Salutare! Cred ca toturor li s-a intamplat sa isi piarda actele, sau vre-un obiect drag, ei si eu am patit-o, mi-am pierdut buletinul. Am cautat cu disperare peste tot, am pus afise, si intr-un final am apelat la un site .www.e-pierdutgasit.ro , care m-a ajutat sa imi gasesc buletinul. Am fost placut surprinsa si il recomand cu multa caldura! |
||
flavia755 Postat pe 18 Iunie 2010 19:09 |
||
---|---|---|
nu stiam ca exista un site pt asa ceva, tks! :-).just in case.. | ||
reyya Postat pe 18 Iunie 2010 19:12 |
||
De la: flavia755, la data 2010-06-18 19:09:33Salutare! Cred ca toturor li s-a intamplat sa isi piarda actele, sau vre-un obiect drag, ei si eu am patit-o, mi-am pierdut buletinul. de ce te zbati atat?dute la politie si fa altul.mare scofala.spui ca ti s-a furat,in zona x,mai langa casa. |
||
|
||
caasandra Postat pe 18 Iunie 2010 19:16 |
||
Nu e chiar mare scofala sa iti inlocuiesti acte. Multa alergatura. Daca n-ai serviciu poate nu-i mare scofala, daca ai e cam neplacut sa te tot invoiesti. Dar tu esti studenta si n-ai de unde sa stii. ![]() |
||
Doara Postat pe 18 Iunie 2010 22:58 |
||
Noi, daca gasim pe strada un portofel, un portomenu, un portvizit cu bani, anuntam imediat Militia. La telefon 22.22.22.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 19 Iunie 2010 13:14 |
||
![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 13:21 |
||
mai io am gasit! mergeam la bancomat sa scot pt a imprumuta pe cineva cu bani! cineva-ul l-a insfacat si a descoperit ca ![]() blestematul de portofel ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 13:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Este interesat cineva de un club pt copii :supraveghere educare copii in Iasi? | 3 | De la: garbo118447 19 Ianuarie 2011 05:53 |
Ce parere aveti despre intrepretarea..Ca romanii sunt un popor necivilizat,,din cauza ca sunt nemultumiti,,fata de nemtii care sunt un popor de ipocriti | 6 | De la: Axl_22 19 Noiembrie 2011 14:46 |
oare ce sa fac? ajutor! | 1 | De la: oanna_blue_eyes 21 Mai 2011 23:45 |
|
||
ce sa fac???????? | 14 | De la: fleurs_du_mal 22 Noiembrie 2009 11:22 |
Din cauza barbatilor ne merge noua femeilor rau din punct de vedere economic si moral...Pt ca femeile se iau dupa barbati,in loc sa puna mama pe tagaie si sa le dea in cap pana ametesc | 73 | De la: nathalie 5 Ianuarie 2012 02:51 |
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.