cum sa procedez cu un barbat care are deja o relatie??

ancaang, dar nu vreau neaparat sa ii despart. Insa, daca cineva tot repeta ca e interesat mai mult decat putin de tine, tu ce ai face? Nu eu sunt cea care s-a 'bagat ' pe el. E adevarat ca i-am raspuns la flirturi, doar atat. Dar suntem destul de maturi ca sa stim care sunt limitele admise. Ideea in continuare e daca sa trecem la alt nivel si in ce fel. Cam asta e ...
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 12:45
489, treaba cu `limitele admise` e relativa. depinde de perspectiva din care califici, definesti si abordezi lucrurile. pt ca omul nu se defineste numai ca fiinta sociala, supunandu-se astfel unor reguli si norme etice, unor precepte morale de grup, unor conventii (si nu putem nega aici prejudecatile cu duiumul, ca, deh, asta e lumea!: se vrea evlavioasa si smerita, dar uita ca e plina de bube si putreziciuni!), ci si ca individualitate. in consecinta, limitele alea despre care vorbesti sunt ale grupului, impuse de acesta, chipurile, din nevoia de disciplinare, ordonare si ierarhizare: omul nu e animal, un dobitoc ce actioneaza instinctiv, precum cele mai multe mamifere necugetatoare, ci e o creatura evoluata, care detine, zice-se, secrete prin intelectul sau, secrete care-l fac sa fie cumpatat si chibzuit, adica intelept, depasindu-si, astfel, pornirile instinctuale, care ar putea produce mare haos.

insa, individul e unic, are nevoi si trebuinte unice, pur personale, ce nu pot si nu e de dorit a fi inhibate, anulate, desfiintate de dogmele grupului. limitele sociale nu mai sunt valabile aici, intrucat implinirile individuale, traite in mod absolut personal, sunt intampinate diferit si in conjuncturi diferite. nu-i poti lua omului visele, asteptarile, sperantele, dorintele si sa le arunci astfel, la gunoi, pt faptul absurd ca nu se inscriu in marile norme ale grupului. l-ai mutila si i-ai anula identitatea. asadar, nu poti sa-i interzici sa iubeasca si sa fie iubit in felul sau, conform asteptarilor sale. nu exista iubire interzisa! am fi nu doar hilari, dar si niste caraghiosi idioti.

insa, cum exista in noi o lege morala, cum exista in noi un anume fairplay, un anume bun simt elementar, nu putem sa ignoram intreg acest arsenal si singurul lucru corect fata de noi insine/insene, cat si fata de un celalalt, este acela de porni la drum intr-un context clar care `ne implica doar pe el/ea si pe mine`, fara socoteli vechi de incheiat, fara alte relatii, definite sau nu, in ecuatie, fara alte impedimente si obstructii. daca e implicat intr-o relatie, alta in afara de cea cu tine, cred ca intelegi ca acest context nu-ti e favorabil. intreaba-te cat de dorita esti, daca el nu poate renunta inca la cealalta. te multumesti cu jumatati de masura?
esme
Postat pe 26 Februarie 2011 13:28
Imi pare rau ca fostul te-a parasit pentru alta femeie. Poate a fost o alta situatie. Imi pare rau daca nu am fost destul de clara, dar eu nu am intervenit intre ei. El m-a gasit si am inceput sa vorbim. Din una in alta, am realizat ca pe undeva amandoi am avut ceva unul pentru celalalt inca de mai demult. El mi-a aratat ca ma place cand eu eram casatorita iar el era liber, adik acum cativa ani, insa eu nu l-am incurajat cu absolut nimik. Acum, sunt libera sa fac ce vreau. El are akum o relatie. Cate relatii nu avem cand suntem tineri? Daca el va dori sa fie cu mine, si daca si eu il vreau, va insemna ca ce are acum nu e destul de trainic. Am mai spus-o pe aici, daca esti intr-o relatie, nu inseamna ca esti obligat sa ramai in ea, atunci cand te simti mai implinit in alta parte (nu spun ca gasesti ceva mai bun, deoarece fiecare om are parti bune si parti mai putin bune). In acest sens spuneam ca nu vreau sa fiu vioara a doua: sa ajung in situatia in care sa apeleze la mine de fiecare data cand se simte singur sau neimplinit, dar sa ii fie frica sa renunte la actuala, fie pentru ca e prea comoda situatia lui 'oficiala', fie pentru ca stie ca nu ar putea sa ma 'stapaneasca' asa cum face cu ea. Cu alte cuvinte, n-as vrea sa ma complic cu un om care ar alege sa si manance prajitura, dar s-o si pastreze!!
Si as vrea sa revin la situatia ta si sa fac o comparatie, daca imi dai voie. Inca o data, imi pare rau. Si eu m-am despartit, dupa 10 ani de relatie si multe realizari impreuna. Am deschis ochii si am vazut intr-un final ca nu se mai simtea ok alaturi de mine si, din cauza asta, nici eu nu puteam sa ma mai simt bine. Am decis ca e mai bine sa mergem pe drumuri separate, sa vedem unde am gresit si daca avem o alta sansa mai buna. Ca orice barbat care a iubit si a gresit, ar vrea sa se intoarca de unde a plecat. Numai ca o femeie inteligenta stie ca defectele, in timp, nu se amelioreaza, ci mai degraba se agraveaza...Tu ce ai fakut?
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 13:29
Exact din aceasta perspectiva am si deschis toipcul, esme! Iti multumesc ca ai dat chiar mai multe date decat mine referitor la limite. Limitele la care eu ma refeream erau cele impuse de mine. Tu m-ai intrebat daca ma multumesc cu jumatati de masura; eu singura spuneam ca nu vreau sa ajung sa fiu vioara a doua intr-o orchestra, oricat de talentata ar fi ea... Acelasi lucru, spus doar cu alte cuvinte. Si, ca cineva care n-a mai fost pus in situatia asta, ceream si eu cateva pareri. Unii/unele s-au alarmat rau de tot si ar fi gata sa ma trimita la manastire, chit ca nici nu m-am sarutat macar cu tipul! Deocamdata ...
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 13:37
'O FEMEIE ADEVARATA' spui tu. Vrei sa definesti, te rog? Dar sa stii ca vreau pareri avizate, nu ce crede tanti Tutzi de la parter.
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 13:44
Carmenere, sigur ca nu vreau sa sufar, macar ca sunt destul de 'calita' in sensul asta. De aceea, mai astept si il las sa vad ce face EL. Deocamdata, daka nu dau nici un semn de viata in 12 ore, incepe sa se agite. Poate scurteaza intervalul ...
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 13:52
Multumesc mult pentru urare. Cat despre traditiile altor popoare, sa fie sanatoase, dar nu sunt pentru mine.
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 13:58
Multumesc. Da, foarte bine spus 'sa faca closure'. Contrar unor pareri, eu chiar nu am actionat. Tocmai asta imi 'reproseaza' el, ca il ignor.
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 14:05
095559, gata -gata sa nu citesc mica ta aluzie la semi-docti. Uite d-aia imi plac mie astia full-docti, ca sunt si funny pe deasupra!
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 14:11
489, pai nu-l ignori pt ca nu-l doresti, ci pt ca e firesc sa vrei sa va raportati unul la celalalt, fara alte imixtiuni, fara impuritati cand vine vorba de tangenta.
esme
Postat pe 26 Februarie 2011 14:14
il ignori pentru ca, daca nu l-ai ignora, ai scurtcircuita relatia, in stadiul de acum...
Sa zicem ca te-ai implica, sa zicem ca despartirea lui ar lua ceva timp: in acest interval ar exista conflictul dintre tine si ea, tacit - te-ai intreba ce echilibreaza balanta de partea cealalta.
Dragostea in mod normal este si trebuie sa fie 100%, nu procentuala. Cind deja incepi sa masori procentul in care e e cu tine si cel in care e cu de ea, ca timp, implicare, atentie, ceva se rupe. Iar de aici la a trage aer adinc in piept si a-i spune honey, nu esti ce vreau eu... am cautat dragostea aia mare si n-o mai gasesc, nu e cale lunga....
Cel mai bine, ca sa nu ajungi sa il percepi negativ, este sa nu incepi o relatie pina nu scapa de "codite", oricit de putin importante ar fi ele.
quasaria
Postat pe 26 Februarie 2011 15:32
Aici intervine si felul in care ea percepe subtilitatile despre care tu vorbesti,quasaria... Vorba ceea ,care mi-a placut foarte mult,by the way - "'cause the line between wrong and right Is the width of a thread from a spider's web ".
Allegra
Postat pe 26 Februarie 2011 15:42
garbo 189582 oamenii se despart si dupa 10,15,20 ani...intelegi?....invata sa scrii corect si apoi comenteaza despre femeile care nu stiu sa isi tine barbatii langa ele....
carmen30ro
Postat pe 26 Februarie 2011 18:25
Voila!
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 20:48
Corect. Foarte bine spus. 'Coditele' nu fac bine niciodata.
garbo188489
Postat pe 26 Februarie 2011 20:51
Sa stii ca daca va placeti reciproc o sa fiti impreuna in final.Si eu asa am patit.Am fost doar prieteni timp de 6 luni,dar ne-am indragostit.El are o sotie care nu vrea sex,facea cu el o data pe luna cu vai si amar.Dupa ce am facut dragoste ,el nu mai face cu sotia deoarece nu o mai doreste deloc.Facea numai cu forta cu sotia.Ne iubim muuult,si este totul ok si pentru mine,fiind sotul in strainatate 3-4 luni in sir,si pentru el.Locuiesc impreuna,isi cresc cei 2 copii,dar fara contact sexual.Daca sotiei ii convine,de ce nu???Cred ca si voi o sa ajungeti sa faceti pasul dorit.Cat o sa dureze? Depinde ft.muuuult de partenera sa actuala.Daca tu esti mai buna......,poate te vrea pe tine langa el.BAFTA.
garbo101867
Postat pe 26 Februarie 2011 23:57
Nu>ti poti cladi fericirea pe nefericirea altora,trebuie sa>l lasi sa>si rezolve problemele astfel vei suferi,si nici un barbat nu merita lacrimile unei femei.Mereu va fi probleme cu un uomo care e implicat intr'o relatie ,nu conteaza ca nu are contractul pt. ca sti bine ca actul casatoriei e nul cand nu exista amore si respect.Si intotdeauna cand un barbat intra intr'o relatie fara sa termine ceea existenta vrea sa fie cu picioarele in doua barci,si din pacate mint si inseala usor cu zimbetul pe buze.Nu confunda atractia cu iubirea,gandeste>te bine inainte de a lua o decizie...,iti doresc o viata plina de iubire.
wiorin
Postat pe 27 Februarie 2011 03:09
De la: garbo188489, la data 2011-02-19 12:07:37...... Tot incearca sa imi dea intalnire, ceea ce eu am tot evitat ...... dar ma impiedica sa fac ceva tocmai faptul ca are pe cineva 'oficial'. ...... Pe de alta parte, nu sunt genul de femeie care sa accepte sa fie vioara a doua .... .......!

Eu zic ca esti doar o victima a mentalitatilor adanc inradacinate in caracterul tau.... societatea este cladita pe niste reguli care nu tin cont de realitatea existenta in sufletele noastre.... li se spune "principii morale" - iar faptul ca genereaza mai mult rau decat bine, ca provoaca mai multa suferinta decat fericire.... parca nici nu mai conteaza
marceltuky
Postat pe 27 Februarie 2011 08:35
De la: esme, la data 2011-02-26 13:28:41...... daca el nu poate renunta inca la cealalta. te multumesti cu jumatati de masura?

Fiecare vede lucrurile in felul sau... in momentul in care intalnesti o persoana trebuie sa iei in calcul ca prin viata ei s-au perindat si alte persoane, ca in sufletul sau au existat diverse sentimente.... daca asteptarile tale sunt ca acea persoana sa nu mai aiba nimic in suflet (apropo de jumatati de masura), si sa nu mai simta nimic pentru nimeni inseamna cati doresti o persoana rece si lipsita de suflet, o persoana incapabila sa se ataseze de cineva, incapabila sa iubeasca cu adevarat pe altcineva.... decat pe sine insasi
"cine se-aseamana se-aduna" - avand in vedere ca asta cauti inseamna ca asa esti si tu.... dar in final nu va fi vorba de iubire ci doar de companie.... doi oameni care se iubesc doar pe ei insisi si care au nevoie de compania cuiva pentru a-si intregi tabloul fericirii
Iar daca acea persoana dispare din cadru.... no problem gasesti un altul.... la fel de insensibil, la fel de lipsit de suflet.... dar important este ca nu esti singura, ca nu te vorbeste lumea ca nu ai pe nimeni......
eu ma multumesc cu jumatati de masura, pentru ca apreciez mult mai mult o asemenea persoana..... o fiinta care pune suflet, o fiinta care odata ce te primeste in sufletul sau va avea intotdeauna sentimente de iubire pentru tine.....
marceltuky
Postat pe 27 Februarie 2011 08:59
De la: garbo188489, la data 2011-02-26 12:31:40Pai, daka pana la urma o sa am ce povesti si intereseaza pe careva, o sa spun. Asta cu trasu' de limba e aiurea rau. Intereseaza pe cineva ce face altul cu viata lui ca sa ii fie teama sa spuna, daca asta vrea? Vrei sa le spui si altora anumite experiente bine, nu - la revedere, drum bun. Corect?
CORECT !!De ce mama d------i m-am bagat?In fond,ce povesti interesante poti afla...mai inveti din experienta altora...Vai,ca mi se poate si mie intampla..si ce fac?Apelez la prieteni,sigur!Asta ai facut si tu,dar eu nu...tras de limba...Am gresit,recunosc..am sa fiu mai atenta...chiar,ce-as face daca as fii in situatia ta?Grea dilema,as si..n-as si..Cred ca m-as lasa in voia sortii,eu stiu ca nimic nu-i intaplator,si totul e cu un scop anume..Dar nu-ti frana o mica-mare bucurie,chiar daca e scurta!!Ei,acum suntem?prietene?!Zi..DA!
elisabeta_boia
Postat pe 27 Februarie 2011 09:01
De la: ovidiu42, la data 2011-02-26 03:52:17mai...ce dreaq o mai tot rostogoliti atat?.....lasati fomeia...sa si-o traga...cu omu`...(ca tot o zis ca...daca si-o trage...ala saracu`...nu mai pleaca)...ca n-o mai vazut pasarica...decat la madame`...
hai...sa fim seriosi...topicu-i la shto`....sant atat de controversate ideile fetii...ca...una raspunde cuiva...alta altcuiva...
meri fata...si...trage-te...cat sa-ti ajunga...si...lasa omu`...sa-si vada de rostu` lui...chiar si asa...fara ...pirostrii...
iar daca esti atat de tare...cum lasi sa se inteleaga...dovedeste-ti tie...si mai apoi...si lui...si cui oi mai vrea tu...asta...incercand sa atragi...un alt barbat...care iti poate oferi...si ceva in viitor...fara sa strici nimic...
iar cand ai sa-l gasesti...sa vie o fufa...asa ca tine...si sa-i suceasca mintile...
atunci sa te vad...

esti haios,dar spui totul la obiect
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 09:49
De la: garbo189582, la data 2011-02-26 09:48:09buna, eu am citit ,sa sti ca sunt an aceeasi situatie ca tine sunt anpreuna cu un barbat de doi ani,dar el mai are pe alta sia are si copil cu ea,al iubesc faoarte mult mie greu ca sunt pe locul doi, dar asta e nu cred ca as vedea viata fara el.asa ca ancerca cum am mai citit daca era fericit cu aia nu mai apela la alta parerea mea .bafta si nu uita ca merita sa anerci.


...da,merita sa "ancerci",dar cu A,....adica Ancerci
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 09:52
De la: ancaang, la data 2011-02-26 10:03:01vreau sa ti spun un lucru: sa presupunem ca o lasa pe cealalta si sta cu tine daca la un moment dat apare o alta femeie care nu are niciun scrupul {cum nu ai avut nici tu la timpul tau } ti ar conveni ? cum ar vrea sa umble cu tine desi este intr o alta relatie asa o sa ti faca si tie nu crezi ? sunt atatia barbatii de ce vrei tu neaparat sa i desparti ?ca exista chimie intre voi ?acea persoana cu care sta tu nu crezi ca are niste sentimente pentru el ? de ce trebuie sa ranesti tu o alta femeie ?tie ti ar place sa fi ranita de o alta femeie ?eu nu prea cred. un sfat cauta si tu un barbat singur si stii de ce pentru ca roata este rotunda in viata si indiferent daca ramai cu el nu o sa ai o amintire prea frumoasa despre cum v ati cuplat. O FEMEIE ADEVARATA NU FACE ASA CEVA.

...da draga,ai dreptate,dar tu nu vezi ca toti barbatii buni sunt deja luati?Si in acest caz ce sa facem?
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 09:54
De la: garbo189582, la data 2011-02-26 11:35:38anseamna ca a gasit la aia ce nu a gasit la tine daca ai dadeai atentia cuvenitaeu zic ca nu te parsea mai ales dupa 7 ani hai sa fim seriosi anvatatii sai tinetii langa voi aninte sa va plangetii ca vi fura alta.

Draga,am o curiozitate:sigur esti romanca? La ce scoala ai invatat?
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 09:57
De la: garbo188489, la data 2011-02-26 12:39:11Din fericire, asa cum am spus, nu e nici insurat, nici cu copii. De asta, nu inteleg de ce se dau unele de ceasul mortii ca as strica nu stiu ce relatie care, zicea cineva pe aici, poate are sanse sa devina o relatie de o viata!! Pai daca omul ma tot cauta, fara ca eu sa fac mare lucru, doar ca ii mai raspund la mesaje, asta arata ce mare dragoste e intre cei doi. Minunata relatie! Si ziua, si noaptea sa cauti o alta femeie atunci cand te simti singur. Minunata relatie, dragoste adevarata! Sa ne dam la o parte din fata unor sentimente atat de profunde!


Draga mea,am citit tot ceea ce ai postat aici si am dedus ca esti o fata desteapta.Si pentru ca tot ai vrut sa stii si alte pareri,ti-o voi spune si pe-a mea,asa ca fapt divers.
Traieste-ti viata asa cum iti dicteaza sufletelul tau.Moralitate?las-o naibii !!! Decat un suflet plin de dorinta si suferinta neimplinirii,mai bine sa ai parte de bucati de fericire,de care sa te bucuri ca de- o bucata buna de tort.Este adevarat ca poti avea parte si de suferinta.Dar nu vei sti niciodata daca omul ala ti-era sufletul pereche,daca nu incerci.Asa ca,decat sa stai cu gandul toata viata ca ...poate era bine daca faceam asa.......mai bine mergi inainte cu tot curajul si vezi ce iese.Toti indragostitii au Dumnezeul lor,chiar si cei "imorali"(eu consider ca dragostea nu are de-a face nimic,cu moralitatea).Parerea mea!!
Bafta!
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 10:11
De la: garbo188489, la data 2011-02-26 12:45:08ancaang, dar nu vreau neaparat sa ii despart. Insa, daca cineva tot repeta ca e interesat mai mult decat putin de tine, tu ce ai face? Nu eu sunt cea care s-a 'bagat ' pe el. E adevarat ca i-am raspuns la flirturi, doar atat. Dar suntem destul de maturi ca sa stim care sunt limitele admise. Ideea in continuare e daca sa trecem la alt nivel si in ce fel. Cam asta e ...

Eu am avut o astfel de relatie si pot sa-ti spun ca nu s-a terminat bien.
La inceputul relatiei mi-am pus aceleasi probleme pe care ti le-ai pus tu, dar "chimia" iti pune ochelari cu lentila roz si te face sa crezi, sa speri ca pana la urma totul va fii ok...si este foarte posibil ca tot ce-ti spune el acum chiar sa fie purul adevar, adica exact asta simte. Problema este ca si el are ochelarii cu lentile roz.
Dupa o perioada in care totul este bien, mirific, mirobolant....se cam duce efectul pink glasses si incepi sa-ti doresti mai mult, incepi sa-ti pui si sa pui tot felul de intrebari care nasc frustrari de o parte si de cealalta...si barbatul care era convins ca tu esti marea lui dragoste, incepe sa puna la indoiala ceea ce credea. Deh! asa sunt ei...fug la cel mai mic semn de "scena".
Plus este cam greu sa fii relaxata in pat stiind ca el doarme si cu o alta femeie. Si, de aici, apar alte probleme care duc la acelasi final nefericit...
absolut_intamplator
Postat pe 27 Februarie 2011 10:15
Si pana la urma,de ce trebuie sa se gandeasca ea la fericirea sau nefericirea celeilalte?
E treaba lui,nu a ei.Daca el nu are ....mila...scrupule....dragoste....interes....sau mai stiu eu ce....ea de ce ar avea???Ea nu are nicio vina.
Si sa fiti convinse de faptul ca un caine satul,nu pleaca niciodata din fata macelariei si....extrapoland,omului ii lipseste ,cu siguranta ceva,de cauta in alta parte.Si daca ,fata noastra,care ne-a cerut parerile,nu-l va accepta,el va cauta in alta parte,pentru ca isi doreste.
Si poate ca le este scris sa fie impreuna.Cine stie?
garbo134945
Postat pe 27 Februarie 2011 10:29
Cred ca pot eu sa-ti explic de ce 582 greseste! Draga 945,a inteles gresit regula gramaticala cu "A" in loc de"I",cu^ deasupra...daca o intelegea corect,ar fii stiut ca acele cuvinte care incep cu "I"^ se scriu tot asa,doar "I -urile din interiorul cuvintelor se scriu cu "A"^!!Vezi ce draguta sunt?Inteleg pe toata lumea!Si iert orice greseala gramaticala ..
elisabeta_boia
Postat pe 27 Februarie 2011 12:14
De la: garbo188489, la data 2011-02-19 12:07:37Buna tuturor!

Sunt curioasa daca poate cineva care a fost in situatia de mai jos sa imi dea vreun sfat. Am regasit pe un site de socializare, dupa cativa ani buni de cand nu ne-am vazut, o persoana cu care aveam o relatie profesionala dar care mi-a aratat interes la vremea aceea. Eu nu l-am incurajat in niciun fel, fiind la acea vreme casatorita. Acum eu sun 'libera de contract', cum s-ar zice, iar el imi declara ca ma place foarte mult, ca m-a placut intotdeauna, dar ca are o relatie. Tot incearca sa imi dea intalnire, ceea ce eu am tot evitat elegant. Totusi, din discutiile noastre reiese ca exista ceva chimie intre noi, dar ma impiedica sa fac ceva tocmai faptul ca are pe cineva 'oficial'. M-am gandit sa nu ii mai raspund la mesaje si sa il las in plata Domnului, dar daca atunci cand ne intalnim din nou fata in fata voi simti ca mi-am gasit sufletul-pereche si nu voi mai dori sa il pierd?? Pe de alta parte, nu sunt genul de femeie care sa accepte sa fie vioara a doua .... Si deja devine prea complicat pentru mine... Stiu ca in general facem tot cum ne taie capul, dar mi-ar placea sa citesc experiente asemanatoare, poate mai invat cate ceva, poate stiu de ce sa ma feresc ... Multumesc!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
?????????????? CE FACI CU ACEL BARBAT???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IL LASI IN PACE!!!!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 27 Februarie 2011 14:06
nu e deloc chestiune de moralitate, tine strict de confortul psihic personal. Mie mi s-ar parea denigrant si imposibil pentru mine, ca persoana, sa imi impart iubirea cu vreo alta - asa ca sau as omori-o pe aia sau as renunta la relatia respectiva - si cum omorul e ilegal in romania.... mai bine ii spun adio spinului din coaste. Nu se multumeste cu mine , asta e, nemultumitului i se ia darul.
quasaria
Postat pe 27 Februarie 2011 14:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sal 13 De la: Defendia 28 Februarie 2011 17:07
DUPA 1 AN DE CASNICIE,INTERVINE MONOTONIA SI URA,VREA CEVA NOU SI PROASPAT, CA NEVASTA .........SPUNETI VOI?...!CRED CA ESTE VECHE. 159 De la: dor72_ 24 August 2011 20:04
cate compromisuri putem duce? 44 De la: dolly69 17 August 2011 13:21
ce ati face voi?!! 9 De la: hot_coffee 24 Mai 2010 15:18
vrea spatiu 14 De la: garbo_414396 13 Septembrie 2015 17:55
Setari Cookie-uri