Dragele mele ce faceti voi cand toti cei din jurul vostru sunt vesnic nemultumiti? Am copil mic,locuiesc intro loc mica cu locuri de munca limitate , am intrat in asig dar la inceput nu fac mare branza,iar sotul meu este f gelos. Oriunde as lucra tot nu se convinge ca e bine pt noi. voi ce faceti cand sunteti supuse violentei psihice ? Sau nu aveti probleme cu comportamente colerice datorate consumului de alcool.Se zice ca cei inainte de 90 si dupa sunt generatia de sacrificiu, voi ce ziceti ? | ||
garbo212789 Postat pe 7 Iulie 2011 11:58 |
||
---|---|---|
iar muriti de plictiseala... tot va zic, nu mai beti, nene, pe caldurile astea va ia de cap... |
||
michelle_ Postat pe 7 Iulie 2011 12:16 |
||
789, alcoolismul si violenta nu reprezinta o scuza pt justificarea contextului `generatiei de sacrificiu`, de care pomenesti! caracterul omului e dat de mai multi factori, nu doar de societatea in care traieste si care, pana la urma, nu e o societate fara norme, legi, reguli, nu e o societate tribala, unde fiecare traieste dupa chef si dorinta mushilor lui. asadar, daca esti nefericita, si supusa `violentei psihice`, ceea ce e sub demnitatea umana, cine te retine? de ce nu-i spui adio si-un praz verde? lasa-le in pana mea de prejudecati, cutume, inchipuiri si gura lumii, sloboda si proasta, cum ca familia e sfanta si tre` sa mori cu ea de gat, chiar daca conjunctura te ucide. | ||
|
||
esme Postat pe 7 Iulie 2011 12:30 |
||
sincer??????io na m prins legaturile .....nu pot face conexiuniile!!!!!!!!!ia o de la capat ..... | ||
nazirra Postat pe 8 Iulie 2011 19:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Punctul G la femei | 21 | De la: adina72 25 August 2016 18:04 |
Ghici ghicitoarea mea!! | 14 | De la: estela 30 Mai 2010 03:20 |
insarcinata si in deriva... | 103 | De la: teodor_el 15 August 2010 16:12 |
|
||
Cum sa faci sex cu o femeie dominanta? | 224 | De la: alehandra 24 Octombrie 2009 03:16 |
debut sexual | 95 | De la: KNIGHT_31 30 August 2010 00:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice