Cum se prepara marmelada?

Va rog sa ma ajutati cu aceasta reteta. As vrea sa imi pregatesc acasa marmelada, insa fara zahar. Cum si din ce fructe pot sa o pregatesc?
Sun_of_love
Postat pe 30 August 2010 12:05
io cred ca din prune
da' intreaba-l si tu pe Gogu'
el stie multe.....
eladaela
Postat pe 30 August 2010 12:09
Cea mai buna marmelada este cea din prune. Prunele trebuie sa fie foarte coapte. Le dai pe masina de tocat carne, iar apoi le pui intr-o oala care stii ca nu se prinde de fund. Daca stai la casa poti sa faci focul in curte si le pui intr-un ceaun, deasupra focului, dar parte cea mai grea e ca trebuie sa amesteci tor timpul in ea sa nu se prinda. Daca stai la bloc, sfatul meu este sa pui oala in cuptor si din cand in cand amesteci ca sa fie uniform totul. Dac prunele sunt coapte bine, nu trebuie sa pui zahar de loc, in schimb daca nu sunt foarte coapte atunci trebuie sa pui putin zahar deoarece va iesi acrisoara. Marmelada trebuie fiarta pina scade mult
chrina
Postat pe 6 Septembrie 2010 08:49
eu stiu ca marmelada se prepara din toate fructele.
gaby_sweet
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:07
marmelada, "la mama ei", se prepara din portocale... da'nici prunele n-au nimic impotriva sa participe...:P
eu_geminy
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:10
bre...
care are prune sa face bine sa le-aduce la caldare...
geminy aduce banan...asta - portocala!
punem de-un gem in grup...
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:14
io baet ahrab aduc una bucata camil, incarcata de burtucal...:P
bresaram si banan, chite una ici, una colo...
facem gem_ete imbreuna...:P:P:P

:))
eu_geminy
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:20
gem_ete gen_Ete nah!
Thor_again
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:26
bah...io in locul fetii as incepe cu focul....sa am pe ce fierbe oala.....intai as baga un lem in soba.....apoi inca unul...si as da foc...
tutankhamon
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:27
dra sun.....pune fata mea fructoza in loc de zahar...e mai sanatoasa si nici nu ingrasa....o gasesti la plafar....sau la raionul cu indulcitori.....
tutankhamon
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:28
io as pune paie pe foc...dupa ce,in prealabil,as fi turnat benzina...
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:28
unde-i celleste, care si ea porneste focul la vinete cu un kil de benzina...:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:38
a-nvatzat de la maestrii...
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:40
ioi preci...iese marmelada afumata fata.....
tutankhamon
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:41
ce marmelada afumata, ca se afuma preci dinainte si uita sa mai aprinda focu'... hac!
Thor_again
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:44
si nu asa trebuie?
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:44
preci, e tare la zacusca... si la megapetreceri iar la turnat benzina pe foc e premianta de Oscar ... asa cam la 3 zile... PUNCT
garbo004595
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:50
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:55
bah...bag seama ca luarati prunele alea si facurati altceva din ele.....
tutankhamon
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:56
De la: garbo004595, la data 2010-09-06 22:50:14preci, e tare la zacusca... si la megapetreceri iar la turnat benzina pe foc e premianta de Oscar ... asa cam la 3 zile... PUNCT


inca n-am vazut nimika... pt. petreceri, aduc eu shampa... asta, benzina...:PPP
:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:56

sa curge benzin...aaaa,asta - shamponu'!
ba nu,shampania!
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:59
preci..te hotarasti?
tutankhamon
Postat pe 6 Septembrie 2010 23:04
o aducem si pe xena, aceasta Jeanne D' Arc a site-ului Garbo... eventual facem un rug...:D
=))
eu_geminy
Postat pe 6 Septembrie 2010 23:06
hotarasc altii pt mine,tuth...
preci
Postat pe 6 Septembrie 2010 23:10
scrie mai frumos sa inteleaga toti sau nu mai scrie daca-ti bati joc
mariapotinteu
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:13
tanti potentu... cui v-ati adresat?...:P
eu_geminy
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:17
Pentru ca sa faci marmelada iti trebuie in primul rind o marmota si apoi o lada!

Si apoi caise si prune si mere si gutui.
Dar mie cel mai mult imi place marmelada de macese.
Ciresica
Postat pe 8 Septembrie 2010 19:39
gaby_sweet
Postat pe 9 Septembrie 2010 14:25
cireasooooooo...era sa ma pi......pe mine fataaaaa....esti cremenalaaaaa.....
tutankhamon
Postat pe 9 Septembrie 2010 22:51
De la: eu_geminy, la data 2010-09-06 22:20:28io baet ahrab aduc una bucata camil, incarcata de burtucal...:P
bresaram si banan, chite una ici, una colo...
facem gem_ete imbreuna...:P:P:P

:))


Eu din prune fac rachieeeee
garbo086452
Postat pe 15 Septembrie 2010 17:43

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Muffins cu ciocolată23De la: BucatariaDianei 15 Septembrie 2017 13:19
cozonacul bunicii8De la: reteteleralucai 22 Martie 2013 19:08
TORT MASCARPONE1De la: reteteleralucai 29 Aprilie 2012 22:45
placinta dobrogeana57De la: ladyDY 19 Aprilie 2010 08:36
Pancakes cu miere și gem de cireșe57De la: Home_Garden_Champioana 14 Iunie 2014 14:03
Setari Cookie-uri