Vampirii energetici

"Avem in jurul nostru un invelis energetic aura menit sa ne protejeze impotriva atacurilor energetice din afara. Un om calm, cu sufletul linistit si impacat, are un invelis energetic intact, sanatos, fara portiuni subrezite sau sparturi. Cind sufletul este insa nelinistit, cind omul traieste in fiecare zi emotii negative ura, furie, iritare, invidie (pizma despre care se vorbeste si in scrierile crestine) etc. aura il slabeste, se subtiaza, apar fisuri care se largesc, deschizind acces vampirilor energetici, ca si bolilor si nenorocirilor de tot felul.


La fel cum scoarta copacului trebuie sa ramina intacta pentru a feri copacul de fel si chip de paraziti, tot asa si aura noastra este menita sa ne protejeze, sa ne apere. De aceea, este indicat sa eliberam emotiile negative, sa ne pastram calmul si ne vom mentine aura intacta, ferind-o de fisuri, ceea ce ne va face intangibili la atacurile din afara.


Este bine sa stim ca, deoarece functia aurei si cea a scoartei copacului se aseamana - amindoua protejeaza, in calitate de invelis, corpul fiintei vii, om sau copac -, aura poate fi refacuta apelind la ajutorul scoartei arborilor. Scoarta corespunde misiunii lui Saturn, care ne educa spiritul, il intareste, ii fortifica sistemul nervos; astfel capatam tarie de caracter, fermitate.


Pentru a ne intari aura, vom imbratisa arborele care ne reprezinta si vom bea decoct din scoarta copacului preferat.


Vampirismul energetic este o ocupatie nu tocmai inofensiva. Influentarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult mai dificila decat ne putem inchipui. Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. Omului, care incepe sa se foloseasca de energia altuia, i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea. Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri, emotii sau fapte, in neintelegerea unitatii lumii. Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul si provoaca o cadere energetica. Acest proces e greu de oprit. El condamna copiii vampirului la niste boli grave intrucat acestia se nasc cu canalele de legatura cu Universul inchise si atunci fie ca sunt supusi vampirismului fie ei insisi vor deveni vampiri si vor continua ruinarea propriului suflet.


Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? Ei infurie, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal tie e complicat. E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat.

De ce devine omul sadic? Parintii sai au renegat comuniunea cu lumea, au renegat inaltele sentimente ceea ce a dus la inchiderea completa a canalelor care-I unea cu Universul. A inceput degradarea si destramarea structurilor campului. Energia nu putea fi procurata din alta parte decat de la oameni. Daca este vorba de un copil, acesta incepe sa-si irite mama, s-o necajeasca. Ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. Copilul isi bate joc de colegii de joaca, ii jigneste, chinuie animalele, rade si isi bate joc de cei varstnici in scopul obtinerii energiei. Prin urmare provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism.

Putini cunosc cat de grava e pedeapsa pentru vampirism si cat de putine sunt sansele de a iesi din aceasta situatie. Unul din mijloacele spirituale de aparare impotriva unui om certat cu regulile eticii, care incearca sa fure energie il constituie rugaciunea pentru ca aceasta constituie in acelasi timp si un ajutor pentru corectarea deformatiilor structurilor sale spirituale. Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei ce va urasc.

Atat noi cat si ceilalti putem intretine sau lua rolul de vampiri. Vampirismul este o boala care produce leziuni intr-unul din corpurile energetice umane. Cand acesta este perturbat, nu se mai receptioneaza raspuns prin sentimente la impulsurile superioare. Asa apare nevoia de hrana energetica, de preluare de energie de la ceilalti; uneori acesta este insesizabila, dar se poate agrava urmarile fiind destul de grave, atat pentru el, Vampirul energetic, cat si pentru Victima/e.Acestia sunt de obicei pacienti cu tulburari de personalitate sau apartinand unui anume context socio-cultural. Solutia este sa evitati certaretii care nu-si pot exprima sentimentele negative decat in forma conflictuala; exista indivizi care au o mica disputa cu ridicat de voce cel putin 1/zi. Nu este normal!

Cum ii recunoastem:


- dupa gradul de epuizare pe care ni-l produc.
- nu ne aduce nimic, ne regreseaza, si ne pericliteaza echilibrul emotional. O persoana care a fost victima unui vampir energetic, prezinta urmatoarele simptome:
- oboseala acuta in cazul unor atacuri repetate, starea de oboseala devine cronica, iar persoana atacata simte nevoia unei odihne prelungite.
- vlaguire se simte o lipsa acuta de energie. Persoana in cauza devine vampir energetic involuntar.
- nervozitate stari de enervare fara motiv aparent.
- dureri de cap
- ameteli
- greturi
- lipsa poftei de viata
- pierdere temporara de memorie acest simptom, apare intr-o faza mai avansata
- in unele situatii aritmie cardiaca

Profile vampirice:


Lamentosii cronici:

- ne vampirizeaza deoarece cererea lor de afectiune este fara sfarsit si noi suntem incapabili sa o satisfacem sau sa o facem sa evolueze, in timp ce ei ne investesc cu rolul de SALVATOR chiar daca nu avem nici capacitatea si nici dorinta.


- acesti eterni nemultumiti/vaicareti ne pun in situatia frustranta, de a rata oferirea unui sfat, deoarece in realitate ei nu sunt in starea de spirit pentru a ne primi sfatul, ei doar vor sa se descarce, sa ia energie...


Dependentii:

- ei ne cer constant dovezi de dragoste, ne solicita pentru oricare mica decizie, agatandu-se de noi ca niste copii; ei ne pun in pozitia de parinti si ne pun pe umeri o responsabilitate coplesitoare. Cum vrem sa ne luam distanta, ne si invadeaza culpabilitatea. Dependentii considera persoana de langa ei intregul lor univers si o epuizeaza cu solicitarile lor.


Hipersensibilii:


- sensibilitatea lor exagerata ne obliga sa avem tot timpul grija: totul devine subiect de justificare, totul este susceptibil sa provoace o drama. Ne condamna la un autocontrol permanent ce stres!


Conflictualii:

- Pentru ei rezolvarea problemelor trece prin agresivitate, ceea ce nu ii costa nimic, de vreme ce conflictul este modul lor specific de functionare, este starea lor de spirit. Ei nu cunosc si nici nu inteleg existenta unei stari de pace. In schimb, acest tip de relatie este bogat in emotii pentru persoana agresata, care va iesi goala de aici!


Cei in afara legii:


Rolul lor si teritoriul lor nu sunt niciodata clar definite, ceea ce obliga la o renegociere nesfarsita. Cum regulile nu sunt stabilite odata pentru totdeauna, fiecare trece prea usor in terenul celuilalt. Ei nu functioneaza dupa regulile stabilite si tot ce fac considera ca este normal.

Solutii:


- sa invatam sa punem limite, sa tragem granite, pentru a nu ne lasa inghititi de catre celalalt. Astfel riscam sa ne supunem patologiei celuilalt si sa devenim victima sa si apoi sa ne afundam in agresivitate si ranchiuna.


De regula sa ne indoim total de rolul nostru de SALVATOR!

Adeseori ii putem ajuta pe cei din jurul nostru, dar prea rar ii putem salva!

A lua rolul de salvator este mai degraba un semn al slabiciunii Ego-ului.Atunci cand ne creste nervozitatea, se impun doua intrebari:
- sunt eu oare persoana care trebuie sa se ocupe de aceste probleme?
- trebuie eu sa fiu persoana care ajuta sau eu trebuie sa-mi vad de lectiile mele?


In oricare dintre cazuri, cel mai bun semnal de alarma sunt emotiile noastre: sentimentul de nefericire-frustrare este semnul ca trebuie sa punem stop!

Terapeutul, de obicei, recomanda ruperea totala si imediata (macar pentru un timp) a cordonului care se afla intre cei doi. Si abia aici incepe problema. Cel care este vampir energetic va simti revolta donatorului de a-l alimenta. Daca din punct de vedere fizic, vampirul energetic era sanatos si donatorul bolnav, se ajunge invariabil la colaps sau asa pare. (Unul se simte bine si unul e bolnav! ) Unde-i logica? Ruperea legaturilor patologice, dintre cei doi, provoaca automat dezechilibru la vampirul energetic, trezind protest activ energetic la el (sigur, depinde si de stadiul bolii vampirice).


Secretul eliminarii acestui comportament este sa invatam sa iubim si sa daruim mai mult decat sa asteptam de la altii; astfel vom primi o uriasa cantitate de energie din Univers.

Un vechi proverb spune: Daruind vei dobandi. Darul suprafiresc se reflecta asupra-ti, se intoarce la tine ca un bumerang, ca o raza de lumina proiectata de oglinda si te va implini. Vei fi fericit si implinit cu tine insuti si astfel pregatit sa daruiesti din nou.

Relatiile personale sunt pentru noi un set inepuizabil de teste si totodata profunde lectii de intelegere.

Poate ca nimic nu ne solicita mai mult generozitatea si intelepciunea ca o relatie amoroasa, profesionala, amicala, filiala orice implica a fi fata-n-fata cu cineva. Orice relatie personala ne atinge fiinta la toate nivelurile: fizic, emotional, mental, energetic, spiritual. Interactiunea la nivel energetic este rareori constientizata. Desi, in permanenta are loc un schimb de energie intre noi si cei din jurul nostru, ce poate lua forme cu atit mai dramatice cu cit sintem implicati mai profund intr-o relatie. Dar un schimb masiv de energie se poate face si in intalniri absolut accidentale si de o durata extrem de scurta. Din pacate, cel mai adesea, nu in avantajul ambelor parti.

Arta de a relationa constructiv nu ne-a fost niciodata predata. Nimeni nu ne-a explicat ce se intampla cand doua fiinte umane intra in legatura, ce schimburi subtile se produc inainte de prima strangere de mana, inainte de primul zambet sau de prima privire incruntata.

Inainte de orice, doi oameni stabilesc mai intai un contact energetic. Chiar daca se afla la mare distanta, simplul gand indreptat catre o anumita persoana ne poate pune in legatura energetica cu ea. Iar aceasta legatura, desi pare inefabila, lipsita de consistenta, creeaza sau intareste matricea unei posibile relatii. Prin canalele energetice avem posibilitatea de a predetermina story-ul unei legaturi. Pentru ca in permanenta exista un circuit energetic intre noi si cei din jurul nostru, orice emotie, gest, cuvant, actiune sau atitudine se traduce in energie care vine spre noi si este emisa de noi. Cand traim un disconfort, pierdem energie, cand suntem multumiti castigam energie.

Cum pierdem energie in cazul unui conflict?

Intr-un conflict, nelinistea pe care o traim tulbura campul nostru energetic. In functie de natura conflictului (sentimental, competitie de valori, concurenta profesionala, confruntare temperamentala etc.) ancorele acestor tulburari se fixeaza in diverse zone ale acestui camp energetic. In cazul in care conflictul este mentinut multa vreme, apare riscul materializarii unor boli, corpul nostru suferind un dezechilibru energetic cronic.

Sunt arhicunoscute cateva moduri de furt energetic, cel mai adesea hotii fiind persoanele apropiate: parinti, sefi, soti, etc. Furt de energie prin:


- critica: o resimtim ca invalidanta, negare a valorii noastre, respingere a identitatii sau a conditiei in care ne punem prin gesturile, cuvintele si atitudinile noastre ce sunt criticate genereaza sentimente de rusine si regret ce saboteaza stima de sine.


- interdictia: atinge libertatea de expresie, ne limiteaza manifestarea, ne induce senzatia unui pericol asupra caruia n-am cazut de acord ca ar exista, neaga afirmarea libera a temperamentului, opreste libera initiativa


- interogarea: hartuieste printr-o investigatie indiscreta ce reclama subordonare prin raspuns orice intrebare induce presiunea raspunsului, creaza senzatia obligatiei de a satisface curiozitatea celuilalt pentru a beneficia de acceptarea persoanei


- indiferenta: ignorarea resprezinta un mod subtil de a lua energie prin crearea unei prezente goale pe care celalalt simte nevoia s-o umple aratand interes pentru starea persoanei ce joaca rolul dezinteresatului, al neparticipantului


- plangerea: creeaza presiunea salvarii, ascultarea fiind o buna forma de a oferi energie; poate sugera responsabilitatea sau obligatia ascultatorului de a sustine sau ajuta persoana ce se plange (vaicareala)

Cum ne putem apara de hotii de energie?


In primul rand sa nu devenim obiectul atitudinilor de mai sus. Sa devenim constienti ca toate certurile, necazurile si frustarile oamenilor au ca scop aprovizionarea cu energie. Aceasta se petrece la nivel subtil, rareori fiind constienti cei implicati. Intelegand natura profunda a acestor manifestari putem zambi cand se incearca antrenarea noastra in conflicte, barfe, vaicareli, judecati, etc. Persoanele din jurul nostru arareori constientizeaza ca prin comportamentul lor hartuie energetic pe cei de langa ei. Adeseori parintii dispun de energia copiilor lor fara sa vrea. Asta nu inseamna sa inceteze a-si mai corecta copilul cand acesta greseste. Ci doar sa invete s-o faca fara a induce copilului sentimente negative, sa o faca cu detasare, fara a manifesta suparare.


In relatia de dragoste adeseori cedam energie fara sa ne-o ceara nimeni. Nu este responsabil celalalt pentru faptul ca am pus la dispozitia sa o cantitate apreciabila din forta si vitalitatea noastra. Nici nu-si da seama, apoi, ca dispune de ea simtindu-se bine. Este responsabilitatea noastra sa invatam sa ne mentinem integritatea energetica. Cand ne pierdem tonusul fara ca cineva sa ne agreseze? De exemplu, atunci cand asteptam infrigurati si plini de griji ca partenerul sa vina acasa dupa cateva ore de intarziere. Orele de asteptare agitata ne-au consumat energia. Pe care vom incerca sa o recuperam. Cum? Prin metodele de mai sus: interogare, indiferenta, plangere, cearta. Chiar daca suntem justificati in a cere explicatii este importanta atitudinea pe care o avem. Dar nu putem avea o atitudine constructiva daca in sufletul nostru ne simtim folositi, indepartati, ignorati, respinsi sau desconsiderati (si cum am putea sa ne simtim altfel cand ne-am obisnuit ca starea noastra de bine sa depinda de cantitatea de apreciere si atentie primite de la partener?). Nimic mai fals si ca atare si starile de spirit care sunt traite de partenerii care au asteptari. Tonul ne va trada teama sau furia. Iar aceasta atitudine neconstructiva constituie la randul ei un atac energetic la adresa celuilalt, ea indicand modul in care operam in relatie, pozitia fata de partener la acel moment. In mod normal, partenerul se va apara atacand la randul lui sau ignorandu-ne. Si totul a inceput de la felul in care am interpretat intarzierea traducand-o in atac la adresa noastra, desconsiderare, lipsa de iubire. Noi proiectam asupra partenerilor de viata frustrarile noastre, lipsa de iubire de sine. Semnificatia pe care am dat-o gestului partenerului creeaza in mintea noastra un scenariu. Asteptarea infrigurata amplifica acest scenariu. Si cum iubitii sunt legati prin fire invizibile, cel mai probabil partenerul va simti de pe drum tensiunea care s-a creat. Poate fara sa-si dea seama, va amana momentul intoarcerii acasa sau soseste (desi iubeste persoana care il astespta) manifestand o iritare inexplicabila. Si jocul poate continua prin cearta, acuzatii, indiferenta, regrete. Si asa unii se imbata, altii se refugiaza la alte femei. Cand oamenii devin constienti de REALITATE jocurile inconstiente si murdare inceteaza.Partenerii devin constienti de frumusetea vietii si au controlul asupra starilor de spirit. Devin Creatori...

De unde ne luam energia fara sa ii vampirizam pe cei din jur?

Fiecare om se naste cu rezerve suficiente de energie pentru a trai. Daca uneori insa ne permitem luxul de a o risipi in conflicte, emotii sau ganduri negative, ce ne pun pe minus, atunci trebuie sa invatam sa generam la loc energia de care avem nevoie. Sunt cateva solutii in acest sens:


- rugaciunea, meditatia - rugaciunile de multumire au rezultate. Oamenii sunt invatati sa ceara ceva prin rugaciune. Cand cerem ceva prin rugaciune punem de fapt in evidenta ceea ce nu avem. Si cream conditii sa primi tot mai putin. Cand cerem ceva consideram ca meritam mai mult si il judecam pe Dumnezeu de ce nu ne-a dat. Universul este astfel conceput ca nu primim niciodata mai putin decat meritam.


- bucuria: este o sursa uriasa de energie rasul, seninatatea, multumirea calma a propriei vieti ne ofera in permanenta vitalitate

- exuberanta, minunarea, incantarea si incitarea pe care le aduc intalnirile frumoase, proiectele care ne inspira, evenimentele ce ne anima

- iubirea: cea mai pura, mai inalta si complexa forma de energie, cu puterea cea mai mare de a crea - vorbim aici de iubirea neconditioanata, care este si singura forma de iubire autentica...


- generozitatea: actul daruirii, al comuniunii create de oferire, ne aduce instantaneu inapoi (prin bucuria celui ce primeste) energia pe care am dat-o si ceva in plus datorita fericirii pe care am generat-o!!!! aici se arata cat de important este sa multumim.


cand am fost ajutati si de asemenea sa ajutam atunci cand persoana si-a formulat dorinta de a primi ajutor (verbal sau in alta forma) altfel nu se genereaza o reactie autentica de recunostinta; recunostinta nefiind utila orgoliului donatorului ci smereniei demne a celui ce primeste


"Biocampul uman reprezinta o interferenta de cimpuri energetice, care este influentata atit de energia cosmica, cit si de energia pamintului, a mediului inconjurator. Despre schimbul de energii si asa-zisul "vampirism" energetic, ne-a vorbit terapeutul iesean Sorin Balan, specialist in terapia cu biocimp: "Vibratiile locului variaza dintr-o zona in alta, fiind benefice sau perturbatoare. Avem in vedere izvoarele subterane, nodurile retelei Hartman, morminte nemarcate. Pamintul pe care calcam emite vibratii cu ritmuri diferite, influentind starea noastra de spirit. De exemplu, sint locuri care predispun la meditatie, oferind o liniste a mintii, a gindurilor. Noi, oamenii, fiind sisteme deschise, odata ajunsi intr-un alt spatiu geografic, ne acordam in mod instinctiv cu vibratiile locului. Pentru aceasta, fiecare consuma energie pentru a cobori si pentru a ridica ritmul vibrator al propriului corp energetic".
Cert este ca, spune dl Balan, oamenii percep vibratiile cadrului natural si ale atmosferei vibratorii locale: "De exemplu, la Manastirea Sihastria-Neamt, unde au vietuit parintii sihastri si nu s-a mai mincat carne de 450 de ani, aceste vibratii patrund in biocimpul uman ca un curent placut, inaltind fiinta, imprimind fericire si beatitudine. Intensitatea maxima a acestor energii benefice se simte in biserica, in timpul Sfintei Liturghii". Acelasi lucru se percepe in prezenta oamenilor buni, care au energii pozitive in aura. Dintre acestia, unii au avut experienta celor mai inalte energii, prin practicarea Rugaciunii lui Isus, numita si Rugaciunea Inimii, in acord cu viata de schivnic. Prin structura lor sufleteasca, oamenii sint predispusi la schimburi energetice: "Energiile se schimba intre oameni atunci cind ei pornesc o discutie dar chiar si fara comunicare, stind la o distanta de ordinul metrilor. De obicei, transferul se face inconstient dar poate fi controlat sau oprit prin autosugestie sau inchizind circuitele degetelor de la miini si picioare. Energia trece de la donator la acceptor si invers dar de o calitate inferioara, avantajat fiind doar acceptorul. Pulsul de energie buna primita foloseste insa pentru o perioada scurta de timp. In acest caz, rezolvarea consta in corectarea biocimpului, reechilibrarea aurei, reeducare catre incarcarea cu energie cosmica sau de la natura, asa cum a fost programat omul initial".
Dar exista si schimburi violente. Unii oameni "vampirizeaza" involuntar pe cei deschisi la suflet, darnici, intr-un timp foarte scurt, chiar si daca ii desparte un perete: "Senzatiile percepute de acceptor pot fi o stare generala de bine, de usurare a durerilor, incalzire, cascat, furnicaturi, limpezirea mintii. Donatorul simte incalzire asociata cu stari neplacute in diferite zone ale corpului, durere, furnicaturi in picioare sau miini, senzatie de rece in picioare, greata si golire a plexului solar, somnolenta, senzatie de nisip in ochi, irascibilitate, tuse repetata. Acest schimb de energie incepe de la corpurile subtile spre circuitul intern corp fizic. Schimbul trebuie intrerupt cind se ajunge la durere in zona rinichilor, unde este sediul energiei ancestrale, dozata la nastere pentru intreaga viata. Uneori, organismul dezechilibrat nu reuseste sa mobilizeze propria energie si sa acopere minusul de energie dintr-un organ cu excesul de energie din altul, omul in cauza luind energie de la un semen de-al sau. Necorectarea dezechilibrului va conduce la un comportament energetic reflex, mai dificil de rezolvat".
Schimb de energie, spune dl Balan, este si fenomenul "deochiului". Acesta se poate explica prin trecerea unei energii de calitate inferioara spre aura copilului mai putin protejat (in general spre cei cu aparare slabita) in momentele de uimire, mirare, cind este deschisa poarta spre subconstient, moment in care energiile devin mobile. Ascultarea necazurilor cuiva predispune, in schimb, la curatirea aurei persoanei care se destainuie pe seama nivelului vibratoriu al celui care asculta: "Acest lucru se simte la spovedanie. Dupa marturisire la preot, oamenii simt ca li s-a luat ceva de pe suflet si au o stare de bine. In acest caz, stratul sapte (aflat la exterior) din aura celui care asculta preotul din auriu devine auriu cu pete bleumarin sau bleumarin cu pete aurii. De asemenea, prin rugaciunile unui preot sporit se usureaza si unele blesteme cazute pe unii oameni, parte din necuratenie fiind purificata trecind prin inima celui care se roaga, unde filtrul este sentimentul de iubire neconditionata".
Schimburile de energie intre oameni sau intre om si mediu sint inevitabile si necesare. Spre deosebire de cele involuntare, in transferurile constientizate, autoprotectia nu este cea mai buna solutie, pentru ca ea ar putea conduce, treptat, la izolare de ceilalti oameni si chiar de mediu. In unele situatii dam, iar in altele primim energie, fie ca aceasta este "buna" sau "rea". Important, spune dl Balan, este sa cultivam aceasta energie prin dragostea fata de natura si fata de semenii nostri."
Calea de a pune capat tuturor conflictelor este o cale interioara. Cand se asterne pacea in interior nimic din exterior nu o poate perturba. Nici cea mai puternica furtuna nu poate afecta viata din profunzimile oceanului.Agitatia este la periferie. Daca traiesti la periferie starea ta de spirit este la cheremul vanturilor care vin din toate partile. Ce inseamna sa traiesti la periferie? Sa crezi ca fericirea si bucuria iti vine din afara: din bani, masini, case, functii, partener de viata, etc.Ar insemna ca Dumnezeu sa dea acces la comori numai unora. Coboara in profunzime si acolo vei gasi esenta vietii: bucuria, pacea, iubirea adevarata, iertarea, implinirea, etc."O viata necercetata nu merita traita", spunea Seneca.Inteleptii nici nu o numesc viata, o numesc somn. Cand Tu nu traiesti Viata, nu ai control asupra a ceea ce traiesti, Viata te traieste pe tine. Esti la cheremul ei.


Acest material aduce o perspectiva diferita asupra relatiilor inter-umane si are darul de a ne trezi pentru a intelege modul subtil in care acestea functioneaza de fapt. Solutia nu este sa fugim din calea "agresorilor" ci sa constientizam ca suntem fiinte de Lumina, sa ne bucuram ca ne putem primi energia necesara, sa multumim Tatalui si sa trimitem ganduri de bine spre toti ceilalti pe ideea faca-se voia ta Doamne. Cand suntem in mijlocul unei situatii din cele prezentate mai sus, sa constientizam cum vine o ploaie de Lumina si Iubire care trece prin tot corpul, ca niste lasere, ne protejeaza, ne curata, ne vindeca, ne inalta si se duce ca bine si spre cei din jur. Energia IUBIRII si LUMINII, natura Creatorului, nu intra in conflict cu nimeni si cu nimic. Ea purifica tot, curata tot, vindeca tot,inalta tot.


Cu Lumina si Iubire!dafne
Postat pe 20 Februarie 2011 12:03
eu zic ca si la astia, tot cu usturoi e mai simplu... un mujdei la vremea lui, e spaima vampirului.. he,he,he...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2011 21:12
dafne
tu in care categorie de bampir te incadrezi? ca vaz ca si tu vrei sa ne furi energia cu epistola asta kilometrica...

zambilu, io zic sa faca tanti asta un rezumat.
in trei propozitii. ia sa vedem, poate?
Thor_again
Postat pe 20 Februarie 2011 21:35
pai facui eu rezumatu'...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2011 21:41
la mujdeiu` ala, ar merge un peste, zic eu ...

fata, pune-l si tu in bucati mai mici..
Freya__
Postat pe 20 Februarie 2011 21:44
dap.. si-un riesling italian la gheatza... hai ca ne refacuram aura, pana una-alta...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2011 21:49
Thor_again
Postat pe 20 Februarie 2011 21:51
eu sint un personaj din acesta,'' malefic '' ,arat ca toata lumea ,ma port aproape ca toata lumea ,dar cind am nevoie de energie ,mi-o iau singur ,nu cer voie ,de ,asta este un avantaj !
zero_zero_sapte
Postat pe 21 Februarie 2011 21:20
Aham...deci pastilele alea albastre dau energie....
Allegra
Postat pe 21 Februarie 2011 21:30

Allegro... pe unde ai stat pana ascuns/a pana la aparitia pe garbo?
Vad ca ai prins repede... foarte repede!
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 21:36
Te referi la ironiile acide?
Pe astea le am in sange,Thor. Mostenire de familie,deh...
Cat despre invatat...eu n-as fi atat de optimista. Tot proasta o sa mor.
Allegra
Postat pe 21 Februarie 2011 21:45
Allegro...ia nu te subestima mai mami
eladaela
Postat pe 21 Februarie 2011 21:51
Nu ma subestimez. Sunt realista.
Allegra
Postat pe 21 Februarie 2011 21:54

n-am rabdare sa citesc atit... poate imi spune si mie cineva ce e cu pomelnicul asta si ce o fi vrut.
Daca nu, nici o problema, probabil nu pierd nimic....
quasaria
Postat pe 21 Februarie 2011 22:55
Q...
vezi ca a facut zambilu referatu'...
esenta o gasesti acolo
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 22:57
in rieslingul ala italian ??????????cu gheata ........ :sml-confused0006
jeanette40
Postat pe 21 Februarie 2011 23:01
mai ales in ala! da' sa nu uitam mujdeiul
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 23:10
mda. am mai citit asa pe diagonala, ca rezumatul cu mujdeiul a fost nesatisfacator: e un fel de fiti cuminti, copii, ca daca va dati cu courul de pamint va papa baubaul energia.
Lasa, noi sa fim sanatosi... Facem alta.
quasaria
Postat pe 21 Februarie 2011 23:25
Am inceput serios sa citesc...parea totul dint-o carte,interesante clasificari bla,bla ,bla..dar cand m-am apropiat de ultimele capitole...alea cu rugaciunile,lumina si D-zeu...m-am convins ca e ca o predica de la penticostali,baptisti,iehoviti,carismatici sau mai stie d-ul care grupare,secta etc...E clar!Rugati-va la cine vreti,unde vreti ,cand vreti...ptr. a nu va fii furata energia...mda!
elisabeta_boia
Postat pe 26 Februarie 2011 01:00
De la: Thor_again, la data 2011-02-21 21:36:44
Allegro... pe unde ai stat pana ascuns/a pana la aparitia pe garbo?
Vad ca ai prins repede... foarte repede!...prea repede...
tatoo
Postat pe 26 Februarie 2011 01:46
Super si bine documentat text!
Ar fi bine sa cititi totul cu mai multa rabdare...cine stie ...poate chiar vi se va parea interesant!
Felicitari autorului!!!
kurny
Postat pe 26 Februarie 2011 10:31
noi nu ne-am nascut ieri...

felicitari,desigur...
vampiri?
exista,exista...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 10:48
stiu eu cum scapi de vampir
il faci pachet si-l trimiti la mamuca-sa!
ufishor
Postat pe 26 Februarie 2011 11:22
sau il lasi sa suga putina energie de la tine, cand esti mai in vana... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2011 11:26

mosu` e versat...he hehe
ufishor
Postat pe 26 Februarie 2011 11:29
nu stiu de unde tot apare folclor din asta... da'oricum, e amuzant.
Abia acum am avut timp sa citesc tot pomelnicul.
Ideea asta ca iti fura cineva energia e inspirata de RADET, probabil...
quasaria
Postat pe 26 Februarie 2011 11:39
n-ai rabdare sa citesti cca.4 pagini de carte, TUTO? Atunci poti s-o iai de la ABECEDAR.
garbo006969
Postat pe 26 Februarie 2011 23:21


Da'de la ce te luasi,maica???Hai,nanitza la loc!
tatoo
Postat pe 27 Februarie 2011 01:54
De la: garbo095559, la data 2011-02-26 01:00:39Am inceput serios sa citesc...parea totul dint-o carte,interesante clasificari bla,bla ,bla..dar cand m-am apropiat de ultimele capitole...alea cu rugaciunile,lumina si D-zeu...m-am convins ca e ca o predica de la penticostali,baptisti,iehoviti,carismatici sau mai stie d-ul care grupare,secta etc...E clar!Rugati-va la cine vreti,unde vreti ,cand vreti...ptr. a nu va fii furata energia...mda!

va sa zica,repede ne indreptam spre Dumnezeu,la orice lovitura primita.inainte de rugaciune,trebuie sa existe iubirea de semeni,iertarea personala si a celor cu care te-ai certat,si sa traiesti in intelegere cu intreg universul.dar nu cauta Divinitatea numai cand iti merge rau,multumeste-i pt orice,deoarece nimic nu ar exista fara Dumnezeu.apoi ca sa revenim la vampirii energetici,mai pe scurt,ei de fapt te sleiesc de energie.au o frecventa scazuta a energiei lor si se incarca cu energia,celor neprotejati din jurul lor.cand te simti rau langa o persoana,dureri de cap,ameteli,slabiciune,pleaca cat mai repede de langa acea persoana.chiar si intr-o casa,sau un spatiu inchis,daca ai aceleasi simptome,pleaca de acolo repede.ceea ce simti e de fapt furtul de energie,voit sau nu,adica vampirismul energetic.exista multe metode de protectie.printre care mantre,rugaciunea inimii,citirea unor anumiti psalmi ,crucea ortodoxa facuta......dar nimic nu iti ajuta daca si tu esti un om rau,cu o frecventa joasa energetica.iubirea este cea care iti tine frecventa inalta.
vuvuzela
Postat pe 27 Februarie 2011 02:14
969, nu stiu exact la cine behai tu - dar atitea pagini de aberatii sint si peste limita mea de suportabilitate a prostiei omenesti.
In special a aleia care predica pro oaia domnului.
quasaria
Postat pe 27 Februarie 2011 02:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pastile super slim 7 De la: yanyacharberet 5 August 2009 17:04
In prag de Divort 64 De la: quasaria 19 Februarie 2011 10:48
Ma urasc! Sotia a reusit dupa 6 ani de casnicie, sa ma faca sa cedez nervos si sa o lovesc! 367 De la: garbo261156MADALINA 25 Ianuarie 2012 14:28
divort sau nu? 80 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:09
Un sfat, un ajutor si poate maine ma voi simti mai bine!!! 41 De la: Fgeorgiana 7 Februarie 2013 14:52
Setari Cookie-uri