Considerat cel mai mare, dar si cel mai expus organ al corpului omenesc, pielea este prima supusă pericolelor, având rolul de a barieră de protecție în fața mediului înconjurător.

CP

Fie că vorbim de leziuni minore (zgârieturi, mușcături de insecte, iritații, vergeturi) sau de unele mai serioase (precum arsuri, contuzii, intervenții chirurgicale), pielea trece printr-un proces dureros pentru a se reface. În aceste situații, este indicat să avem la îndemână un produs eficient, care sa ajute și să grăbească vindecarea pielii.

Cu efect antiseptic și analgesic, Theresienöl Med este ajutorul ideal din trusa de urgență a fiecărei familii!

Un produs creat în baza unei rețete vechi de peste 700 de ani, dar întotdeauna aceeași, formula Theresienöl Med conține ingrediente 100% naturale – uleiuri, extracte medicinale, grăsimi de origine animală.

Uleiul de plante are numeroase efecte benefie:

Acționează ca antiseptic local în caz de leziuni și arsuri de diferite tipuri

• Efect analgezic imediat, chiar după accidentări și arsuri grave

• Calmează senzația de prurit de diverse cauze

• Stimulează vindecarea mai rapidă a rănilor

• Accelerează procesul de reepitelizare

• Crește gradul de hidratare al țesuturilor

• Poate duce la ameliorarea cicatricilor dificil de tratat și a diferitelor afecțiuni ale pielii

Theresienöl Med este recomandat pentru a ajuta la vindecarea pielii într-o varietate de situații: arsuri de la gradul I până la gradul III inclusiv, ulcerații cronice, inflamații post mușcături insecte, contuzii, hematoame, escare de decubit, vergeturi, probleme dermatologice (acnee, eczeme, neurodermită, erupții cutanate alergice etc.), cicatrizarea post intervenții chirurgicale (inclusiv post intervenție cezariană), iritație a pielii sensibile a bebelușilor, iritație a sânilor la alăptare, cicatrici cosmetice (post leziuni, arsuri etc).

Datorită ingredientelor sale de origine naturală, Theresienöl Med poate fi folosit de către femeile însărcinate, de mamele care alăptează și copii începând cu prima zi de viață.

Mai multe detalii despre produse puteți găsi pe:

theresienoil.ro

www.facebook.com/TheresienoilRO

www.instagram.com/theresienolmed_romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri