Baby Orajel Twin Pack - adio dureri de dintisori

Baby Orajel TwinPack
http://babyorajel.blogspot.com/


Sub forma de lichid (yum, cu gust de ciree) sau de gel (daaaaa, cu arom de fructe de pdure, ce-i va mai plcea lui bebe!), n formula special pentru noapte Baby Orajel nu conine alcool, se aplic pe gingia dureroas i i face efectul imediat! Bebe nu are rbdare!

Vorbii mai nti cu pediatrul dumneavoastr pentru utilizarea produsului Baby Orajel. Citii cu atenie prospectul produsului nainte de folosire.
Baby Orajel este un gel ce calmeaz durerile provocate de apariia primilor diniori ale bebeluilor. Nu conine alcool (conine doar un calmant benzocain natural) i se aplic pe gingia dureroas!
Baby Orajel se poate folosi i de ctre aduli cu efect garantat!
D o cutare pe net despre dentinox, calgel, glicerina boraxata si alte minuni de calmare a gingiilor, ct se poate de toxice pentru organismul copilaului tu. ncearcai mai bine chamomilla (granule homeopate sau siropel) sau osanit dac v poate trimite cineva din afar.

http://babyorajel.blogspot.com/
Sfaturi pentru mmici

Cand copilasul tu d semne c i-ar iei dinii (pe la 6 luni ar trebui, deja, s te atepi), nu e cazul s te panichezi. Nici nu ai de ce, toi copiii trec prin asta. Tot ce trebuie s faci este s observi cu atenie simptomele bebeluului, s i le raportezi medicului pediatru i apoi s urmezi fidel instruciunile. Pe de alt parte, nu e de dorit nici s pui pe seama primilor diniori alte simptome, mai alarmante.
Ca regula general, cnd ai vreo suspiciune, e bine s-i faci o vizit medicului pediatru, pentru c orice mic problem de sntate a bebeluului poate avea o evolutie imprevizibil. Mai bine s pari o pisloag, dect s neglijezi o eventual afeciune a copilului tu! Ascult-i instinctul matern i vei ti ce e de fcut.

Baby Orajel este un gel ce calmeaz durerile provocate de apariia primilor diniori i nu numai. Se recomand ca gelul Baby Orajel s nu se aplice de mai mult de 3-4 ori ziua i de 2 ori noaptea.
Pentru aplicarea gelului Baby Orajel trebuie mai nti splate bine minile i apoi se pune puin gel Baby Orajel pe buricul degetului i se maseaz doar zona de pe gingie cu probleme (acei mugurai albi) ai bebeluului.

Nu se pune BabyOrajel pe limba sau n gtul copilului.
http://babyorajel.blogspot.com/

Gelul Baby Orajel conine ca substan activ benzocain care este un anestezic local ce se folosete pentru tratarea afeciunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoas) i a tegumentelor.

Baby Orajel Teething Gel Nighttime Formula (sau gelul Baby Orajel de noapte) conine 10% benzocain iar Baby Orajel Teething Gel - Daytime formula (sau gelul Baby Orajel de zi) conine 7,5% benzocain.

Noi aducem n Romnia Baby Orajel Teething Gel - Twin Pack formula ce conine 2 tuburi de gel Baby Orajel (zi i noapte) de cte 5,3 grame fiecare.


http://babyorajel.blogspot.com/
babyorajel
Postat pe 8 Iunie 2011 12:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vain hainite pentru bebe 1 De la: catalina_vorbareata 22 Iulie 2011 14:31
Buna! 4 De la: garbo092553 24 Februarie 2011 17:43
lapte praf si scutece mai ieftine 1 De la: maria_79 31 Martie 2013 20:27
vand hainute si accesorii copii 1 De la: haineieftinecopil 14 Iulie 2010 21:25
PRODUSELE PROBIOTICE PENTRU BEBEI 1 De la: lumyy 21 Mai 2010 13:43
Setari Cookie-uri