Ce pedepse merit pedofilii?

e devianta in primul rand prin inadvertenta pe care o fac cele doua tipare psihologice, in debalans clar: pe de o parte cel al copilului, neputincios, fraged si fragil, nu doar fizic, dar si psihic, incapabil sa inteleaga anumite procese si atitudini umane - pt ca nu e pregatit pt asa ceva - si, in consecinta, in imposibilitatea de a se apara sau a deveni ofensiv si pe de alta, cel al pedofilului, care, in ciuda faptului ca are ceva hiatusuri grave acolo la mansarda (fie asta si o inclinatie, sic!), nu mai e demult un neputincios.

hahaha, zambil, ma astept la contrareplica! si inca una, care sa ma puna la zid. sunt obisnuita, desi ceea ce afirm eu nu e neaparat in contrapartida la ce spui.
esme
Postat pe 27 Iulie 2011 11:22
smeraldo, poate-ar trebui sa redefinim si ce-nsemna copil neputincios... revizitand aspectele delicventei juvenile, par exemplu... iar in domeniu' erotic, toti oamenii care se-ndragostesc zic c-au dat in mintea copiilor, de unde rezulta ca experienta nu prea-i ajuta... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2011 11:30
i-as trage-n teapa cu placere pe pedofilii care inghit in sec la copilasii cruzi.. ca sa le spun asa,sunt dementi care poftesc la sugari,la copii f mici,o da....cu mana mea le-as veni de hac!

in schimb ,exista o mica deviatiune care vreau s-o subliniez aciulea.

incepand cam de pe la 11-12-13-14 ani,in fine...acu' mult mai devreme,copiii incep sa-si descopere sexualitatea,sa simta cum e sa fii excitat,sunt dracoaice de fetitze care pur si simplu scot din minti oameni in toata firea,umbla cat mai goale,se freaca de taticu' vitreg si nu numai,samd...
baieteii la fel....
in cazul asta trebuie sa ai niste principii f sanatoase,sa potolesti animalu' din tine,nenica...

a! si p-aia de hatuiesc fetitze cuminti i-as baga la gherla,si i-as castra...
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2011 11:41
pai tocmai am spus: e vorba de dezvoltarea psihica a copilului, care e in faza oarecum incipienta.
esme
Postat pe 27 Iulie 2011 11:42
http://www.narth.com/docs/pedophNEW-rom.html

Eugenia69
Postat pe 27 Iulie 2011 11:47
De la: zambil, la data 2011-07-27 11:22:13alfonzo taica, inclinatie mai inseamna si preferinta... br />

...


ai zis corect, inclinatie mai inseamna si preferinta! dar vezi, nu e sinonim cu! aia acel "mai" acolo!
acum daca ne agatzam avocatzeste de sensurile cuvintelor si le cautam buchia, ajungem in alti registrii!
nu vreau sa mai dezvolt in continuare tematica...
mi-am expus o idee, avand dreptul la pareri proprii ... deci daca pentru mine autorul unui act sexual cu un minor ar trebui pedepsit de lege, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu mine! fiecare el liber sa pofteasca la ce vrea el si sa faca ce doreste, dar sa-si asume actiunile si eventualele consecinte!
alfheim
Postat pe 27 Iulie 2011 11:53
as vrea sa-i vad pe toti hercule astia atotputernici si atotstiutori, care afirma ca pana la urma e ceva normal, atat timp cat aduce in copil o proiectie si-o reminscenta pozitive, ce dreak simt in momentul in care propriul copil e abuzat de un dezaxat d-asta! cred ca s-ar castra ei insisi pt absurditatea emisa. asta dupa ce l-ar casapi pe ala.
esme
Postat pe 27 Iulie 2011 11:56
fetele, va vaz pornite... crez eu ca pragul legal de maturitate ar trebui impins pe la 15-16 anisori, in conditiile de-acu'... ca sa nu mai confundam agresiunea vis-a-vis de-un sugaci cu atractia catre-o fetiscana dracoasa... ca in fata legii un raport cu cineva sub 18 ani e tot relatie pedofila, fara nuante...si p-orma mai discutam...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2011 11:58
zambilu'..
eu mi-am spus opinia,mami...
fara nicio legatura cu ce ai scris talica,eu cel putin nu-s deloc pornita,Doamne feri! sunt baba d-acu',copiii sunt barbati...alea,alea...
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2011 12:11
bre, nu stiu de ce cred unii ca o parere-i pe post de sentinta si nu mai e loc de discutii... ca pana la urma d-aia-i forum, sa aducem argumente, sa schimbam idei...

si d-aia nici nu crez ca cineva ar trebui sa-si ceara scuze pt ce scrie pe-acilea, la urma urmei... ne place dezbaterea si-avem cu ce participa - ok... nu ne place - nu participam...

zic si eu, ca azi ma simt deschis spre dialog - he,he,he... nu trebe neaparat sa ma luati in seama...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2011 13:12
De la: garbo212395, la data 2011-07-27 10:44:00
De la: dor72, la data 2011-07-27 10:26:37


dor72' de ce nu explici si pentru profani curiozitatea ta pentru 'beaux gens'.?


395, faptul ca scrii, ar fi cum ar fi....curiozitatea mea este daca ai habar ce scrii...io zic ca nu ....
si daca se poate, te-as ruga, cu toate eforturile de care esti in stare, sa imi explici ce dracu ai vrut sa zici cu toate porcariile astea....
dor72
Postat pe 27 Iulie 2011 18:11
Ma rog, lasand la o parte multe postari interesante doar pentru lombrozieni, peste care oricum am trecut intrucat nu ma intereseaza reactia bizonilor analfabeti, nu pot decat sa remarc ca singurii care au facut diferenta de nuanta intre pedofilie ca inclinatie si violatorii de minori au fost marceltuky si Zambil. Atata vreme cat pentru unii cele doua fapte sunt similare, nu exista punct de pornire al unei discutii, intrucat nu poti purta o discutie in care termenii sunt confundati.
Revenind..
Zambile, pai cu mister Humber Humbert ce facem, nene? sau mergem sa o impuscam pe Dolores Haze?
anakin
Postat pe 27 Iulie 2011 22:58
anakin, intr-adevar este diferenta intre definitia de dictionar a unui pedofil fata de un violator de minori ...
numai ca in limbajul comun, limbajul neacademic ... pedofil este asociat cu violator de minori!
iesi pe strada alaturi de zambil si intrebati voi trecatorii ce inteleg ei prin pedofil....
apoi vino de ne spune si noua raspunsurile pe care le primiti !
alfheim
Postat pe 27 Iulie 2011 23:26
Bre Alfie, crez ca doar ce am spus mai sus ca nu ma intereseaza reactia bizonilor
Eu prefer sa discut cu aia care cunosc notiunile, ca doar nu am pierdut vreun pariu ca sa fac cursuri de alfabetizare in masa.
anakin
Postat pe 27 Iulie 2011 23:31
si profesorii sunt inculti......dar sa nu uitam ca si noua ne-au predat la scoala tot profesori!!
ratuscaceaurata
Postat pe 27 Iulie 2011 23:51
in opinia mea sunt pierduti definitiv...castrati si inchisi pe viata..ce consiliere? e clar ca sunt nebuni.
garbo215344
Postat pe 28 Iulie 2011 00:26
Castrare chimica...asta merita toti pedofilii
eledragnea
Postat pe 28 Iulie 2011 10:29
bre aleho, tie nu ti-a nascut inca nevasta?
anakin
Postat pe 28 Iulie 2011 11:07
De la: anakin, la data 2011-07-27 23:31:56Bre Alfie, crez ca doar ce am spus mai sus ca nu ma intereseaza reactia bizonilor
Eu prefer sa discut cu aia care cunosc notiunile, ca doar nu am pierdut vreun pariu ca sa fac cursuri de alfabetizare in masa.


In toata presa, nu doar cea romaneasca ci si internationala, se foloseste cuvantul de pedofil si nu de violator de copii atunci cand se face referire exact la acesti criminali sexuali. N-aveti decat sa bateti pedophile pe google si sa vedeti la ce cazuri se face referinta.
Acu daca unii vor sa faca speculatii pe definitii de dictionar, si cred cu tarie (vorba lui Geoana) ca un concept este strict circumscris de o definitie intr-un dictionar, sau nu stiu diferenta intre denotatie si conotie, treaba lor. Oricum ceva alfabetizare poate ar trebui sa faca, macar pana ar intelege sensul si rolul unor figuri de stil ,ca metonimie de ex, in limbajul curent.
charmelen
Postat pe 29 Iulie 2011 14:35
Deci asa scrie si in presa internationala? ei, atunci da, trebuie sa ma alfabetizez un pic, intrucat daca si strainii fac aceasta confuzie, inseamna ca trebuie sa imi dezvolt orizonturi noi si sa imi fac mea culpa ca nu am fost suficient de inteligent sa imi dau seama ca violul de minori, ca efect, are drept cauza pedofilia.
Mai ales ca, mai nou, a incerca sa vorbesti corect este asimilat speculatiilor de dictionar... in timp ce noile reguli gramaticale ni le vom face dupa fomistul cu lant de aur la gat, care coboara dintr-un Mertzan negru pentru a cere taxa de protectie ..
anakin
Postat pe 30 Iulie 2011 12:06
De la: anakin, la data 2011-07-30 12:06:30Deci asa scrie si in presa internationala? ei, atunci da, trebuie sa ma alfabetizez un pic, intrucat daca si strainii fac aceasta confuzie, inseamna ca trebuie sa imi dezvolt orizonturi noi si sa imi fac mea culpa ca nu am fost suficient de inteligent sa imi dau seama ca violul de minori, ca efect, are drept cauza pedofilia.
Mai ales ca, mai nou, a incerca sa vorbesti corect este asimilat speculatiilor de dictionar... in timp ce noile reguli gramaticale ni le vom face dupa fomistul cu lant de aur la gat, care coboara dintr-un Mertzan negru pentru a cere taxa de protectie ..


Strainii nu fac nici o confuzie, altcineva este pe-alaturi aici. Vorbesti de reguli gramaticale, atunci cand iti semnalez o problema ce tine de vocabular si stilistica. Regulile gramaticale se aplica la nivelul sintactic si sunt universale, conform lui Chomsky, la nivel semantic si pragmatic pot exista insa interpretari variate.
Amuzant insa, dar nu surprinzator pentru mine, caci autosuficienta este apanajul semidoctiei, este aroganta cu care-i trimiti pe altii la alfabetizare, in timp prezinti tu insuti lacune pe tema discutata.

charmelen
Postat pe 30 Iulie 2011 16:24
Ma cher, inainte de a emite pareri personale cu pretentia judecatilor de valoare si de a te grabi sa iti jignesti partenerul de discutie, informeaza-te un pic asupra termenilor despre care discutam, ca si asupra domeniului.
Daca eu sunt pe alaturi cand spun ca exista diferenta intre pedofilie si violatorii de minori, iar tu pui semnul egalitatii intre ele, inseamna ca ar trebui sa faci o propunere de lege ferenda pentru a contopi cele doua fapte.
Ca sa nu spun ca astfel ai putea intra in istorie, iar portretul tau si-ar face loc de cinste in panoplia jurisprudentei romanesti, in timp ce Bulai si-ar smulge din cap putinul par pe care il mai are...

Eu personal cred ca propunerea iti va fi respinsa. Fiindca asa sunt semidoctii astia.... niste invidiosi.
anakin
Postat pe 31 Iulie 2011 01:28
ioi, ioi ce te-ai nervat....da cre' ca ai oarece dreptate p-aci....
io-s tzaranca precupeata, da ma bag si io ca aia' targ...
ch, eu zic ca au dreptate baietii...e totusi o foarte mare diferenta...
pedofilii chiar iubesc copiii....
am vazut saptamana trecuta un film, exact cu un pedofil, care ii condamna vehement pe violatorii de copii si suferea al naibii pentru faptul ca nenorocitii de violatori chinuiau copiii fara mila, pe cand el explica cu lux de amanunte cat de "pura" era iubirea lui si cat de atenta, cat de dedicat era el si cum isi " cucerea" " iubita" in varsta de 5 ani ( varsta la care fusese el violat/abuzat) si in mintea lui, era convins ca fetitele ajung la maturitate sexuala "doar" la 5 ani...nu mai devreme...( acestea erau explicatiile psihiatrul care il tratase)
cutremurator...dar elocvent...

P.S. anakinu, de nervos ce-ai fost ai uitat sa zici " ma cherie"
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 01:48
Scuzati franceza , dar este ca si cand cineva mi-ar spune ca doua masini, un Audi si o Dacie, ar trebui sa coste la fel doar fiindca sunt de culoare alba.

Dor, de ce crezi ca am amintit mai sus de personajele lui Nabukov??
anakin
Postat pe 31 Iulie 2011 01:52
Mon cher,
bonne nuit.... mon vernis à ongles ...peut dormir...
fir-ai tu sa fii...io imi rup unghiile sa fiu de acord cu tine si tu faci ca profesorii: citesti doar ultimul rand

si io unde eram de le-am auzit " folosind sintagma"....
oi fi visat....ca nu-mi prinde radio shantzu...
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 01:57
bre..,io tot aud de castrari..,puscarii pe viata..,glont..,etc..
nu tati..
eu le-as da numai babaciuni nene..,da' multe rau..,in fiecare zi..
roby_cado
Postat pe 31 Iulie 2011 01:58
si dupa ce se-nvatza si merg singuri? si le violeaza? la aia cum le zici?

anakinu, nu te mai tot foi...ca imi dai dracu' postarile...si oja ce tocmai se usca ( perfectul simplu)
nu mai dreg busuiocul ca mi-e prea lene....dar zi-mi de ce ai amintit...stiu despre ce este vorba...vreau sa inteleg mesajul tau...
iar cu referire la film, e ecranizarea aia cu un Baldwin in rolul tatalui ?
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 02:03
Bun, Roby, ca am uitat.. trebuie sa spun ca eu personal sunt complet impotriva eliminarii, castrarii si altor nazisme de genul a ceea ce am citit mai sus.
Cand o sa se duca fi-sau, al vreuneia dintre forumistele astea cu idei, la phoutout prin cluburi, si se trezeste a doua zi ca gagica era de fapt minora dar l-a mintit, ocazie cu care ii va face si o plangere penala, sigur nu ii va conveni.
Sau mai rau, cand fi-sau va fi acuzat de viol pe nedrept, si sa se puna problema castrarii, pun pariu ca ar sari de khour in sus ca nu e corect.

Dor, cum zisi? Se usca sau se usc?
anakin
Postat pe 31 Iulie 2011 02:10
hai mai anakin...prea le tii in parte....

pana la urma, daca li se intampla asemenea grozavii...a cui este vina? cine este autorul moral?
parintele ala tampit, care nu si-a facut timp pentru a discuta aceste aspecte...
si nu l-a invatat neshte chestii...pentru a sti el singur sa isi caute de boashe...

anakin, zisei asa...simplu de tot...
ai dat prea tare in intelectualism...si deja incep sa ma inhib(ez)
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 02:19
Nu e vorba de asta, Dor. Vinovat este sistemul insusi....
Dar imi amintesc de cazul Petre undrea, de acea eroare judiciar grav, care a fost condamnat pe nedrept si a stat 12 ani in inchisoare pentru o fapta pe care nu a comis-o, i cred ca unul din cele mai simple lucruri din lume este sa nu te grabesti sa acuzi pe cineva... acea prezumie uitat.
anakin
Postat pe 31 Iulie 2011 02:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
perle bancare 2 De la: pinkymel 10 August 2008 02:48
vrei job? 1 De la: kenia1 14 Mai 2010 12:20
Mierea si scortisoara 0 De la: 7 Septembrie 2009 17:22
farmece??? 6 De la: SAL 9 Ianuarie 2012 16:02
batranetea barbatului 71 De la: buna01 4 Februarie 2010 22:03
Setari Cookie-uri