Pentru a înțelege cum funcționează tratamentele naturiste în bolile acute și cronice și pentru a descoperi care sunt acele tratamente cu adevărat potrivite pentru noi, avem nevoie să ne documentăm temeinic, din surse oficiale și corecte, complete. Vă propunem să citiți despre tratamentele naturiste în bolile de inimă, de piele și în diabet.

Tratamente naturiste în boli de inimă - EUGEN GIURGIU

Cartea este disponibilă pe Elefant.ro

Stresul zilnic, alimentația inadecvată, viața dezordonată, consumul de alcool, tutun și multe altele au un efect devastator asupra organismului. Citind volumul Tratamente naturiste în bolile de inimă , veți afla care sunt plantele utile în tratarea afecțiunilor cardiace, rețete și informații utile legate de tratamentul cu plante.

În carte sunt descrise și contraindicațiile acestor tratamente, astfel încât pot ajute cititorul să își personalizeze direcțiile de tratament.

Este recomandat ca, apoi, să se consulte cu un specialist în fitonutritie/medic pentru a valida eficiența acelor tratamente și a le selecta pe cele mai potrivite, împreună cu recomandări dietetice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Tratamente naturiste în boli de piele - EUGEN GIURGIU

Cartea este disponibilă pe Elefant.ro

Aspectul estetic reprezintă o preocupare importantă pentru orice om. O piele frumoasă și "curată" este un mare atu pentru frumusețe, pe când imperfecțiunile pielii ajung deseori să alimenteze chiar neîncrederea în sine.

Dermatologia a fost considerată dintotdeauna una dintre cele mai importante ramuri cărora li se adresează tratamentele de tip naturist.

Remediile pe baza de plante se aplică în primul rând în afecțiunile ușoare, dar și în cele cronice în care tratamentul medicamentos nu dă rezultate, sau ca adjuvante în tratamentul medical.

Autorul cărții a vindecat sau a ameliorat prin remediile sale numeroase afecțiuni, câștigându-și o binemeritată reputație în lumea cercetătorilor și practicienilor medicinei alternative.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Tratamente naturiste în diabet. Natura este ce mai bun medic - VICTOR DUȚĂ

Cartea este disponibilă pe Elefant.ro

Sănătatea reprezintă bunul cel mai de preț al omului. Dacă nu avem grijă de ea, vine clipa când redobândirea acesteia devine dificilă, iar anumite boli ne pot decide viitorul.

În ultimele decenii s-a constatat o creștere alarmantă a stresului, care duce la îmbolnăvirea psihică și fizică a omului.

În anul 2000 erau înregistrați, în lume, 171 de milioane de diabetici, dar cifra adevărată era cu mult mai mare.

Diabetul este o maladie care afectează mai multe sisteme din corpul nostru, putând provoca dezechilibre în lanț.

În lucrarea de față, sunt propuse mai multe căi de a trata diabetul prin metode naturiste. Acestea sunt: fitoterapia, dietoterapia, postul terapeutic, sportul și mișcarea, psihoterapia, tratamentul balnear, reflexoterapia.

5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Procedeele propuse sunt la îndemână oricui. Unele dintre ele sunt obligatorii: sportul și mișcarea, dietoterapia, fitoterapia etc.

Înainte de a le urma, este recomandat să le discutați împreună cu medicul nutriționist care vă monitorizează diabetul, pentru a face o selecție a celor mai potrivite remedii și pentru a le prioritiza și organiza, alături de tratamentul de bază (când există) și de dietă.

Foto: By udra11/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri