?!
esme
Postat pe 14 Iulie 2011 21:40
esme, e loc pentru toata lumea....
fa loc si lasa cearta....
dor72
Postat pe 14 Iulie 2011 21:44
eh, doruleato, m-am incins si io de la caldura asta! sa iau foc, nu alta!
esme
Postat pe 14 Iulie 2011 21:47
De la: michelle_, la data 2011-07-14 20:21:48fato, m-ai omorat!
mai ai multe retete de-astea, de succes?
ca vad ca tu le stii pe toate, le-ai trait pe toate, si daca nu le-ai trait tu, le-a trait o prietena, si daca nu le-a trait o prietena, le-a trait o verisoara, sau o matusa, sau cuscra lu' cumatru' vitreg
esti insuportabila, parol...




in sfarsit! credeam ca-s singura nebuna!
zambila
Postat pe 14 Iulie 2011 21:50
a bonsoar
va place cum va salut, nu?
nu ma 'nervati, ca deja is turbo diesel...cochetez cu ideea unei cafele de fo' cateva ceasuri
alfi, hau ar iu?
gagici, cum sunteti?
ma duc la toapicul meu, ca la asta ma deprima titlul...pentru mine, nimic nu e imposibil, ehehehe...
michelle_
Postat pe 14 Iulie 2011 21:51

da sa te pup!
ce-mi place despre optimismul tau azi!
zambila
Postat pe 14 Iulie 2011 21:56
poti sa stii!
imi sufla vantu' in panze, matz frumos...am avut doua zile mi-nu-na-te!!!!
michelle_
Postat pe 14 Iulie 2011 22:00
ioi!!
ii de bine sau de rau??
zambila
Postat pe 14 Iulie 2011 22:03
e de bine...e de foarte bine
crez ca bag un jack...
si nu ma mai corupe sa divanesc aici, ca stricam toapicu' baietului
michelle_
Postat pe 14 Iulie 2011 22:08
stai potolita esme...si asa e caldura asta...dogoritoare...
fetele, bonsoir a toutes...
ce faceti dragutelor?
io mor de cald...
me, bea cafeaua aia....mi-ai facut o pofta...la ora asta, o cafea merge brici...
hai ca viu si io la tine...da-ne ceva frumos si zi-mi care-i treaba....
dor72
Postat pe 14 Iulie 2011 22:14
OK, fetili, ma predau! Adevarul e ca ma descurcam mai bine pe garbo acu' ceva timp. Nush de ce imi pare totul greoi...pana dau de subiecte, de comentarii, de raspuns la raspuns la comment...mamma mia...uit despre ce e vorba in propozitie. Deh, sunt cam lunatica .Va pup si va urez seara placuta!
Luna_in_capricorn
Postat pe 14 Iulie 2011 22:26
noapte buna, luna!
esme
Postat pe 14 Iulie 2011 22:32

fata iti spune ca se descurca greu...si tu? o trimiti la culcare....iti face rau caldura, mami...
dor72
Postat pe 14 Iulie 2011 22:34
prietenii stiu de ce...
michelle_
Postat pe 14 Iulie 2011 22:39
tare rau, doruleato!
esme
Postat pe 14 Iulie 2011 22:44
De la: garbo101434, la data 2011-07-13 01:10:43
De la: demonsauinger, la data 2011-07-13 01:04:30....."Orice barbat e porc!" .......Irinucaaaa....ajutor!!.....si femeile ingerasi!


Multumesc. Acum am inteles de unde atata rautate!


n-ai inteles nimic ! si nu confunda rautatea cu prostia ! te-am citit de la inceput... pana acum nu a ajuns mingea la mine... asa ca nu am avut ocazia sa sutez... ! oricum, cred ca sutam in afara terenului... asa problema nu e usor de rezolvat. mai ales pentru mine.... ! dar scrii frumos si civilizat, asa ca am ramas in fata ecranului... ! sau cum ii zice esme... monitorului !!! "rata" asta, ca orice ratza sau inger sau demon sau... nu conteaza, nu face fata la mai multe probleme, asa ca nu te impacienta de picaturile de apa pe care si le scutura de pe ea ! nu sunt din ea... ! si asaaaa... timid si stangaci, as suta o idee... a mai fost scrisa mai sus... adica de o discutie si cu un spetzialist in probleme din astea ! adica ai/ati putea primi ceva iedei ! sunt asa de multe cazuri asemanatoare pe lume... iar astia invata din ele ! adica trebuie experientza si nu farmece... !!! stii... toata chestia asta cu dragostea sau iubirea... nu sunt de fapt decat functii ale oricarui organism. si ele sunt conduse, reglate, intretinute de acel creieras care are grija de absolut tot ce se intampla in corpul nostru ! deci, ca nu lectie de anatomie vroiam sa-ti tin... vorbind si discutand, cu noi sau cu specialisti, s-ar putea sa primesti, primiti ceva idei ! de "lugu, lugu" sau mult mai serioase ! incearca. chestile astea ca "iubirea" sau "libidoul" sau "patima".... nu mor ! ele doar slabesc in functie de cat degaja creierul anumiti hormoni sau enzime... ! sau ceva in genul asta. pentru asta, cu ajutorul anumitor tratamente (nu te speria... nu trebuie sa te internezi....) sau interventii chiar exterioare, s-ar putea sa inbunatateasca cea ce s-a redus in activitate ! gata... nu mai scriu ca ametesc si eu... daramite tu !
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 14:51
Buna!Desi am citit tot ce s-a scris pana acum, nu am mai avut timp sa adaug vreo noutate.
Dupa aceste zile pline de neprevazut, am ajuns la o concluzie. Seara trecuta,m-am prezentat frumos si elegant in fata porti Claudiei aducand (oarecum bine inspirat ) o cutie de inghetata. Am fost primit cu cateva lacrimi ,dar in urmatoarele 5 minute eram asezati la masa declarandu-ne reciproc, ce impact a avut relatia asupra noastra. Dupa ce am depanat cele mai frumoase amintiri, si radeam de gafele care le faceam in viata de zi cu zi, de cate nume de alint am folosit...am considerat ca nu putem exista altfel decat impreuna.
Dar cu ce folos? Imediat dupa au inceput sa navaleasca si cireada de reprosuri..jigniri...si atunc m-am oprit. I-am spus si ei sa inceteze si am luat-o de mana. I-am spus ,, Indiferend de cum ma vezi tu pe mine si indiferent ca insemn mai putin de cat altii eu nu vreu sa te pierd. Eu nu pot trai fara tine si mai ales nu pot accepta sa stiu ca vei fi in bratele altui barbat.Dar noi nici impreuna ca si cuplu nu vom putea exista. Nu vom putea trece niciodata peste acele praguri." Si am hotarat amandoi sa raman prieteni. Sa fim mereu unul langa celalalt si sa nu ne pierdem niciodata. Asa a continuat toata seara. Am ras am glumit, ba chiar am hotarat sa ne indreptam catre apartamentul meu sa vedem un film. Pur si simplu nu mai discutam de ce a foat. Parca am fost dintotdeauna prieteni...parca acel cuplu ce se iubea nu a existat niciodata. Dar sunt convins ca voi, cei care cititi realizati ca tot ce s-a intamplat asera a fost bine ascuns sub o masca de negare. Noaptea a trecut si am dormit amandoi in acel pat ce alta data il imparteam cu pasiune. Dimineata parca totul a fost altfe...m-am trezit si am vazut capul ei pe pieptul meu...in partea dreapta cum era mereu. Mi-am dat seama ca noi niciodata nu vom fi doar prieten daca continuam la fel de prefacuti. Astazi, dupa ce m-am intors de la servici am stat iar de vorba...si am ajuns iar la trecutul ei. Dupa ce a spus iar o gramada de lucruti care dor....dupa ce mi-a spus ca tot ce imi spune mie in pat...i-a spus si sotul ei, mi-am spus GATA. Am rugat-o sa nu mai vorbeasca vreodata despre noi pentru ca noi devastazi nu mai existam. I-am mai spus de altfel ca usa mea e mereu deschisa doar ca intre nu va mai putea fi nimic decat o prietenie. Si citez fraza care a facut sa cada cateva lacrimi din ambele parti ,, Se pare ca asa am inceput si asa am si sfarsit".
Oricum as fi ipocrit sa spun ca dintr-o data gata, sunt indiferent si pot merge inainte. Nu! Nu sunt indiferent. O iubesc si o sa o iubesc mereu, dar cu toate astea sunt consitent ca nu se mai poate si ca sfarsitul ne-a fost aici.
Regret daca au aparut cateva greseli.... azi scriu de pe un smartphone si e putin incomod.
Mai vroiam sa spun doar ca in timp ce scriam m-a sunat si cu toate ca i-am spus ca de azi nu mai vorbim despre ce a fost, mi-a zis plangand ca regreta faptul ca nu m-a putut face fericit.
Ca nu a stiut niciodata sa imi arate cat de mult insemn pentru ea!


garbo101434
Postat pe 15 Iulie 2011 19:27
Este hotarirea ta Timpul le rezolva pe toate...
constance
Postat pe 15 Iulie 2011 19:36
eu nu cred ce insiri aici tu....434
oricum, nu are importanta asta...
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 19:39
Iti doresc sa fii puternic si...nu uita nimic din aceasta poveste de dragoste si de viata, cine uita trecutul, e condamnat sa-l repete!

Postat pe 15 Iulie 2011 19:40
De la: Eugenia69, la data 2011-07-15 19:39:31eu nu cred ce insiri aici tu....434


Va inteleg! Aveti tot dreptul! Poate sunt ,,putin laconic" si asta distruge credibilitatea. Oricum probabil e ultima postare. Cedez, putini sunt cei care cred si simt. Eu va multumesc pentru interesul pe care l-ati acordat, indiferent de cat de putin a fost acesta.
garbo101434
Postat pe 15 Iulie 2011 19:45
mergi sanatos!
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 19:47
oups... peste ce drama existentiala dam noi aici....
Si ce te complexeaza pe tine, de fapt? Doamna?
Si cum ar trebui sa fie fiinta care sa nu iti afecteze masculinitatea suverana?
quasaria
Postat pe 15 Iulie 2011 20:05
Q, mie imi este adresata intrebarea?

caldura asta....

Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 20:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o intrebare? 7 De la: klaus77 10 Noiembrie 2010 22:55
oare nu mai pot iubi? 98 De la: garbo201071 12 Aprilie 2011 05:12
Cu ajutorul vostru am reusit sa incep o viata noua! Va multumesc! 1 De la: femeiadesucces 24 Martie 2010 17:58
S-a schimbat dupa nasterea copilului... 47 De la: garbo_398552 12 Mai 2014 15:28
sunt prea mica!!!!!!! 23 De la: yanyacharberet 18 Ianuarie 2010 15:33
Setari Cookie-uri