Uleiurile esențiale sunt tot mai apreciate pentru proprietățile lor sănătoase și calmante, având diferite efecte în funcție de ceea ce urmărim să obținem de la sănătate fizică la sănătate psihică. Vă propunem 5 uleiuri esențiale care aduc în casa voastră parfumul Crăciunului și care vă promit diferite proprietăți pentru sănătate.

5 Uleiuri esențiale care „miros a Crăciun” și îți aduc sănătatea în casă

Ulei esențial de brad argintiu (abies alba) pur bio 10ml ARMINA

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Ingrediente: 100% ulei esențial de brad argintiu (abies alba)*

*din agricultură ecologică

Uleiul esențial de brad argintiu este un puternic antiseptic, fiind ideal de folosit în sezonul rece sau oricând în răceli, gripe, nas înfundat. Folosit în vaporizator, oprește răspândirea infecțiilor și decongestionează căile nazale.

Alte proprietăți ale uleiului esențial de brad argintiu: analgezic, astringent, decongestionant, balsamic, deodorant, diuretic, expectorant, imunostimulator, tonic.

Se poate adăuga în creme sau uleiuri de masaj, fiind potrivit pentru dureri musculare, artrită, reumatism, retenție de fluide, anticelulitic. Ca și tonic, folosit în vaporizator ajută la stabilirea unei senzații plăcute de calm, dând senzația unei plimbări printr-o pădure de brazi datorită aromei sale. Reduce stresul, negativismul, supărarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Se amestecă bine cu: cedru, lavandă, lemongrass, mentă, rozmarin, santal.

Sugestie de utilizare: în preparate cosmetice, în prepararea parfumurilor, în aromaterapie, masaj. Uz extern.

Ulei Esențial Integral de Portocală Dulce pentru Uz Intern 5ml BIONOVATIV

Uleiul esențial poate fi achiziționat de aici.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare;
  • Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular.

Ingrediente: Portocală-dulce (Citrus sinensis), ulei esențial 100%.

Mod de utilizare: Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Ulei esențial de grapefruit alb (citrus paradisi) pur bio 5ml ARMINA

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Ingrediente: 100% ulei esențial de grapefruit alb (citrus paradisi)*

*din agricultură ecologică

Chemotip: Limonene

Ajută la prevenirea căderii părului. Astringent și stimulant, echilibrant.

Sugestie de utilizare: în preparate cosmetice, în prepararea parfumurilor sau în aromaterapie. Doar pentru uz extern.

Atenționare! Nu folosiți intern nici un ulei esențial indiferent de marcă fără supervizarea și fără recomandarea unui specialist! A nu se lăsa la îndemână copiilor. Evitați contactul cu ochii și pielea sensibilă. Păstrați în loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Întrebări comune:

-Uleiurile esențiale Armina conțin aditivi sau conservanți? Nu, toate uleiurile armina sunt 100% pure, nu conțin nici un aditiv sau conservant.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

-Pot folosi uleiurile esențiale Armina în preparate culinare sau pentru uz intern? Uleiurile esențiale Armina sunt fabricate în scopul de a fi folosite pentru uz extern. Deși ele la bază sunt pure și au și grad alimentar, legislația în vigoare nu permite comercializarea aceluiași ulei atât pentru uz extern cât și pentru uz intern sau alimentar. Practic ar trebui să avem același produs dar ambalat în 2 sticluțe diferite, cu două etichete diferite, unul destinat uzului extern, altul destinat scopului alimentar sau intern. Uleiurile esențiale Armina sunt destinate uzului extern în Aromaterapie în varianta actuală.

Ulei Esențial de Cuișoare pentru Uz Intern 5ml BIONOVATIV

Uleiul esențial poate fi cumpărat de aici.

Uleiul de cuişoare este compus în principal din eugenol, o substanţă anestezică şi antiseptică. Cuişoarele mai conţin tanini şi flavonoide – antioxidanţi anticancerigeni, care ajută şi la fortificarea peretelui venelor.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mod de utilizare intern: Se iau câte 4-5 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente: Cuișoare (Eugenia caryophyllus), ulei esențial 100%.

Acțiuni fiziologice: Cuişoarele sunt antiseptice, antiparazitare, antibacteriene, antifungice, antivirale, anestezice, analgezice (calmează durerea), antiinflamatorii, tonice, stomahice (favorizează digestia), carminative (antibalonare), antiulceroase, antitrombotice, antioxidante și anticancerigene.

Ulei Esențial de Scorțișoară pentru Uz Intern 5ml BIONOVATIV

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Compoziție: Scorțișoară (Cinnamomum cassia), ulei esențial 100%

Acțiuni fiziologice: Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator; susține funcționarea normală a sistemului digestiv și a sistemului imunitar.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Mod de administrare: Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Sursa foto articol: Tatevosian Yana/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri