Fetelor,am 17 ani,si am auzit si eu intamplator de marirea sanilor cu tinctura de marar

acum nu stiu ce sa mai cred,parerile sunt impartita eu am un metru 60,si 42 de kg,sunt slabuta,snai sa zicem ca am insa semen in partea mamei si ii am f lasati,totusi nu ar strica daca i-as avea un pic mai mari,vreau sa va intreb acum daca metoda cu mararul functioneaza,si daca nu cumva avand in vedere ca am doar 17 ani ,incetineste sau opreste dezvolraea sanilor mei,inca ceva ,metode de ingrasare mai cunoasteti?
garbo219886
Postat pe 24 August 2011 16:43
inseamna ca nu esti tu in poza...
ufishor
Postat pe 24 August 2011 16:56
care-i treaba cu mararu
garbo_7243
Postat pe 14 Septembrie 2012 15:17
multumeste-te cu cat ii ai, poate o sa mai creasca dupa aceea
garbo_390380
Postat pe 21 Noiembrie 2013 15:33
La ce noroc ai tu in dragoste,mai bine lipsa
pinkrainbow
Postat pe 7 Decembrie 2015 13:45
Draga 886, la prima cautare pe google privind tinctura de marar, gasesti:
.... terapiile naturiste cu tincturi sau suplimente sunt, de fapt, tratamente hormonale, însă la doze mai mici, de aceea prezintă riscurile unor tratamente hor-monale: apariţia sau agravarea mastozei fibrochistice, mărirea sau apariţia chisturilor mamare, ovariene, agravarea unei endometrioze, dereglări ale ciclului menstrual, agravarea bolilor precanceroase şi canceroase ale organelor genitale şi ale sânilor, afectarea fluidităţii sângelui prin perturbarea funcţiei de coagulare, afectarea alăptării sau a persoanelor cu patologii ale colecistului, cu boli de sânge sau afecţiuni cardiovasculare. Plantele întâlnite cel mai des în compoziţia produselor naturiste destinate măririi sânilor sunt: mărarul, palmierul pitic şi Dong Quai. Tinctura de mărar poate produce chisturi mamare Mărarul are cele mai bune efecte privind mărirea sânilor, datorate cantităţii mari de fitoestrogeni pe care suplimentele le conţin, având efecte similare unui tratament hormonal. Astfel, efectele nocive sunt aceleaşi cu cele ale trata-mentelor hormonale cu estrogeni, nefiind indicate femeilor care iau contraceptive, alăptează, celor care prezintă chisturi mamare, mastoză fibrochistică ori altă formă de patologie mamară. De asemenea, efectele nocive apar şi în cazul femeilor cu diverse afecţiuni ovariene sau ale uterului. Tinctura de mărar stimulează activităţile gonadelor - glandă sexuală care secretă hormoni - la femei. Pe prospectul produsului mai putem citi: antiinflamator, antispastic, detoxifiant digestiv, diuretic şi nu numai. Desi tinctura de mărar este nocivă, asta nu înseamnă că trebuie să excludeţi din alimentaţie mărarul. Produsele destinate măririi sânilor conţin doze mult mai mari de hormoni decât o legătură de mărar pe care o folosiţi într-o salată sau la o mâncare. Plantele pentru mărirea sânilor pot produce hemoragii "
Deci, mai bine nu,la 17 ani cu tratamentele hormonale nu este de glumit. In loc de sani, te poti trezi cu pilozitate excesiva, ingrasare sau slabire ne necontrolat... etc. Oricum sanii se dezvolta abia acum, si nu cred ca tinctura de marar te poate ajuta. Daca ar fi un tratament sanatos si eficient nu si-ar mai pune nimeni silicioane.
Miafarow
Postat pe 8 Decembrie 2015 08:44
Lasa Mia, ca de cand a fost deschis topicul o fi rezolvat fata problema. Sau a rezolvat-o natura.
Rotty
Postat pe 8 Decembrie 2015 08:48
Draga 886, este o solutie foarte simpla pentru ridicarea sanilor: iti unesti palmele la nivelul pieptului si apesi succestiv si scurt palma in palma cat poti de puternic, serii de cate 20, care una pe secunda, apoi 20 de secunde pauza. Dupa aprox. o luna de facut aceste exercitii zilnic de cate ori ai ocazia vei vedea ca situatia se va imbunatati simtitor. Spor la lucru.
angel_forever
Postat pe 8 Decembrie 2015 10:20
Si una si mai simpla, push up!
Schmetterling
Postat pe 8 Decembrie 2015 11:27
Rotty
Postat pe 8 Decembrie 2015 15:31
Da, asta imi aminteste de o intamplare: eram in clasa a noua si mergeam la liceu cu autobuzul. Intr-o dimineata urca o femeie dupa haine cam de pe la tara. Si probabil ca atunci a luat prima data un sutien, ca dupa o curba mai stransa si luata cam in viteza de sofer dintr-un colt se aude: "hopa, ca mi-a cazut o tata". Toate privirile s-au indreptat in directia ei si s-a starnit un hohot general de ras cad am vazut cum se chinuia biata femeie sa isi aranjeze sutienul care nu mai voia sa tina "bagajul". Nu stiu ce am invatat la scoala in acea zi, dar multa vreme am ras de patania femeii. Asa ca...
angel_forever
Postat pe 9 Decembrie 2015 10:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa ii civilizam pe tigani 64 De la: cory_emy 24 Septembrie 2010 16:18
Marirea punctului G 61 De la: Celleste_ 26 Februarie 2010 08:57
Boli cardiovasculare, osteoporoza, arteioscleroza 9 De la: tutumi 9 Iulie 2010 01:24
TURKY SI SEXI BRAILEANCA : VEDETE CE SUNT PROMOVATE DE TV 3 De la: dafffne 2 Ianuarie 2009 17:20
Stres, Nervozitate, Agitatie, 91 De la: garbo_5601 4 Iulie 2013 23:37
Setari Cookie-uri