ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Planuri de studii pentru copii

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

MAMICILOR

Am observat pe acest forum persoane care deja au nascut. Nu doriti sa oferiti copiilr vostrii ceea ce parintii poate nu v-au putut oferii, sia ici ma refer la ceva studii in srainatate , o facultate buna sau pur si simplu un viitor mai linistit cat timp este student?

Maq ocup cu planuri de studii pentru copii si poate aveti nelamuriri cu privire la mecanismul de functionare al acestor chestiuni.
Astept cu cea mai mare placere intrebarile voastre. Poate va voi fi de ajutor cu ceva.
TOATE BUNE
  citeaza   raspunde

Pai despre ce este vorba?Facem vreun depozit de bani pt.cand vor creste ei?
  citeaza   raspunde

exact despre asta e vorba. o economisire lunara in folosul copiilor. sumele pe care hotarati sa le economisiti trebuie sa nu va incurce necesitatilor. incerc de fiecare data sa fac solutii optime, adaptate fiecaruia, astfel incat parintii sa nu traiasca un chin financiar(mai ales in vremurile pe care le traim), iar copii sa se bucure de o suma pentru studii.
astept intrebarile dvs. eventual ca sa ne fie mai usor, putem face o adunare de cateva mamici , unde vin cu pixul si cu foaia si unde va explic despre ce este vorba. ce ziceti?
  citeaza   raspunde

ca sa iti mai spun o veste buna. un cont bancar de economii ,inseamna comison de administrare mare si comision de retragere la fel de mare. un plan de studiu de scuteste practic de aceste chestiuni.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: