AI O RELATIE CU DUMNEZEU ?

Tut,bine ai revenit !
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:12
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:20
vuvu,,probabil te-ai edificat intre timp ..si nedumerirea pe care ai avut-o in legatura cu titul topicului  ... iti este clar   acum,deci ...nu este nici o aberatie .
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:21
Vorbeam de profetiile implinite a lui Isaia,Mica,Daniel.si cele din  cartea apocalipsa..                                                               PROFEȚIA ÎMPLINITĂ LA BABILON

Babilon, cea mai mare cetate a lumii antice este adesea prezentată ca o cetate de aur a unui secol de aur. Isaia a profetizat că: "Babilonul, podoaba împăraților, falnica mândrie a Haldeilor, va fi ca Sodoma și Gomora pe care le-a nimicit Dumnezeu" Isaia 13:19.

Profetul Ieremia se întrece cu Isaia în această profeție privind Babilonul: "VEI FI O DĂRÂMĂTURĂ VEȘNICÅ Babilonul va ajunge un morman de dărâmături, o vizuină de șacali, un pustiu și o batjocură ȘI NU VA MAI AVEA LOCUITORI" Ieremia 51:26,37.

King James zice: "FĂRĂ NICI UN LOCUITOR". Cei care au vizitat locul Babilonului raportează că este un pustiu trist, "fără nici un locuitor". Dar profeția este încă și mai precisă. Ascultați aceste cuvinte:
"El nu va mai fi locuit… Arabul nu-și va mai întinde cortul acolo și păstorii nu-și vor mai țărcui turmele acolo, ci fiarele pustiei își vor face culcușul acolo" Isaia 13:20,21.

După 2500 de ani, arabii încă există dar nu mai este niciun babilonian pe fața pământului. Palatele solide și grădinile suspendate ale Babilonului sunt doar o amintire, iar arabul încă locuiește în cortul său. De unde știa Isaia că arabii vor continua să trăiască în preajma ruinelor Babilonului timp de 2500 de ani, dar vor refuza să le folosească drept adăpost? Exploratorii și cei care fac săpături raportează că este imposibil să convingi pe un arab să rămână peste noapte printre ruinele Babilonului, din cauza fricii lor de duhurile rele. Este imposibil să fie scoasă această idee din mintea acelori oameni.Sunt multe amănunte în această profeție singură, fiecare dintre ele furnizând dovada prevederii divine. Puse laolaltă, ele ar umple o carte.Tot ce a prezis profeția Bibliei despre Tir, Babilon, Egipt și despre evrei s-a împlinit. Istoria și profeția dovedesc în felul acesta că Dumnezeu a spus adevărul prin Cuvântul Său, Biblia.
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:36
icutza -fericita...
iasomia
Postat pe 7 Septembrie 2010 10:25
Iasomia ,bine ai venit !Cum a fost in vacanta?
ica2
Postat pe 7 Septembrie 2010 17:08
icutza...
multumesc.

bine,maicutza...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2010 15:54
Ma bucur ca a fost bine in vacantza  Iaso...dar nu ne povestesti nimic ?Daca ti-a placut muntele sau marea...Sau daca ai dormit in cort sau la hotel de cinci stele... zi-ne ceva...pupici !
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 17:41
Profetiile lui Isaia despre persoana Mantuitorului:-Nascut dintr-o fecioara, profetit in Isaia 7:14 scris cu 700 de ani inainte de Hristos, implinit conform Matei 1:20-23

-Provenienta din casa lui Iuda (nu Iscarioteanul) scris de Isaia 37:31 , implinit conform Matei 1:1-2, 16

-Din sementia lui David scris de Isaia 16:5 implinit conform Matei 1:1-2, 6:16

-Va iesi din Egipt , scrid de Osea 11,1, 725 de ani inainte de Hr
implinit conform Matei 1:14-15

-Lucrarea Lui va include vindecari miraculoase, scris de Isaia 29:18 & 35:5-6 , implinit conform Luca 7:20-22

-Urat fara motiv , prorocit in Isaia 49:7 , implinit conform Ioan 7:48-49 & 15: 24-25
-Respins de conducatori , prorocit Psalmul 117 :22
Implinit conform Matei 21:42 si Ioan 7:48-49

Vandut cu 30 de arginti , prorocir Zaharia 11:12, 500 de ani I,H implinit conform Matei 26:14-15
În Isaia 52:1-15, profetul prezintă pe scurt lucrarea lui Hristos ,iar  cap. 53. Mi se pare edificator in prezentarea jertfei Mantuitorului.
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 19:05
Iata cum iL descrie Isaia pe Mesia...,incepand cu versetul 3.Disprețuit era și cel din urmă dintre oameni; om al durerilor și cunoscător al suferinței, unul înaintea căruia să-ți acoperi fața; disprețuit și nebăgat în seamă.
4. Dar El a luat asupră-Și durerile noastre și cu suferințele noastre S-a împovărat. Și noi Îl socoteam pedepsit, bătut și chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre și zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră și prin rănile Lui noi toți ne-am vindecat.
6. Toți umblam rătăciți ca niște oi, fiecare pe calea noastră, și Domnul a făcut să cadă asupra Lui fărădelegile noastre ale tuturor.
7. Chinuit a fost, dar S-a supus și nu și-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus și ca o oaie fără de glas înaintea celor ce o tund, așa nu Și-a deschis gura Sa.
8. Întru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat și neamul Lui cine îl va spune? Că s-a luat de pe pământ viața Lui! Pentru fărădelegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
9. Mormântul Lui a fost pus lângă cei fără de lege și cu cei făcători de rele, după moartea Lui, cu toate că nu săvârșise nici o nedreptate și nici înșelăciune nu fusese în gura Lui.
10. Dar a fost voia Domnului să-L zdrobească prin suferință. Și fiindcă Și-a dat viața ca jertfă pentru păcat, va vedea pe urmașii Săi, își va lungi viața și lucrul Domnului în mâna Lui va propăși.
11. Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostenelilor Sale și de mulțumire Se va sătura. Prin suferințele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va îndrepta pe mulți, și fărădelegile lor le va lua asupra Sa.
12. Pentru aceasta Îi voi da partea Sa printre cei mari și cu cei puternici va împărți prada, ca răsplată că Și-a dat sufletul Său spre moarte și cu cei făcători de rele a fost numărat. Că El a purtat fărădelegile multora și pentru cei păcătoși Și-a dat viața.
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 19:13
Marele "Spectacol din Cer"

Cel de-al doilea pas in Proiectul Blue Beam, al NASA, implica un "spectacol spatial" gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in aceea zona. Aceasta noua "voce a lui Dumnezeu" va fi rostita in toate limbile. In scopul de a intelege aceasta, trebuiesc studiate cercetarile diferitelor Servicii Secrete, facute in ultimii 25 de ani. Rusii au pus la punct un program avansat pe calculator, chiar l-au exportat, pe care l-au alimentat cu date priviind studii ale anatomiei corpului uman, compozitia electro-mecanica a corpului si cu studii privind compozitia chimica, biologica si electrica a creierului uman. Aceste computere au fost "alimentate" (programate) cu limbile vorbite de toate popoarele lumii, precum si semnificatia acestora. Dialectele tuturor limbilor au fost implementate in computere cu ajutorul transmisiilor prin satelit. Rusii au inceput sa "alimenteze" computerele cu programe obiective, precum cele despre "noul Mesia". De asemenea, se pare ca rusii - oamenii noii ordini mondiale - au implementat diferite metode suicidale alocand fiecarei persoane si fiecarei societati impulsuri electronice, menite sa induca ganduri suicidale daca persoana respectiva nu accepta noile reguli ale Noii Ordini Mondiale.Ce parere aveti de proiectul al New Age  ? 
emanuelt25
Postat pe 17 Septembrie 2010 17:49
Marele "spectacol pe cer " va primi pemiul Oscar ,Emanuele...glumesc,dar e "groasa"!
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:28
Ca sa intelegem mai bine Emanuele,cred ca ar trebui sa continuam cu studiul apocalipsei din biblie .
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:32
Și am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne și șapte capete și pe coarnele ei zece cununi împărătești și pe capetele ei: nume de hulă.
Și fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Și balaurul i-a dat ei puterea lui și scaunul lui și stăpânire mare.Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață.
Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.
Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:47
Capitolul 13 ,din cartea apocalipsei cel postat ,de mai sus este elocvent,sa vedem daca intelegem cine este fiara...
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:52
Da, Ica... intalnim in cartea apocalipsa nume de balaur,fiara si proroc mincinos......care se impotriveste adevaratei  trinitatzii a lui Dumnezeu-Tatal,Fiul si Duhul Sfant... are si satan o trinitate...observi?
emanuelt25
Postat pe 20 Septembrie 2010 18:32
Emanuele,parerea mea este urmatoarea:-cea mai neagra si cea mai sumbra personalitate asteapta la ora actuala timpul potrivit sa intre pe scena lumii.. e vb despre.Anticrist...
-e posibil sa apara dintr-un aninomat total
-cine este Anticristul???
-este cel mai important personaj de la sfarsitul vremurilor...ultima capetenie ce o va avea omul...
-pe acesta omenirea il va asculta si il va urma intr-o rascoala nemaipomenita,impotriva Lui Hristos si impotriva lui Dumnezeu
-Hristos a fost omul desavarsit si intruparea lui Dumnezeu pe pamant
-Anticristul este intruparea diavolului,va intrupa toata puterea Satanei
-acest fals mesia v-a amagi natiunile care vor vedea in el pe salvatorul lor
-ap. Pavel il numeste omul faradelegii, omul pacatului, el va arata de ce este in stare omul fara Dumnezeu
-Anticristul este supermanul religios pe care il asteapta omenirea
-numele Anticristului;
-in greaca termenul anti inseamna contra...adica cel ce se opune lui Hristos
-dar anti mai inseamna si;"cel ce este in locul", aici va fi marea amagire,problema si minciuna
-multi si-l imagineaza ca ceva foarte urat un monstru usor de recunoscut...dar nu este asa
-el cand va veni se va da drept Hristos si la exterior va avea aparentele lui Hristos
-dar va prezenta o alta imagine a lui Hristos care va fi crezuta si de lume si de biserica apostata
-Anticristul va fi cea mai perfecta falsificare a lui Hristos, si va fi acceptat de biserica apostata ca lider spiritual
-(biserica este de 3 feluri; reala,nominala,apostata)
-cei mai mari sustinatori ai Anticristului vor fi asa numitii crestini din bisericile apostate
-marea inselaciune consta in pervertirea adevarului...
ica2
Postat pe 21 Septembrie 2010 16:59
lasa icule... ca-ti zic ochi in ochi...
iasomia
Postat pe 21 Septembrie 2010 17:16
Iaso ,mai bine sa ne privim in ochii...ai dreptate!
ica2
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:17
Cata tacere este pe aici...Iaso nu ai zis nimic...
ica2
Postat pe 25 Septembrie 2010 01:15
Si tacerea e un raspuns ,Iaso...Nu te mai ameninzt cu nimic...Vacanta mea e scurta si cred ca nu reusesc sa vad  tot ce mi-am     propus.Apropos, ai avut dreptate in privinta Irinei ,ce liniste si bine este acum...Pupici!
ica2
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:17
ica

imi cer iertare,abia acum ma uitai acilea,iar mesageria acum am verificat-o...

acu' ca o pomenisi, s-ar putea sa nu se stie.

hai ca vedem cum facem,tu esti necajita?
sa nu fi..
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:30
Sunt bine Iaso ,astept cu nerabdare vacanta ...
ica2
Postat pe 28 Septembrie 2010 16:23
Cine iubeste pe Dumnezeu.Demostreaza prin faptele lui...Adica ca este un om cinstit,de incrededere pe care sa te poti baza....Si demostreaza credinta prin fapte.Ca eu de vorbe m-am cam saturat....de crestini asa zisi crestini
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Septembrie 2010 16:58
dementzica..
da' noi de tine,fetiza?

ica..

hai ca acu' vine..
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:01
Anticristii si anticristele au fata de mironosite,,care pe afara sunt supusi si pe dinautru sunt niste fiare,,pt ca o demostreaza prin faptele lor..Pt ca un om care este crestin,,,este curat la suflet si nu face rau nimanui....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:01
Mai, proasta - proasta, da' nimeni nu ii surprinde propriile insusiri mai bine ca ea ...
In fiecare postare si le exprima luptatoarea asta...
Thor_again
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:03
thoru'

lasa deranjatii ,carciumare,du-te si fa focu' ca imi ghiorlaie matzu'...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:06
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-28 17:01:48 Anticristii si anticristele au fata de mironosite,,care pe afara sunt supusi si pe dinautru sunt niste fiare,,pt ca o demostreaza prin faptele lor..Pt ca un om care este crestin,,,este curat la suflet si nu face rau nimanui....


In iad pacatosii
Sunt valorificati la maximum.
Femeilor li se scot din cap
Cu o penseta
Clamele, agrafele, inelele, bratarile,
Panzeturile, lenjeria de pat.
Dupa aceea sunt aruncate
In clocotul unor cazane,
Sa fie atente la smoala,
Sa nu dea in foc.

Apoi unele sunt transformate in sufertase
Cu care se cara la domiciliul dracilor pensionari
Pacatele calde.

Barbatii sunt si ei folositi
La cele mai grele munci,
Cu exceptia celor foarte parosi
Care sunt torsi din nou
Si facuti presuri.


mai zi ceva Irinuca.......... tu , pe unde te incadrezi?????????
jeanette40
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:39
Relatia pe care o ai cu Dumnezeu se vede din relatia pe care o ai cu semenii. Nu poti spune ca Il iubesti pe Dumnezeu, daca iti urasti aproapele.

Pupici Ica, Iaso, Thor & comp.
sora_ilsi
Postat pe 3 Octombrie 2010 22:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bună dragostea mea 3 De la: CiucaMariano 17 Aprilie 2017 08:57
alcoolul-dusmanul fericirii 114 De la: quasaria 10 Iunie 2011 16:05
violenta domestica 51 De la: xenaprintesarazboinica 29 Decembrie 2010 15:25
Minciuna,razbunarea,,rautatea aduce razboi intre oameni..pe Dreptatea,adevarul,,corectitudinea aduce pacea intre oameni,, 3 De la: luptatoareacurajoasa 28 Iulie 2010 16:00
Un copil? 23 De la: moniq_ 3 Iulie 2010 20:27
Setari Cookie-uri