11 Februarie 2021 publicat în 1196 share-uri

Puteți rosti următoarele afirmații la momentul de Lună Nouă în Vărsător de pe 11 februarie, dar și în orice moment de Lună Nouă de peste an. Luna Nouă este un moment magic, un buton de reset cosmic care ne ajută să ne deschidem către noi începuturi și noi posibilități.

11 februarie 2021 – Luna Nouă în Vărsător este o lună a posibilităților și noilor începuturi în iubire

Pe 11 februarie 2021 (ora 21:12, ora României), Luna se va afla în faza de Lună Nouă. Vorbim de o Lună Nouă ce cade la 23 de grade în același semn inovator al Vărsătorului care a marcat puternic ultima perioadă. Este un eveniment celest ce are loc imediat după conjucția dintre Venus și Jupiter, un eveniment de bun augur și care intensifică iubirea, norocul, dar este aducător și de abundență, succes și sentimente pozitive. Cei care au muncit intens și au acționat în numele binelui personal și al celorlalți, vor resimți din plin binecuvântările unei karme bune în această perioadă.

Luna Nouă în Vărsător de pe 11 februarie este însă un moment revigorant din multe puncte de vedere. Ne infuzează cu energie și inițiativă, ne echilibrează emoțional și ne ascute totodată dorința de a fi și de a ne face propria persoană fericită, dar și pe ceilalți. Este prielnic iubirii, iar relațiile de tot felul sunt puse sub o lupa mărită a acestui sentiment inerent umanității: iubirea. Astfel, în perioada următoare (să spunem 3 săptămâni de la acest moment de Luna Nouă) sunt favorizate întâlnirile romantice, întâlnirile destinului, șansele de ne găsi sufletul pereche, circumstanțele care atrag iubirea și care o hrănesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie
Foto: By Daniel Eskridge /Shutterstock

Unele persoane își întâlnesc marea iubire în perioada următoare, în timp ce altele își îmbunătățesc relația existența. Ne putem referi la fel de bine și la iubirea de sine și relația față de sine, iar în această perioadă vom încerca să fim mai blanzi și mai toleranți cu noi înșine, mai iubitori, mai autentici, mai dedicați și mai sinceri ca niciodată față de propria persoană sau pur și simplu mai fericiți. Iar dacă nu știm cum să facem toate acestea, sextilul Marte-Neptun ne va arăta cum.

“Soarele îți vede trupul, Luna îți vede sufletul”

În astro-spiritualitate, momentul de Luna Nouă este un moment special ce marchează sfârșitul unui ciclu de 28 de zile și începutul altuia nou, un nou început. Orice moment de Lună Nouă reprezintă o perioadă excelentă pentru a ne seta și clarifica intențiile pentru săptămânile care vor preceda evenimentul, pentru a le favoriza manifestarea și pentru a le trimite în univers însoțite de dorințele noastre sincere, care sunt realmente de folos sufletului și evoluției noastre. Considerați-l un fel de reset cosmic menit să ne alinieze la scopurile noastre autentice și la sufletul nostru, la sensul vieții și al universului, un moment de transformare interioară care ne permite să ieșim din întuneric încet către lumină. Momentul de Lună Nouă poate fi în multe cazuri și deschizător de drumuri, momentul ideal pentru a scrie noi capitole în viețile noastre, pentru a începe diverse lucruri sau proiecte, pentru a ne smulge din patternurile unor vechi obiceiuri sau sisteme de gândire și credințe ineficiente, deficitare sau care nu ne conduceau nicăieri.

Foto: By Sergey Nivens /Shutterstock

Iată câteva afirmații care ne ajută să ne manifestăm dorințele sufletului și să folosim în beneficiul sufletului nostru energia începutului și a unei Luni Noi. Le putem rosti în momentul de Luna Nouă în Vărsător de pe 11 februarie, dar și la orice moment de Lună Nouă. Le putem rosti cu voce tare cu câteva zile înainte de momentul de Lună Nouă, dar și în perioda imediat următoare acestuia. Gândurile însoțite de intenție și convingere au putere, însă nu uitați să fiți sinceri cu voi înșivă și să cereți ceea ce vă este de folos cu adevărat.

Afirmații de rostit în momentul de Lună Nouă

Mă eliberez de limitări, obstacole și de orice lucru/ situație care nu îmi este de folos. Invit cu brațele deschise claritatea și lumina în viața mea.

Văd clar în toate aspectele vieții mele și mă conectez în adâncul inimii mele la adevăr și iubire.

Drumul meu îmi este revelat clipă de clipă. Sunt călăuzit și îndrumat în mod divin.

Sunt pregătit să accept schimbarea, să evoluez și să încep un nou capitol sau un nou drum în viața mea.

Invit iubirea și abundența în viața mea, în toate formele lor, și ele se manifestă în momentul prezent.

Foto: By KOD Studio /Shutterstock

Merit. Sunt fericit, iubit, plin de bucurie și entuziasm. Sunt deschis către noi experiențe minunate.

Lumea mea este o abundență de iubire, încredere și compasiune. Lumina mea strălucește cu putere și încredere în noapte, împrăștiind orice întuneric care m-ar putea cuprinde vreodată.

Invit noi modalități de a gândi și de a crea în viața mea.

Dorințele și visurile mele se manifestă cu ușurință în ACUM. Sunt aliniat pe frecvența lor și ele sunt aliniate pe frecvența sufletului meu și a voii divine.

Mă îndrept în direcția care aduce ușurință, bucurie și recunoștință în inima mea. Am încredere în drumul meu.

Inspir lumina vindecării în fiecare celulă din corpul meu și expir întunericul oricăror limitări, nemulțumiri, poveri, lucruri negative, dureri și suferințe, tipare învechite, tensiuni care îmi împovărau inima și corpul. Sunt liber. Sunt bine. Sunt fericit.

Trimit recunoștință fiecărei celule și fiecărui organ din corpul meu. Mulțumesc pentru darul vieții.

Mă deschid înspre binele meu cel mai înalt și pentru a primi toate binecuvântările și darurile pe care universul le are pentru mine.

Mă iert pentru orice lucru din trecut și îmbrățișez tot binele și toate începuturile care mă așteaptă de acum încolo. Iert pe alții, sunt iertată și sunt eliberată.

Văd binele, frumosul și divinul în ceilalți și ei îl văd în mine.

Sunt pregătită să îmi întâlnesc sufletul pereche și îl întâmpin cu bucurie și entuziasm. Îi spun bun venit și bine ai rămas în viața mea iubirii.

Îmbrățișez noile începuturi și trimit intențiile mele pozitive și gândurile mele pline de iubire către univers și către ceilalți. Ceea ce trimit se va întoarce înzecit către mine.

Știu să îmi ascult vocea inimii și inima mea vibrează de bucurie și de fericire. Manifest dorințele mele cele mai profunde și sunt profund recunoscătoare pentru tot.

Sunt blândă cu mine și plină de compasiune față de ceilalți. Ceilalți sunt buni cu ei înșiși și plini de înțelegere față de mine. Văd potențialul din noi.

Foto fr si main: By PopTika /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri