Mihai Morar lansează un nou capitol special de podcast „Fain & Simplu”, împreună cu George Buhnici și Paul Olteanu

Mihai Morar lansează un episod special de podcast „Fain & Simplu”, un capitol de 3 episoade de fapt, pentru că, așa cum spune realizatorul „Unde-s trei puterea crește”.

Mihai Morar, Paul Olteanu și George Buhnici demonstrează astfel că indiferent de concurență, de public, de target, colaborarea este cheia succesului. Cei trei lansează 3 PODCASTURI înregistrate împreună, materiale despre cum ne poate merge mai bine doar împreună.

UN PODCAST CÂT UN PROIECT DE ȚARĂ. DESPRE CUM ȚARA PĂCĂLELILOR POATE DEVENI “ROMÂNIA LUI ÎMPREUNĂ”. 🇷🇴 De 1 Aprilie, împreună cu Paul Olteanu și George Buhnici , demascăm cea mai #MarePăcăleală din istoria României: “doar de unul singur poți reuși”. Am publicat podcastul MIND & SIMPLU, pe canalul de Youtube fainsisimplu și pe toate platformele audio de podcasting. Un episod în care, alături de “concurenții” mei Paul și George, vorbim despre cum putem reclădi încrederea în români și în România.

Nu suntem nici “mai proști”, nici mai “slabi” decât cetățenii altor popoare, dar țara noastră a rămas în urmă pentru că nu știm să colaborăm între noi la fel de bine cum fac alte nații. Nu știm să facem echipă în România. Ascultă acest podcast ca să începem să (re)facem ECHIPA ROMÂNIEI. Acasă, la muncă, în societate. O echipă, trup și suflet.

După ce asculți acest episod, te invit să “vizitezi” și celelalte două podcasturi ale colaborării noastre: FAIN ARCHITECT (pe canalul de Youtube Mindarchitect.ro) și #IFSCE (INFORMAȚII FAINE ȘI SIMPLE DESPRE CĂLĂREȚ ȘI ELEFANT, pe canalul lui George Buhnici).”, a declarat Mihai Morar.

Înainte să te invite să urmărești cele trei episoade lansate pe 1 Aprilie, Mihai Morar are un îndemn special pentru toți cei care îl urmăresc și nu numai.

„Le mulțumesc lui Paul și George că am putut sta împreună nu la aceeași masă, ci chiar la trei mese. Și că am realizat, împreună, că avem de câștigat mai mult din colaborare decât din concurență. E rândul tău și al celor de lângă tine să transformați România din Țara Păcălelilor în Țara lui “Reușim Împreună”. 🇷🇴🤗

ROMÂNIA LUI ÎMPREUNĂ GHID PENTRU RENAȘTEREA NAȚIONALĂ. OLTEANU, BUHNICI ȘI MORAR│MIND & SIMPLU 059

URMĂREȘTE FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK, INSTAGRAM și YOUTUBE.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri