Divortul este o solutie?

Am citit mesajele voastre si m-am minunat.Eu am 2 copii si de aproape 2 luni sunt singura si cu ei si cu serviciul si cu casa si pot spune ca m-am descurcat si ma descurc foarte bine dar asta nu inseamna ca nu imi este foarte greu si abia astept sa se intoarca sotul care este plecat in Belgia cu serviciul.Imi este foarte dor de el si mie dar mai ales la copii.Daca ar fi dupa ei ar sta toata seara de vorba cu el.Vorbim pe mess si ne vedem dar eu nu prea ma descurc asa bine la calculator a trebuit sa ma inscriu la niste cursuri sa ma pot descurca.Vreau sa-i spun mamicii cu cei 2 copii ca si mine sa lupte pentru casnicia ei pentru ca si noi am trecut prin foarte multe impreuna dar din cauza ca ne-am iubit foarte tare am trecut peste tot. Desi ne mai dorim inca un copil anul acesta o sa sistam proiectul.Nici eu nu sunt adepta cratitei desi imi place sa am casa curata luna dar se mai intampla sa las vasele nespalate sa-mi duc fetita la pian sau sa ies cu baietelul in parc desi ajung franta de oboseala de la servici. Am fost crescuta cu smerenie de parinti dar si cu frica lui Dumnezeu si-mi doresc foarte tare sa tin familia unita dar primesc foarte mult ajutor din partea sotului meu.Mi-a luat apararea mereu chiar si atunci cand mama lui spunea ca eu mi-am imbolnavit fetita sotul m-a pus pe mine deasupra ei si chiar a luat initiativa de ne-am mutat altul o asculta pe ea si nu pe mine.
Va doresc multa sanatate si copii sanatosi si frumosi si totul depinde de voi doi de cum va evolua viata voastra si a copiilor vostri.
artimizzia
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:40
sunculoasa?
si de-as fi, asta nu e un defect mai mare decat prostia ta... dar ce importanta are faptul ca esti sau nu mai plinuta dupa nastere cu ce vorbeam noi?
Cand omul limitat nu mai are ce sa spuna foloseste cuvinte aiurea, fara noima, fara sens...
Astept in continuare programul tau, dar ma tem ca nu-l vei posta pe forum...
Ca sati dau exemplu de o femeie sunculoasa, dar inteligenta, cu simtul umorului, gandeste-te la Teo Trandafir... aia da femeie... cu toate sunculitele ei, este mult prea spirituala, prea autoironica, prea frumoasa, ca sa n-o indragesti...
Dar oamenii spirituali si inteligenti pot fi apreciati doar de oameni cu un minim bun simt, o sclipire de inteligenta ce se vede in ochi... iar ochii tai nu i-am vazut... poate mi-ar fi confirmat teoria...
In curand o sa ne simtim noi prost ca-ti facem atatea observatii... dar ce sa faci, uneori nu te poti abtine sa nu dai replica unei astfel de prostii monumentale... caci tie sigur ti se va ridica o statuie...
Ceea ce faci tu frizeaza nu numai bunul simt, dar si eforturile a generatii de femei care s-au zbatut pentru egalitatea de sanse...
Cat despre partea a doua a ultimului tau mesaj, inclin sa cred, ca si vasi, ca esti o vecina invidioasa a Cristinei... poate are copii mai destepti, un sot de care-ti place, poate dupa doua sarcini arata atat de bine, ca te enerveaza...
in plus, la ora la care ai postat tu mesajul, de ce crezi ca Andrei ar fi acasa?
ii urmaresti?
nu ne face sa sunam la 112...


andracalin
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:23
Ma trezesc la ora 6 dimineata,fac cafeaua la ibric,ma aranjez un pic si-l trezesc pe sotu.Stam la cafea,il imbrac,il asortez,si el pleaca la lucru la ora 7,cand ma apuc si eu de strans hainele pe care el si le arunca prin casa,canile pe care le lasa la calculator sau pe dulap de seara x - . ,. v .c0-fo0er
-































































kidz000353
Postat pe 9 Aprilie 2009 09:59
Scuze,a intrat fica`mea si a dat enter.
Asaaaaaa.Intru in bucatarie,si pun de-o ciorba,fac un platou cu rosii,castraveti branza si kaiser ,fac snitzele sau friptura,depinde de ce spune sotul sa fac.Asta dureaza cam o ora,ramane doar ciorba la fiert.Dezinfectez biberoane si fac lapticul,cam in jumatate de ora se trezeste fetita ,timp in care fac curat,scutur,aranjez patul,sterg parchetul in dormitor si sufragerie,bag rufe in masina,repede repede ca daca se trezeste micutza,scade randamentul si viteza.
Cand se trezeste micutza,o pun pe wc cu biberonul in mana si se uita la masina de spalat pana termin eu se spalat baia.Cand termina frec si wc`ul.Merg apoi in camera ei si aspir mocheta,ii dau jucarii sau carti si ea sta cuminte.Pe la 10 e gata si ciorba.II dau mancare in timp ce vizionam pe MIrcea Badea,apoi spal vasele si prin bucatarie,sterg praful si gataaaa!La ora 11 jumatate e gata treaba mea si rufele intinse,restul timpului din zi imi apartine sa`l petrec impreuna cu fetita afara sau in casa,depinde de vreme.Sotu vine acasa pe la 17 cand are mult de lucru,dar mai vine peste zi sa manance.Daca vine mai devreme,doarme putin si apoi iesim.Cand merg cu ea in parc se joaca putin si o prinde somnul. Doarme si carutz afara si cate 2 ore,timp in care eu imi citesc romanul de rigoare.De la 12 pana pe la 4 stam afara.Venim in casa,mancam,mai spalam ce lasa tati in chiuveta,ne mai jucam,mai desenam,mai pornim youtubul.Cand vine sotul il iubesc putin,ii pun mancare,cand se intinde ii fac masaj.Se uita la stiri la Prima,sau daca are treaba intra in calculator unde isi face reclama pe diferite site`uri sau lucreaza la proiectele lui.Cand adoarme fetita pe la 9,il iau si-i fac baie il spal pe spate cu diferite arome de gel de dus,il intreb care`i place,el numa sta asa ca un copil.Cateodata mergem in pat sa dormim,cateodata sta la calculator pana mai tarziu,eu ma uit la film sau la gadea Gadea,sau citesc ceva,sau il ajut unde nu se descurca(am terminat aceasi facultate)Adorm pe la 11 iar dimineata o iau de la capat.SAmbata fac curatenie generala si cumparaturi dupa amiaza.NIciodata nu ies din casa daca nu ramane casa curata in urma mea.Acum hai pa ca am pierdut timp pretios redactand acest text,bagandu-va pe voi in seama.
ramo_Deni,nu tre sa te simti sluga daca faci curat si mancare la tine acasa si nu te mai obosi sa -mi dai replici de doi bani cu citate din Creanga.
kidz000353
Postat pe 9 Aprilie 2009 11:17
Nu pot sa ma abtin. Imi inchipui ce mancare faci tu, ca bine bine faci friptura sau jnitelele intr-o ora, dar si platoul ala, rosiile si castravetii trebuiesc spalate, curatate si ciorba iti ramane doar de fiert, dar ce pui in ea mama draga, apa chioara. In aceeasi ora pregatesti si zarzavatul, care trebuie spalat, curatat, tocat, nu mai zic daca pui carne sau altceva. Asa ca exagerezi cam mult. Si curatenia aia intr-o jumatate de ora tu scuturi, dai cu aspiratorul stergi pe jos, strangi lucrurile prin casa, unde mai pui ca bagi si rufe la spalat. E mai mult decat poate face cineva, decat daca sa lauda. Asa ca ....... las-o moarta. Fii draga cinstita si spune ca nu e asa, ca te-ai exprimat tu gresit sau ce vrei tu, ca poate intr-o zi reusesti sa-ti faci treaba si in alta nu, ca ce ne povestesti tu acolo e cam de genul SF.
laura_paisan1983
Postat pe 9 Aprilie 2009 11:31
bravo mai kidz000353 se pare ca esti femeia ideala
"SE PARE " doar atat, sincer pe mine nu mai convins , dar daca este asa doar cel de sus poate stii cum arata mincarea , nici cel mai experimentat bucatar nu poate gati intr-un timp atat de scurt doar daca este ajutat ( dar nu e cazul tau), cit despre curatenie ce sa mai zic se poate face intr-un timp atat de scurt daca ai un spatiu f mic si fara prea multe lucruri altfel mai greu ( sau daca faci cum face femeia de serviciu in unele institutii este posibil).
Daca accepti un sfat nu mai tine copilul in baie cind tu speli cada - cu ce speli tu ??, nu este toxic pt copil sa inspire vaporii de la solutia de curatat??
oricum bafta in continuare si spor la treaba,
rose_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2009 12:07
da ce el are cumva mainile rupte de-l imbraci tu...hai ca esti foarte tare in imaginatia ta bineinteles ...cum ti-am mai spus incearca sa-ti deschizi un alt topic si lauda-te singura ca aici esti ce faci tu draguto fac toate mamicile si fara sa se laude asa ca nu faci nimic in plus de iubit sotii ii iubim si noi si ne laudam cu ei ca avem cu cine numai ca noi ii dezbracam nu-i imbracam
SEBY1YEAR
Postat pe 9 Aprilie 2009 12:07
programul asta al tau mi se pare cusut cu ata alba cat despre curatenia in baie ti-as recomanda sa o faci cand fetita nu este in incapere asta doar daca speli doar cu apa simpla pe acolo iar daca folosesti ceva dezinfectant tine cont ca vaporii pe care-i emana acea solutie pot fi toxici pentru copii dar si pentru adulti asa ca citeste cu atentie instructiunile de folosire.Iti spun asta spre binele copilului tau.
SEBY1YEAR
Postat pe 9 Aprilie 2009 12:13
ASTA DE LA PREA MULT "ROMAN DE DRAGOSTE "TI SE TRAGE "SUNCULOASO".VASILICA NU AI VAZUT CA II FACE SI BAIE CU GEL DE DUS SI AROME.SA-I IEI SI AFRODISIACE CA LA CAT DE SLUTA CRED CA ESTI I SE SI CULCA. DIN CAUZA AIA FACI TU PE SERVITOAREA PRIN CASA DE FRICA SA NU TE LASE.TRANTORI DE ASTIA GASESTI PE TOATE DRUMURILE FATA MEA.CAT DESPRE CURATENIA PE CARE ZICI CA O FACI ASTA NUMAI CURATENIE NU E .LA FATA CE-I FACI II BAGI DOPURI IN URECHI CAT BATI TU SNITELELE.GEAMURILE CAND LE MAI SPELI CA VIN SFINTELE PASTI? SAU PERDELELE SAU MULTE ALTELE CA ACUM NU POT SA-TI SCRIU MAI MULTE CA SUNT LA SERVICI SA VEZI SI TU CURATENIE GENERALA NU ABURELI CE FACI TU ASTA FAC TOATE MAMICILE DE PE SITE SI SE MAI DUC SI LA SERVICI UNELE DIN ELE SI NU SE MAI LAUDA ATAT SI MAI AU SI 2 COPII SI TOT LA 6 SE TREZESC SA FACA PACHETEL SI SA IMBRACE COPII SA-I DUCA LA SCOALA SAU LA GRADINITA SI TU DIN LIPSA DE PREA MULTA OCUPATIE IMBRACI SI SPELI TRANTORUL EU I-AS ZICE SA-TI MAI DEA CEVA ACTIVITATI CA TRAGI MATA DE COADA SI STAI DEGEABA SI NUMAI GURA E DE TINE. NOTA 10 PENTRU TRANTOR CUM S-A MAI SPUS MAI SUS CA ASA PROASTE MAI RAR SE GASESC.CAT DESPRE LEGUME LAURA EU ZIC CA LE ARUNCA TOATE IN OALA SA FACA TREABA MAI REPEDE SA SE VADA LA SUPRAFATA SI DACA-I MUTI PATUL MAI INCOLO DAI DE O GALEATA DE PRAF PE ACOLO.VAI DE STEAUA TA MAI FATA DRAGA CA NICI DE COPIL NU ESTI IN STARE SA AI GRIJA AUZI SI TU SPELI PRIN BAIE CU FATA ACOLO SI TE MAI SI LAUZI IN GURA MARE CA ESTI GOSPODINA LUI PESTE.
ramo_deni
Postat pe 9 Aprilie 2009 13:00
COLEGII DE BIROU IMI ZIC CA DE FAPT NICI NU SCRII TU CI TRANTORUL DE BARBAT PE CARE-L AI CA TI-A GASIT CE AI SCRIS PE ALTE SIT-URI.CAT DESPRE UNA CA TINE AR LUAO DE SERVITOARE IN NICI UN CAZ DE NEVASTA ASA CA SLUGARESTE MAI DEPARTE CA LA MENTALITATEA PE CARE O AI NICI CU 5 FACULTATI NU TE MAI MARITI ASTA DACA INTRADEVAR SCRII TU SI NU TRANTORUL.IA UITATI AICI CUM SE MAI VAICAREA EA ZILELE TRECUTE IAR ACUM E FEMEIA PERFECTA SA NU ZIC ALTFEL CA TOT CU P INCEPE.
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/647/soacrele-astea-.html
ramo_deni
Postat pe 9 Aprilie 2009 13:08
ACUM AM VAZUT CA MAI FACI SI CURATENIE GENERALA SAMBATA DAR CU FATA CE FACI O INCHIZI IN DULAP? SAU O TRIMITI CU SOTIORUL LA MORMANTUL LUI MA-SA CUM TE DUCEA SI PE TINE?
ramo_deni
Postat pe 9 Aprilie 2009 13:14
Pai bine mai fetelor! Intru si eu curioasa sa vad daca a postat orarul ca sa-l desfiintez, si cand colo, voi l-ati disecat deja. Pai mie ce-mi mai ramane de facut? Of, of... mai, mai...
Eu nu mai pot decat sa recunosc ca si eu imi dezbrac sotul, dar cu alte intentii, mai "obraznice". Dimineata nu ne vedem, ca sa trezeste si singur, iar de imbracat, nu mai vorbesc. Singurele momente in care ii dau eu cu ce sa se imbrace este cand plecam undeva, la o petrecere, la o nunta, ca sa ne asortam cat de cat.
Auzi, dar sireturile si le leaga singur? Si cum adica faci de mancare ce zice el? Nu mananca ce-i dai?
Eu n-as suporta un barbat care-mi dicteaza totul, pana si ce mancare sa fac. Da, se poate din cand in cand sa aiba pofta de ceva si-mi spune, dar nu-mi traseaza sarcini. Si daca n-am chef sau n-am timp sa fac de mancare, dam telefoane pe la parinti, si daca nici pe-acolo nu ne place meniul, lasam copilul la mama si mergem la restaurant. Oare cand ai fost ultima data la restaurant? Ce bine e sa stai la masa si sa mananci ceva bun, fara ore in sir petrecute in bucatarie, sa te serveasca cineva, fara griji ca trebuie sa speli vase...
Noi macar o data la 2 saptamani mergem, cand singuri, cand cu prietenii.
Dar prieteni aveti?
Noi avem un grup de cateva familii, inca din liceu format (sotul meu, nasii si cu mine am fost in aceeasi clasa la liceu), plus alte cateva familii cooptate pe drum. Si inainte de a avea copii, ieseam mereu in oras. Acum s-a mai limitat si timpul, dar si banii, na, ca omul, mai ai o rata la casa, ii iei copilului inainte sa-ti iei tie, si altele.
Acum ne intalnim la noi in fiecare vineri si sambata seara, cu copii cu tot (al nostru e cel mai mic si cel mai greu de mutat in casa straina), ii culcam, si jucam rentz sau whist, rummy, stam de vorba pana se face dimineata, facem planuri pentru zile libere si aniversari.
Duminica ne revenim la programul normal si o luam de la capat.
Viata noastra nu se axeaza pe curatenie luna, pe oale impecabil de curate, pe ore intregi petrecute in bucatarie... noi ne iubim, ne respectam, ne distram, plecam in vacante, avem prieteni ADEVARATI si parinti iubitori si intelegatori.
ASTA E VIATA NOASTRA! NIMENI NU E SLUGA NIMANUI!
Dar mai mult decat atat, ne traim viata!
Apropo de vacante, a fost cineva la acvariul care s-a deschis la Tulcea si despre care se spune ca e al doilea din Europa? Vrem pareri, ca sa vedem daca merita sa mergem de 1 mai.
Ramo deni, baga tare, mama, ca se vede ca fata duce mult, dupa atatia ani de asuprire!



andracalin
Postat pe 9 Aprilie 2009 14:15
buna fetelor, vad ca ati fost foarte constincioase sa-i dati peste nas "prietenei" noastre, asa ca nu ma mai obosesc si eu. Lara ma bucur mult pentru succesul weekend-ului organizat de tine. Sper ca totul se va rezolva pt cumnatata ta si pentru tine, adica tote planurile iti vor iesi asa cum iti doresti

corina_dragoi
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:31
kidz000353 de ce nu te lauzi si pe forumul "Cum va ajuta tati la treburi?" ? ca si acolo ai gasi multe partenere de discutie.. nu de alta da vad ca-ti place. Macar acolo nu ai mai fi
corina_dragoi
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:40
fetelor eu zic sa nu-i mai facem pe plac la aceasta intrusa si sa tot comentam pe temele ei ''''atat de interesante'''pt ca ei chiar ai face placere cred ca din asta se hraneste adica ai plac barfele la greu hai sa dam si sa o lasam sa-si termine ''curatenia'' si sa-l anbrace pe sot ca de dezbracat nu cred ca se pune problema
silviatatu
Postat pe 10 Aprilie 2009 08:40
andra noi vom merge abia in august la mare asa ca poate ne vei spune tu cum va fi la acvariu ca sa-l vizitam si noi cu sebi cu tot bineinteles ca nu pleaca niciunde mami si tati fara sebi.
corina cum este in concediu?abia asteptam sa plecam si noi eugem cum se descurca?
silvia va mai doare gatutul?
nu prea am timp azi sa scriu mai multe ca trebuie sa ma infrumusetez ca sa zic asa
kidz000353 sa stii ca mi-am facut si curatenie ca nu-mi puteam face unghiile daca nu aveam vasele spalate
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Aprilie 2009 13:10
vasi, eugen se simte foarte bine, doar ca nu vrea sa doarma aproape de loc ziua. Ce sa zic ne relaxam toti. Pracrtic nu prea ne-am schimbat programul, doar ca stam aproape toata ziua afara. Am incercat sa ii mentin orarul de masa, baita, si somn (cu asta nu am reusit, pt ca daca acasa adormea in carut la plimbare, aici vrea sa vada tot, si nu adoarme). S-a bronzat, am fost la plaja, baie nu am facut ca era rece apa
Toate bune. Eu zic sa nu-ti faci probleme pt ca in general copiilor le place la mare. A.. si inca ceva, eugen e fericit pt ca noaptea doarme cu mine in pat. Deci nu e stresat ca i-am schimbat patutul, ca se trezeste intr-un loc nou.
corina_dragoi
Postat pe 10 Aprilie 2009 15:23
ne mai doare putin dar nu mai se aude asa de rau an gat se auzea asa un harcait mai avem 5 injectii de facut si sper ca ne trece detot ca semne de ansanatosire sunt.a anceput sa se anvete cu injectiile saracutul cand o vede pe d-na care al anteapa plange.mersi de interes si aveti grija de voi va pupam vasilica sanatate multa[apropo de intrusa cand se anbolnaveste fetita ei cum asi mai face '''treaba''????????????? 'ca eu nu am mai facut nimic de cand e bonlav alex al meu am stat numai cu el an brate]????????????????????
silviatatu
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:25
tatu silvia, ti-am trimis un mesaj privat... l-ai citit?
andracalin
Postat pe 11 Aprilie 2009 01:40
corina nu de apa ma plang ca sebi nu mai poate de drag cand ii fac baita sau vede apa (ieri de exemplu prin parc l-am dus la fantana arteziana si tipa de drag si vroia sa intre sa-i fac baie )mi-e sa nu planga din cauza ca nu se mai vede la el in camera ca pana acum nu l-am culcat in alta parte.De dormit cu el dorm destul de rar doar daca-l doare vreun dintisor sau mai stiu eu ce sa aiba ...febra...ca mi-e frica sa nu-l fac "perina " ca si asa este el un pic grasut si pufos
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Aprilie 2009 12:43
silvia ma bucur ca sunteti mai bine. Apropo dar ce injectii ati facut si din ce cauza a racit asa tare? si insanatosire grabnica.
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Aprilie 2009 12:46
BUNA FETELOR ! CE ZICETI DE DUSA ASTA CARE NE DA LECTII.FACE SI EA PE NET CE NU POATE FACE ACASA AICI MACAR SCRIE CA ACASA NU POATE NICI GURA SA O DESCHIDA... CHIAR NE DEMONSTREAZA CUM SE TRADUCE VORBA DIN BATRANI " SLUGA LA DARLOAGA"
SARACUTA DE TINE ....kidz000353 AI UITAT SA SPUI CA IN PROGRAMUL TAU EXISTA FOARTE MULTE TELENOVELE SI CA IN CADA CAND ITI SPELI SOTUL ASCULTATI MANELE
CHIAR NU AM CUVINTE NU AM CREZUT CA MAI EXISTA ASTFEL DE FEMEI DUSE
emi16
Postat pe 11 Aprilie 2009 12:46
...si cand te gandesti ca nu mai suntem in secolul XV...
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Aprilie 2009 13:07
nu stiu despre ce msj este vb ca am primit doua msj de la doua fete de pe forum ce id ai?ast msjandrajuganarucalin
silviatatu
Postat pe 11 Aprilie 2009 14:03
pt vasilica'nu stiu unde a racit asa de tare habar nu am eu cred ca s-a luat de l;a fratiorul mai mare si el cum e mic...a fost mai grav.ai fac gentamicina si ampicilina la 12 ore mai are 3 de facut si gata....pana acum la 9 luni jumate nu a fost racit niciodata doar cel mare.cred ca din cauza ca l-am lasat sa doarma afara si de aceea a racit a fosty f cald poate a transpirat..oricum suntem pe drumul cel bun azi a mancat mai binisor si nu a slabit aproape deloc saracutul de el.sanatate multa la bebe si tie
silviatatu
Postat pe 11 Aprilie 2009 14:08
abia acum am vazut msj-ul tau scuze ,ca nu mi-au rez nici acum problema cu mesajele administratorii nu stiu ce se intampla de nu dau nici un semn de viata
silviatatu
Postat pe 11 Aprilie 2009 16:06
CAND INTRU SA VAD CE NE MAI SCRIE GOSPODINA NU MAI ESTE.ACUM SPER SA NU SE FI SUPARAT CA-MI PLACEA LA NEBUNIE CE-I DEBITA TARTACUTA SI MA AMUZAM COPIOS DIMINEATA PANA BEAM CAFEAU CU COLEGII.
andrajuganarucalin CRED CA AI INJURAT-O CAND AI INTREBAT-O DE RESTAURANT CE RESTAURANT SA VADA FATA POATE DE AFARA CA DIN INTERIOR MA INDOIESC TU NU AI CITIT PE SIT-UL CARE L-AM PUS MAI SUS CA ATUNCI CAND ERAU PRIETENI O DUCEA DUMINICA LA MORMANTUL LUI MA-SA NU LA RESTAURANT ACU CA O LUA DE SLUGA CA NU POT ZICE SOTIE O TINE ACASA CA NU ARE FATA DE RESTAURANT
ramo_deni
Postat pe 12 Aprilie 2009 13:11
gospodina cred ca e ocupata cu curatenia de florii ca a zis ca face curatenie zilnic nu?sincer eu ma amuz cand mai scrie cate un mesaj nu prea are materie prima in cap saracuta de ea,,,,,ma intreb ce-o face acum?lustruieste geamurile azi?sarbatoarea?
silviatatu
Postat pe 12 Aprilie 2009 13:17
SI NOI NE AMUZAM COPIOS SI ACASA SI LA SERVICI DE SMERITA ASTA ...

kidz000353

36 mesaje
Membru din: 20/03/2009
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 15:52 Citeaza Raspunde


soacra mea e la 2 metrii sub pamant dar nici de acolo nu-mi da pace,cu toate ca n-am cunoscut-o niciodata,sotul meu imi spune:asa facea mama,asa bine era cand era mama,mama facea sarmale duminica dimineata,mama facea placinta sambata seara,offfffffffff

Raporteaza abuz de limbaj

kidz000353

36 mesaje
Membru din: 20/03/2009
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 16:24 Citeaza Raspunde


Eu fac sambata si mancare pt a doua zi,si curatenie generala.Duminica merg cu fetita la impartasit,cel putin o data pe luna sau dormim mai mult iarna,cand iese soarele iesim la plimbare,sau mergem la padure,sau la pescuit,nicidecum sa stau in bucatarie sa`i fac sarmale.Dar are o placere maladiva sa ma vada in bucatarie duminica dimineata,daca asa l-o invatzat soacra`mea 30 de ani.


kidz000353

36 mesaje
Membru din: 20/03/2009
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:41 Citeaza Raspunde


Inainte,cand eram proaspat casatoriti il lasam pe el sa planuiasca iesirile de duminica.Si ghiciti,unde ma scotea sotu la plimbare duminica dupa amiaza??LA mormantul lu ma`sa!!!!O duminica asa,urmatoarea tot asa,pana m-am enervat eu si n-am mai vrut



SI DE CAND NU A MAII VRUT SA MEARGA LA CIMITIR STA ACASA CUMINTICA SI SPASITA ...
emi16
Postat pe 12 Aprilie 2009 15:21
pentru tatusilvia:
ma bucur ca ai inteles despre ce vorbeam... asta conteaza...
pentru emi si ramo deni:
m-ati facut... ce-i drept, n-am facut cercetari despre ea, dar descoperirile voastre ma inspaimanta... cine ar lua de barbat unu' care te duce in plimbare duminica la mormantul mamei?
de aici se vede ""nivelul" la care clasam discutia...
si eu sunt dezamagita ca n-a mai intrat femeia perfecta... dar asta e... poate intra alta....
daca o sa gasesc ceva de genul asta pe vreun forum, promit sa va anunt... la atata prostie ma tem ca nu fac fata singura....
andracalin
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divortul pt mine a fost o solutie 3 De la: ella28 10 Iulie 2009 11:50
as avea nevoie de niste sfaturi 12 De la: lorrainee3 1 Noiembrie 2012 02:55
nu mai stiu cum sa procedez cu el!!viitor tatic,la primul copil...invatat sa faca orice-i cere cineva din familia lui... 33 De la: ella28 29 Iulie 2009 19:32
Divortam sau stam impreuna pentru copil? 98 De la: garbo_382463 5 Decembrie 2013 12:10
Aparat pt aerosoli. 1 De la: alex2007 15 Iunie 2010 14:23
Setari Cookie-uri