Atunci când consumăm alimente bogate în grăsimi, neprocesate, așa cum le găsim în natură, calitățile grăsimilor conținute sunt mult mai intense, pentru că aceste alimente conțin și vitamine, minerale, fibre și alți nutrienți care acționează ca o echipă pentru sănătatea noastră. Vă invităm să încercați și alte surse de grăsimi în afară de uleiuri.

5 Surse de grăsimi sănătoase, altele decât uleiul

Nuci Braziliene Ecologice/Bio 250g OBIO

Produsul poate fi comandat de aici.

Nucile de Brazilia sunt bogate în seleniu, două nuci asigurând peste jumătate din necesarul zilnic de seleniu. De asemenea, sunt bogate în proteine.

Ingrediente: 100% nuci braziliene*

*ingredient certificat ecologic

A se păstra la loc uscat și răcoros.

GRANOLA CU NUCI SI COCOS, BIO, 200G, NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Ingrediente: seminte de floarea soarelui*, sirop de cocos*, chipsuri de cocos *, mei expandat, alune de pădure*, migdale*, semințe de dovleac, sare de mare.

* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Semințe de In Zdrobite Ecologice/Bio 250g NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Semințele de In (Linum usitatissimum) au proprietăți benefice menținerii sănătății, fiind de altfel unele dintre cele mai bogate semințe în substanțe nutritive. Semințele de In zdrobite reprezintă o sursă bogată de grăsimi esențiale Omega 3 și o sursă foarte bună de vitamina B1, Mangan, Magneziu, Fosfor și Cupru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ingrediente: 100% Semințe de IN zdrobite Ecologice

Produsul nu conține alergeni.

Recomandări de utilizare:

Adăugați semințe de In zdrobite în rețele dvs preferate, în preparatele de panificație, în pâine, dulciuri și în cerealele musli de dimineață.

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferențe între loturi în ceea ce privește: culoarea, mirosul, aromă, aspectul sau compoziția, reflectând condițiile de creștere și variațiile sezoniere.

A se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat și răcoros.

Nuci Pecan Raw Organice, 250g – Obio

Produsul poate fi comandat de aici.

Nucile pecan sunt preferatele aborigenilor de secole în America. Sunt o importantă sursă de energie, având peste 690 calorii la 100g produs.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Sunt bogate în acizi grași, atât de benefici pentru organism, stabilizand nivelul de colesterol. Sunt bogate în vitamina E, luteina, beta-caroten, vitamina B3 și de fapt întreg grupul de vitamine B. De asemenea nucile pecan constituie o sursă importantă de minerale: potasiu, magneziu, fier, zinc, seleniu, calciu.

Ingrediente: NUCI pecan*

*din agricultură ecologică

Nuci Macadamia Ecologice/Bio 100g DENNREE

Produsul poate fi comandat de aici.

Datorită aromei sale intense, nuca de macadamia este denumită și "regina nucilor".

Se poate consumă că o gustare între mese, la locul de muncă, la școală sau pentru a rafina prăjituri și deserturi.

Ingrediente: 100% nuci macadamia*

*ingrediente certificate ecologic

Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Sursa foto articol:puhhha/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri