Anxietatea (generalizată) reprezintă o stare diferită de aceea firească de îngrijorare, pe care o experimentăm din când în când, atunci când ne aflăm în fața unui pericol sau într-o perioadă de stres. Anxietatea se referă la îngrijorările și temerile excesive, exagerate și incontrolabile privind evenimente obișnuite din viața de zi cu zi. Vă propunem câteva tratamente naturiste, adjuvate în lupta contra anxietății.

5 Remedii naturale care ajută în combaterea anxietății

PASSIFLORA CU MAGNEZIU

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Conform Obio.ro, acest supliment alimentar prezintă următoarele recomandări și proprietăți.

Passiflora susține activitatea mentală și favorizează relaxarea în situații de stres și în tulburări de somn. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la menținerea echilibrului electrolitic. Aceste tratamente naturiste sunt recomandate pentru tratarea și profilaxia mai multor afecțiuni. Healthutrition vă pune la dispoziție remedii naturiste create după rețetele biologilor români.

Beneficii:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Stesul și oboseală

Principiile active din passiflora reduc reactivitatea la stres și favorizează relaxarea, refacerea emoțională și mentală. Magneziul marin japonez are o acțiune complementară, crescând rezistența la efort (inclusiv intelectual), conferind tonus. Împreună, cele două sunt un excelent susținător al efortului, util pentru persoanele intens supuse la solicitări, care trăiesc sau muncesc într-un mediu caracterizat de tensiune psihică și pentru care este dificil să se relaxeze.

Anxietatea

Passiflora are o acțiune calmantă, blândă și totodată puternică, asupra psihicului, diminuând stările de neliniște, teamă și angoasă. La rândul său, magneziul marin japonez are un efect de stabilizare psihică, ajutând la eliminarea fluctuațiilor emoționale și crescând rezistența la stres. În tandem, cele două ingrediente 100% naturale ajută la diminuarea intensității și frecvenței stărilor de anxietate, atacurilor de panică, stărilor anxios-depresive etc. Este important de știut că efectul poate apărea imediat, dar și pe parcursul tratamentului. Unii specialiști susțin că efectele passiflora sunt vizibile după 3 săptămâni de administrare constantă.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri

Insomnia

În tulburările de somn este foarte important să indentificați felul în care organismul dvs. reacționează la combinația dintre passiflora și magneziu. La majoritatea oamenilor, efectul anti-insomnie apare la administrarea în timpul zilei (la ora 8 și la ora 16) și nu înainte de culcare. Practica a arătat, însă, că unii oameni sunt mai receptivi la efectul somnifer dacă își administrează capsulele cu 30-60 de minute înainte de culcare. Și încă un lucru: o doză mai mare nu înseamnă neapărat un efect somnifer mai puternic. De multe ori, insomnia fost eliminată mai ușor cu o singură capsulă luată dimineața și seară decât cu 3-4 capsule luate înainte de culcare.

Anti-Anxietate HYPERICUM

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Caria dentară – ce este și cum se tratează Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Recomandări:

Adjuvant în gestionarea stresului psiho-emoțional. Contribuie la ameliorarea stărilor de nervozitate, agitație, frică sau tristețe. Facilitează eliberarea tensiunii nervoase și obținerea unui somn liniștit și profund. Ușurează parcurgerea fazelor de menopauză și pre-menopauză la femei. Participă la normalizarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale.

Proprietăți: Acțiune calmantă, neurosedativă, antispastică, hipotensivă, alcalinizantă, vasodilatatoare și anafrodisiacă.

CATUABA PULBERE RAW

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Pe lângă proprietățile afrodisiace, catuaba se mai folosește și în anxietate, îmbunătățirea memoriei, sau ca și antiviral.

Puteți prepara ceai din catuaba, amestecați 1 linguriță de pulbere cu o cană de apă.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Sau amestecați o linguriță de catuaba cu miere de albine, turnați apă caldă, amestecați, și consumați. Nu depășiți 3 lingurițe pe zi, o doză mai mare nu are neapărat un efect mai mare.

Adaptonic ALEVIA

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Stresul cronic dregreadează sănătatea şi este un factor principal în afecţiunile cronice şi grave. Adaptogenii, precum Adaptonic, sunt substanţe remarcabile, unice în lume, care cresc abililitatea organismului de a se adapta la factori stresori interni şi externi şi normalizează funcţiile metabolice. Datorită lor, organismul nu mai ajunge în faza de epuizare fizică şi psihică datorată stresului şi rămâne în faza de adaptare la stres. Rhodiola are proprietăţi de stimulare a vigorii, longevităţii şi vieţii sexuale. Modulează axa hipotalamus - hipofiză - suprarenale - tiroidă - gonade prin reglarea nivelului hormonului CTR, hormonului ACTH, beta-endorfinelor, catecolaminelor, al corticosteroizilor. De asemenea, stimulează natural acţiunea serotoninei şi dopaminei şi metabolismul energetic. Ginsengul Siberian energizează şi revigorează fizicul şi psihicul datorită proprietăţilor imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante. Stimulează funcţia sexuală şi creşte libidoul, pentru ambele sexe. Schizandra stimulează selectiv funcţiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic, imunitar; creşte capacitatea organismului de a răspunde rapid la stres fără expunerea îndelungata la efectele negative ale cortizolului; stimulează sinteza substanțelor adaptogene adrenalină şi noradrenalină.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

COMPLEX DE ULEIURI ESENȚIALE – ANXIETATE

Produsul este disponibil pe Obio.ro

Stresul alimentează emoțiile negative precum anxietatea și depresia. Procesul este și invers: atât anxietatea, cât și depresia pot accentua sentimentele de stres.

Scapă de anxietate și depresie cu complexul de uleiuri esențiale Anxietate!

Ingrediente:

  • Ulei esențial de bergamotă: Vaporizat în camera are efecte excelente în îndepărtarea insectelor și a mirosului de fum de țigară. Calitățile sale răcoritoare și înviorătoare sunt benefice pentru persoanele supărate, frustrate, foarte critice, foarte pretențioase.
  • Ulei esențial de portocală: Se creează o senzație de fericire și relaxare, schimbând în bine starea de spirit, ajutând persoanele care suferă de depresie sau anxietate.
  • Ulei esențial de ylan-ylang: "Floarea florilor" emană un parfum exotic intens și are proprietăți antidepresive, afrodisiace și euforizante recunoscute. Esență extrasă din florile de ylang-ylang este apreciată în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietății și frustrărilor.
  • Ulei esențial de tămâie: Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.
  • Ulei esențial de lemongrass: În aromaterapie uleiul esențial de lemongrass este utilizat adesea pentru combaterea stresului, anxietății și a depresiei.

Sursa foto: ElRoi/shutterstock.com

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri