Îți propunem să descoperi ceaiuri delicioase și aromate, care aduc mirosul Crăciunului în casa ta, te relaxează și te binedispun. O băutură apreciată încă din timpuri străvechi pentru proprietățile sale terapeutice, dar și pentru gust și aromă, ceaiul rămâne și astăzi o alegere potrivită în orice moment al zilei.

Mirosul de portocale, de mere și scorțișoară, de lămâie și de brad ne duc cu gândul la cea mai așteptată sărbătoare din an: Crăciunul. Este moment de veselie, de iubire și iertare, sărbătoare în care cei dragi se alătură și împărtășesc bucuria de a dărui.

Te invităm să descoperi 5 ceaiuri pentru tine și cei dragi ție, cu miresme desprinse din magia sărbătorilor de iarnă.

5 Ceaiuri care aduc aromele Crăciunului în casa ta

Ceai de Fructe Secretul lui Moș Crăciun Ecologic

Ceaiul este disponibil pe Vegis.ro

Acest ceai îmbină aroma fructelor cu cea a scorțișoarei. Printre ingrediente se numără mărul, gutuia, portocala, vanilia, scorțișoara și cuisoarele.

Aroma acestui ceai te relaxează, te binedispune și te introduce în atmosfera Crăciunului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Ceai de scorțișoară BIO

Ceaiul este disponibil pe Obio.ro

O combinație excelentă între scorțișoară, lemn dulce, lămâie și portocală.

Selecția de ceaiuri bio Higher Living mulțumește și cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultură ecologică, rețetele folosite, și nu în ultimul rând grija pentru mediu fac din ceaiurile Higher Living alegerea perfectă.

Important de știut: pliculețele folosite la ceaiurile Higher Living sunt netratate, se pot arunca în compost fiind biodegradabile. Cartonul folosit la fabricarea cutiilor este certificat FSC, iar hârtia folosită la ambalarea individuală a pliculetelor de ceai provine din hârtie reciclată. De asemenea, toată gama de ceaiuri Higher Living este creată după conceptul ZERO PLASTIC.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Ceai de Fructe Portocale Sonnentor, bio

Ceaiul este disponibil pe RepublicaBio.ro

O reală experiență de gust, un ceai armonios, pentru orice ocazie, pentru tineri și bătrâni. Aroma intensă și vibrantă de portocale vă poate însenina chiar și ziua cea mai înnorată. Bucurați-vă de notele calde și parfumate ale acestui ceai unic.

Ceaiul este 100% ecologic, ambalat manual, în ambalaj compostabil.

Ceai Elixir cu Scorțișoară Ecologic/Bio

Ceaiul este disponibil pe Vegis.ro

Aroma acestui ceai este absolut minunată, relaxantă și tonifiantă totodată, aducând în aceeași ceașcă cele mai plăcute arome ale Crăciunului. Ceaiul conține 100% ingrediente ecologice: fulgi de cocos, lemongrass, frunze de mur dulce (tian cha), scoțișoară Cassia 17 %, scorțișoară Ceylon 15%, coajă de lămâie.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ceai de lămâie și lămâiță

Ceaiul este disponibil pe RepublicaBio.ro

Ceaiul acesta este tonic, poate înlocui cafeaua de dimineață, este vitaminizant și energizant și se potrivește perfect în atmosfera Crăciunului. Poate însoți rețetele alese pentru masa de Crăciun sau poate fi consumat pur și simplu din plăcere, căci gustul și aroma sunt desăvârșite.

Peste toate acestea, ceaiul prezintă și veritabile proprietăți terapeutice:

  • Lămâia este bogată în vitaminele A, B și C și susține sistemul imunitar.
  • Ceaiul de lămâie stimulează ficatul, metabolismul, menține sănătatea rinichilor, reglează tensiunea arterială și ajută organismul să se vindece.
  • Lămâița are puternice efecte dezinfectante, antiseptice și antispasmodice.
  • Ceaiul de lămâiță ajută în vindecarea afecțiunile respiratorii, bolile de stomac și de plămâni.

Foto: De la Sabino Parente/ shutterstock.com

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri