5 Tratamente anticelulitice pe bază de ingrediente naturale: pentru o piele mai fermă, cu aspect mai tânăr

Vara este în toi, iar corpul nostru este mai plin de energie, acea energie solară care ne cuprinde în sezonul cald. Și pentru că ziua este mai lungă și plaja mai aproape, avem parcă mai multă motivație să ne ocupăm de sănătatea noastră, de întreținerea pielii, a tenului și părului, de imaginea noastră în general. Vă propunem 5 tratamente anticelulitice ce conțin ingrediente naturale, care răsfață pielea și îi conferă un aspect mai neted.

Tratamente anticelulitice cu ingrediente naturale

Cremă Anticelulita 250ml CHARME

Crema este disponibilă pe Vegis.ro

Acțiune: Îngrijirea pielii afectate de celulită, îmbunătățește vizibil textura pielii și contururile, lasă pielea suplă, tonifiată.

Fără parabeni și coloranți

Concentrație ridicată de ingrediente active.

Pachet Remodelare corporală, Anesi- Cremfoliant

Pachetul promoțional poate fi achiziționat de aici.

Pachetul de remodelare corporală de la Anesi conține 3 produse care va vor ajută să elimiati celulita și să va remodelați corpul! Tratamentele profesionale de la Anesi sunt binecunoscute pentru rezultatele bune în tratamentele corporale.

Pachetul conține 3 produse:

- Gel exfoliant anticelulitic cremfoliant Anesi, 200 ml;

- Cremă împotriva celulitei Anesi Lipoaminocel, 500 ml;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

- Cremă remodelare corporală Modelage. 500 ml.

Gel Anticelulitic Termoactiv BIO 300ml FAVISAN

Gelul anticelulitic poate fi comandat de aici.

Stimulează circulația locală afectată de depozitele grase și lichidele stagnate. Simptomele celulitei sunt vizibil reduse sau complet îndepărtate. O utilizare frecventă îmbunătățește structura pielii. Aceasta devine fermă, elastică și foarte bine hidratata.

ULEI DE CORP ANTICELULITIC, 100ML, SOAPMILL

Uleiul anticelulitic poate fi comandat de aici.

Produs 100 % natural, ulei de corp și masaj cu efect de tonifiere, remodelare și relaxare. Conține un ingredint activ de origine marină - Lipout ™ - care activează mecanismele de ardere a grăsimilor din țesutul adipos, reducând excesul de grăsime și astfel obținem un efect de remodelare a siluetei. Am ales un amestec interesant de uleiuri esențiale grapefruit, ienupăr, rozmarin, lavandă, portocală, lămâie pentru proprietățile de tonifiere, revitalizare și stimulare a circulației sanguine periferice.În timp ce uleiurile vegetale – 100% naturale și bio bogate în vitamine, minerale și acizi grași importanți pielii, hidratează intens, calmează iritatiile și hrănesc pielea. Folosit frecvent, uleiul redă elasticitatea pielii, remodelează corpul și accelerează metabolismul țesuturilor.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri

Lipogel Gel Anticelulitic 500ml TIS FARMACEUTIC

Produsul poate fi comandat de aici.

Favorizează îndepărtarea celulitei și a țesutului adipos excedentar, prin efect de stimulare a circulației sangvine cutanate și a metabolismului celular.

Proprietăți:

  • tonice și de stimulare a microcirculatiei cutanate (cafeină și extracte naturale din ardei iute, iederă, castan, ghimpe, viță de vie)
  • emoliente și nutritive (colesterol, extract uleios din sâmburi de struguri)
  • de regenerare și refacere a pielii (extracte uleioase din cătină și germeni de grâu).

Sursa foto articol: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri