ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Nu mai pot face dragoste cu sotia mea..

Voteaza
*****Scor: 3.5 din 2 voturi
 

De la: garbo000907, la data 2010-12-14 11:05:42Sunt casatorit..De ceva timp am o relatie extraconjugala,si nu mai pot face dragoste cu sotia mea..De aproximativ o luna si jumatate nu pot sa am relatii intime..Cu cealalta partenera a mea reusesc..insa cu sotia nu..nu stiu ce mi se intampla..Un sfat ceva?Nu vreau rautati..Multumesc


Situatie care se intimpla din cauze medicale,higena partenerei,stres,masturbari repetate,inhibare datorata aspectului fizic al partenerei,insulte ,jigniri din partea partenerei etc.
Pentru amanunte
pulozitatea.blogspot.com/?
  citeaza   raspunde

draga domnule,ma gandesc ca si ea a avut o greseala din momentul in care tu ai inselat-o.poate a fost mai rece cu tn sau ceva in comportamentul ei te-a deranjat. Parerea mea este urmatoarea ai grija ca ea sa nu afle ca o vei rani si nu va reactiona bine. Poate te simti mai bn cu cealalta si subconstientul tau e afectat de treaba asta si pur si simplu corpul tau o respinge pe sotia ta tu obisnuindu-te cu acea "ibovnica".Poate cu ibovnica te potrivesti mai bn pe plan sexual dar nu uita ca ai o sotie si e bine sa-ti salvezi casnicia. Incearca sa te detasezi de cealalta mental vorbind si fizic in timp ca nu poti de la inceput. Incearca sa ii gasesti noi calitati sotiei tale. Te-ai insurat cu ea ptr ca ai iubit-o cred ca inca o mai iubesti dar acum nu mai esti apt ptr viatza sexuala cu ea. Eu stiu ce sa-ti zic bea si tu vin, nu mult 2 pahare ca da randament.Si aici e o problema psihologica in cazul tau. Lucrati amandoi la aceasta situatie(ea sa nu stie ca ai inselat-o sa nu o ranesti mai mult). Si e vina ta ca te-ai implicat prea mult in legatura ta extraconjugala. Tu trebuia sa o iei ca pe o experientza nu sa te implici mai mult decat era cazul.Ai grija de tine si de sentimentele tale!
  citeaza   raspunde

Bun , v-am inteles problema dar nu inteleg de ce ati deschis topicul la DIETE !? Daca va trebuie o dieta pt. problema d-voastra pasul 1 e sa mergeti la farmacie si sa cereti o pastiluta albastra dar trebuie sa fiti atent ca si ketonalul e de culoare bleu si 5 cutii cu ceai de tei .....
Planificati-va intalnirea cu amanta si inainte cu vreo 2 zile incepeti o cura cu ceai de tei puternic apoi inchideti-va in casa cu sotia si inghititi o pastiluta albastra ! ( exclus sa mai iesiti din casa !!!)
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: