relatie fara sex

Multumesc.....binisor...vremea e cea care imi face niscavai prob..
Tocmai ce mi-au plecat musafirii de la cafe si m-am gandit sa intru nitel pe garbo sa rasp la mesaje....comentarii....Dar surpriza...te-am ,, vazut"...,,citit" si m-am amuzat.....
bine ai revenit... pt floricele
nuti_vio
Postat pe 27 Februarie 2011 12:04
Avea mama mea o vb ca ,,barbatii sunt ca dinozaurii pe cale de disparitie,,.....pai dak acum cat sunt tineri nu fac ,,treaba,,cand ajung la o varsta mai inaintata ce fac?! Se pare ca isi folosesc ,,sculele,,doar ca ,,aparat de pisat,,..........Scuze dak am deranjat pe cineva,dar din pacate cam asta e adevarul
florentina_ionela
Postat pe 27 Februarie 2011 12:08
Buna, si eu am aceeasi problema.....ne intelegem foarte bine dar el are aceeasi problema si prin urmare sunt"frustrata". Nu stiu cum sa il ajut, el nu isis da interesul sau deja stie ca nu mai e nimic de facut in "problema" lui....adevarul e ca nici nu ma atrage fizic:D cred ca stau cu el doar ca ne intelegem si ma gandesc ca daca nu o sa mai intalnesc pe cineva cu care sa ma inteleg dar e bun la pat...deci nu stiu....aaaa si el mi ar putea oferi o viata de lux dar fara sex...la naiba.....nu stiu ce sa fac......
mda cred ca pare aiurea ce am zis dar .....potate aveti ceva de spus...
delya_r
Postat pe 27 Februarie 2011 12:08

@nuti...nutico, mi-a facut placere!

@delya...cine-i bun la pat? Al` ce nu`i bun, sau al` ce vrei sa-l intalnesti?
Acuma...tu vrei si bani si "aia" buna de la unu singur? Adica doi intr-unul Stii vorba aia...cu raiul si sufletul..nu?
Da` tu oferi all-inclusiv?
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 12:15
ai dreptate aici nota 10 din partea mea , dar si voi trebuie sa ne faceti sa simtim k traim ... sti si u cum sunt femeile ... din cate observ..
ananhi
Postat pe 27 Februarie 2011 12:15
Ei, anan...ma straduiesc si io...mai invat de la altii...omu`tot invata...si femeia e tot nemultumita
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 12:23
De la: Reflex, la data 2011-02-27 11:52:17@marcele...io nu cred ca unei femei, extraordinare la pat, poti sa-i spui "Scuza-ma tanti.... incepi sa atentezi la libertatea mea, mai bine punem punct si incetam orice legatura".
Pai daca-i asa, te combati pe tine...
sa fim seriosi, cand "gasim" asa ceva, daca-i musai mergem in limba, numai s-o tinem cat mai mult aproape ce draq...

Gresesti.... in felul asta ajungi doar sa te umilesti din disperare!.... eu nu atentez la libertatea nimanui si am pretentia sa nu atenteze nimeni la libertatea mea, sunt sincer si deschis cu persoanele apropiate deoarece sinceritatea si deschiderea sufleteasca le consider o forma de respect si implicit apreciez acest respect din partea persoanelor la care tin si consider ca sinceritatea si deschiderea sufleteasca reprezinta liantul adevaratelor prietenii.... altfel totul se transforma in circ si mascarada!
E dreptul tau sa nu crezi.... sa fii circumspect! Am pastrat insa pe telefon mesajul in care imi spunea: sunt "de moda veche" doar in ce priveste casatoria, insa in problema sexuala sunt fara inhibitii.... asa ca ce ne opreste la tot ce ne face placere?
Explicatiile privind deciziile mele ar fi foarte vaste... dar in principiu o persoana care atenteaza la libertatea mea (mai ales in conditiile in care a fost prevenita asupra acestui aspect) nu mai poate spera sa o consider prieten!
marceltuky
Postat pe 27 Februarie 2011 12:41
ma duc sa suflu in carbuni...
adica barbatul se "umileste" dar femeia care tine la o relatie, nu se umileste...asta bate a misoginism...parerea mea
cum am zis: te combati singur!
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 12:44
In general barbatii, la primul contact au o ejaculare precoce, depinde, dar dupa o pauza de 15 minute maxim o jumate de ora se schimba situatia, sexul nu se face in viteza si scurt doar 10-15 minute, ala nu e sex ca iepurii. Eu zic ca de sex apartine si creerul, doar ca anumite persoane trebuie invatate ca simturile sant coordonate de creer, nu este o rusine, doar sa ai persoana potrivita langa tine si o terapie de cuplu poate conta enorm
garbo092294
Postat pe 27 Februarie 2011 13:09
De la: Reflex, la data 2011-02-27 12:44:45 ..... adica barbatul se "umileste" dar femeia care tine la o relatie, nu se umileste...asta bate a misoginism...parerea mea :...

nu are nici o legatura cu misoginismul.... eu sunt adeptul egalitatii intre femei si barbati iar ceea ce am sustinut este perfect valabil si in cazul femeilor!
Adica: daca ai niste principii esti dispus sa renunti la orice pentru a le sustine!
Iar ceea ce ai afirmat tu:
"sa fim seriosi, cand "gasim" asa ceva, daca-i musai mergem in limba, numai s-o tinem cat mai mult aproape"
s-ar traduce cam asa:
Daca gasesti o p..... disponibila si atat de dornica trebuie sa accepti orice numai sa o ai la dispozitie oricand!
Traducerea are un sens unisex, deci ar putea fi valabila si femeilor si implicit aceasta acceptare ar fi considerata o umilinta si pentru ele, deci nu are nici o legatura cu misoginismul, faptul ca nu-i consider pe barbati inferiori femeilor si ca consider ca sexul este o binefacere si o placere reciproca nu reprezinta misoginism!
Tu prin ceea ce ai afirmat ai sustinut ca fiind fireasca o stare de umilism si servitute.... OK.... nimeni nu te opreste sa te umilesti! dar nu considera ca lipsa de respect fata de propria persoana reprezinta un standard de apreciat si de urmat!
Eu daca as fi fata nu as aprecia acest gen de servilism bazat pe disperare.... iar ca barbat nici atat nu pot sa-l apreciez si sa-l consider un exemplu de admirat!
marceltuky
Postat pe 27 Februarie 2011 13:16
mah...cat am lipsit de pe garbo, vad ca s-o umplut lumea de sexologi...sexexperti, sex machine...sau sex-masinisti...incat io, parca nu-mi mai gasesc locul
stau si ma intreb; cu atata pleiada de experti, in arta sexului, cum de sunt atatea femei nesatisfacute? unde sunteti fratilor, cand e vorba de practica? sau practica, nu-i ca teoria...
Mai era o vorba cand eram tanar fecior, multi, sau...cam toti, se laudau, cat de multe fete au "facut". Culmea venea, dupa casatorie, cand toti ziceau ca femeia lor a fost fata-mare!
Pai...atunci, daca toti le-am facut pe toate, cum draqu de toti am luat neveste fete-mari?! unde draq au rams fetele alea...facute?
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 13:25
Mai marce...io ti-as sugera, sa nu mai citezi din mine, ca ma faci sa par mai important decat sunt
Ne-am lamurit ce ai vrut sa spui...las-o asa! noi am inteles...si ele
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 13:29
De la: Reflex, la data 2011-02-27 13:25:32 mah...cat am lipsit de pe garbo, vad ca s-o umplut lumea de sexologi...sexexperti, sex machine...sau sex-masinisti...incat io, parca nu-mi mai gasesc locul
stau si ma intreb; cu atata pleiada de experti, in arta sexului, cum de sunt atatea femei nesatisfacute? unde sunteti fratilor, cand e vorba de practica? sau practica, nu-i ca teoria...
Mai era o vorba cand eram tanar fecior, multi, sau...cam toti, se laudau, cat de multe fete au "facut". Culmea venea, dupa casatorie, cand toti ziceau ca femeia lor a fost fata-mare!
Pai...atunci, daca toti le-am facut pe toate, cum draqu de toti am luat neveste fete-mari?! unde draq au rams fetele alea...facute?


pai poate-or mai fi folosit si ei nevestele altora sau femei divortate, in timp ce ale lor, care si-au jertfit virginitatea pe altarul casatoriei, initiau la randul lor tineri ficiori.
Cat despre restul fetelor facute or fi recurs si ele la himenoplastie, sange de porumbel si alte magii de imbrobodit barbati cu muschii tari si minte usoara.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 13:48
@marcel.. a inteles ideea mea...

Nu iti dai seama din prima daca e compatibilitate sexuala sau nu. Pentru ca neavand termeni de comparatie, ziceam si eu ca dhe...asa o fi viata si dragostea. Ca auzeam si eu in jur ca dupa ceva timp dispare pasiunea, ca intervine rutina, monotonia dar....faza tare e ca eu nu avusesem pasiunea nicioadata. Ajunsesem la un moment dat sa cred ca sunt frigida iar partenereul meu ma facea mereu sa cred asta..... Ne lega o stransa prietenie, multe lucruri comune, profesie, hobbu-uri....

Sigur ca la un moment dat pe la 28 de ani incepusem sa gandesc viata cu alti ochi si incepusem sa ma desmeticesc ca ceva nu e 'curat" aici. Nu l-am inselat deloc pana la acea varsta, nu imi pusesem problema asta. Dar la 28 de ani s-a intamplat. Nu a fost cine stie ce dar a fost cu totul altceva, cel putineo pasiune puternica de moment. Sigur ca am fost apoi debusolata, devenisem convinsa ca partenerul meu nu este cel potrivit pt mine dar....nu il gasisem pe cel "perfect" mie. Dar macar stiam pe ce directie sunt in viata mea... Abia pe la 32 de ani am intalnit zic eu marea dragoste pt ca si acum dupa 3 ani , simt pasiune si drag fata de el, de fiecare data cand suntem doar noi 2.

Desigur ca acum dupa atata timp de casnicie, sa duc o viata paralela e aiurea si te termina psihic. Nu e asta o solutie. Asa ca la inceput de an, am mers frumos la Tribunal de manuta sa punem punct relatiei noastre ca sot si sotie. Vom ramane prieteni, desigur. Deocamdata stam tot impreuna, asteptam oficializarea actelor. Iti trebuie curaj si o doza de nebunie pt asta dar sa stai si sa nu faci nimic nu e o solutie.

Asta este viata....complexa

Asa ca draga Reflex, ti-am raspuns

Iar acum ii raspund lui @marcel.... Cred ca are o mare importanta femeia de langa tine...pe iubitul meu actual l-am starnit doar eu dupa 45 de ani de viata...... . Cel putin asa imi zice......

Pana la urma cred in Destin, fiecare om are o jumatate pe undeva prin lume, trebuie doar sa o gaseasca. uneori asta cere mult timp si rabdare....cum s-a intamplat la mine.

:)





garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 13:55
@garbo...99, toti am intels ideea ta! inclusiv eu...din prima ce n`am inteles, este de ce trebuie sa lalaiesti 15 ani, o idee, pana devine certitudine? Compatibilitatea aia, se observa, daca e sau nu e, dupa 2-3 nopti...primele 2-3 daca ceva se modifica ulterior, trebuie sa mergi la cauze. Altfel, dupa cinspe ani, mai cauti o "compatibilitate'! .. sau mai devreme
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 14:03
Pt. Reflex

Ei..aveam si eu 21 de ani si nu prea stiam eu ce e aia viata sexuala. Prietenia era cea care conta cel mai mult. Am fost unul langa altul in liceu, facultate, acum la servici. Ne-am sprijinit mereu pe plan profesional, eram ca 2 frati pot sa zic. La varsta aceea aveam si alte prioritati, planul sexual era unul secundar. Ei sigur ca a venit apoi copilul, cara a facut sa "lalaim" cum zici tu, toata relatia noastra.

Acum, sunt dezmeticita bine, stiu care e problema, copilul a crescut nitel (are 9 ani) si am capatat curaj de a rupe ceva ce nu a mers. Dar nu simt deloc tristete, ci mai degraba eliberare si multumire ca am reusit sa ma gasesc pe mine insami. Si stiu ca cineva undeva in lumea asta ma iubeste CU TOTUL, PE DEPLIN.
garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 14:13
Suna ca din telenovela, dar va spun ca E REAL, E CHIAR VIATA MEA !!!
garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 14:15
@garbo...99 io iti urez, sa ai o relatie lunga si fericita! plina de impliniri...ca esti fata "faina"!
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 14:17
@garbo..99 hmmm...iar am revenit. Hai sa divagam un pic...Din deductie logica, am inteles ca "cel bun" are minim 45 ani...iar din profilul tau...ai 35, dreptu-i?
Pai...io te cred pe cuvant, cand spui "pe iubitul meu actual l-am starnit doar eu dupa 45 de ani de viata...... . Cel putin asa imi zice...... ".
Stii de ce? Al`draq, poate starni o femeie de 35 pe un barbat de 45 ! Foarte al`draq! Inimaginabil!
Dar sa nu fie doar o "starnire"...lumea mai si "oboseste"...si dupa starniri mai vine si acalmie...si liniste...si pace-buna... si Doamne da, sa nu fie cum zic io...

Celalalt, langa care "ai crescut" tu, banuiesc ca era cam de varsta ta, nu?
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 14:45
Reflex..ai inteles f bine, intelegi din prima :). Si multam fain de compliment, apai ma tin si io asa ca batranii. Pana acu nu mi-a folosit prea mult asta...

Da, fostul era (este) de aceiasi varsta cu mine iar asta de 45 e al naibii de bun. Dar zice ca nu descoperise nici el asta pana a dat de mine. Acuma....io ce sa zic ??!! Io sper sa il tina si sa nu se plictiseasca asa repede...deja am trecut pe al 4 -lea an si e tot mai bun, nici vorba de plictiseala. Apai or fi niste chimii intre femeile de 35 si barbatii de 45 ??!! Probabil ca da...sau mai degraba DESTIN...ti-am zis ca io cred in destin.

garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 15:36
daca este drac incapatanat nu se va duce niciodata la medic,daca vroia o facea pana acum dar se complace in situatia asta,la urma urmei el tot se simte bine chiar daca ejaculeaza ca prostul dupa 2sec.nu iti mai pierde timpul cu el,il doare in cot de ce simti tu!!!
gatino
Postat pe 27 Februarie 2011 15:40
apoi...garbo 99...sa fie intr-un ceas cu fericire! da-o draq de treaba, traieste viata, ca doar d`aia e data, nu sa stai toata ziua s-o crapi in patru, si sa-i analizezi structura!
Zic si eu ca tine...convins, de ce zic...
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 15:52
Ai o sansa mare de tot, oferita de Creatorul nostru Divin.
Respctivul ,,, este sufletul tau pereche, asa ca ai mare grija de el.
Sa aveti o zi buna, plina de iubire si pace sufleteasca fara limite.
GHEORGHITA
Postat pe 27 Februarie 2011 16:09
Multumesc frumos.

Pai pe sistemul asta am gandit si eu cu toate ca mi i-am ridicat pe toti in cap, dar incerc sa trec peste opiniile tuturor (ma refer in primul rand la neamuri) care zic : "Stai acolo, ce bai ai ? Ti s-a urat cu binele ? Ce iti veni acum sa dai cu piciorul la tot? Nu te gandesti la copil in primul rand? Te-a apucat bul ? Ce daca nu te culci cu el, ca doar nu numai sexul e in lume ". Offfffffff...

Apai ii ascult pe toti si fac to ce simt eu ca e mai bine. Au inceput ai mei si cu santaje, dezmosteniri, ca sunt fata singura la parinti, dar pana la urma le-am zis ca pot pune toata averea pe Ion Creanga daca vor, ca doar nu avere imi trebuie mie, de-aia am. Altceva imi lipseste si de-aia fac pasul asta. A trebuit sa lupt cu toti, nu e o lupta usoara...si stai ca nu e gata...Offf dar ma bucur ca mai gasesc oameni care ma sustin. Printre care si tu Reflex. Multumesc frumos.

Si tie iti doresc fericire si pasiune multa.....
garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 16:13
Multumesc Georghita.

Pace si liniste va doresc si eu la toti langa sufletul apropiat voua.

garbo059899
Postat pe 27 Februarie 2011 16:15
Gheorghita, io unul as fi preferat sa-mi dea o sansa la loto... Anyway, pretenaru revnic pe unde e? Da' ala cu etimologiile abracadabrante? Stii matale, pretenu' tau de pleca de la cuvantul "evreu" si, prin metode numai de el stiute, ajungea la legatura etimologica "dinozaurul-tarcat-cu-pai-in-cour"
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 16:17
rupe relatia cat mai ai timp.Mai tarziu v-a fi mai greu
garbo178249
Postat pe 27 Februarie 2011 17:21
...sunt divortata de mai bine de 1 an...de 4-5 luni mi-am permis sa am tentative de relatii..."curtata" de tipi mai tineri, "tentata si magulita", am ajuns la sex in doua situatii .
surpriza: probleme de erectie.
e trist. nu stiu motivul pt care sunt marcati barbati tineri, dar in mod clar presiunea sociala
in a considera ca cei realizati financiar sunt potenti iin mai multe sensuri , iar lupta lor permanenta de a deveni "potenti social"ii face sa aiba frustrari care le afecteaza viata sexuala
cred ca au nevoie de tratament , inclusiv sau mai ales psihologic............trist
si inteleg ca sunt destui care au astfel de probleme, dar datorita mentalitatii sunt subiecte tabu si le e rusine sa se duca la specialisti sa si le rezolve
garbo087536
Postat pe 27 Februarie 2011 17:32
Ce s-ar fi intamplat daca ai fi fost tu in locul lui ? Te-ai intrebat ?Ti-ar fi placut ca el sa se poarte cu tine cum o faci tu in acest moment cu el ?
Daca intr-adevar tii la aceasta relatie prin comunicare ,intelegere si iubire o veti rezolva.
toate cele bune si sa auzim vesti bune
Rekha13
Postat pe 27 Februarie 2011 17:41
pai cand ea...comunicare,comunicare
si el....batman,batman....
o lasi draq de relatie si iti vezi de treaba ta
eladaela
Postat pe 27 Februarie 2011 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Menage a trois 5 De la: anaROBERT 19 Decembrie 2010 23:14
o fosta prostiuata 47 De la: marinela_223 17 Octombrie 2010 18:26
probleme sentimentale 35 De la: garbo173858 30 Iunie 2011 23:32
Un sfat va rog ... 8 De la: Lara777 22 Septembrie 2015 23:04
cel mai frumos lucru din viata ta 1 De la: garbo014633 23 August 2009 11:17
Setari Cookie-uri