12:09, 25 Septembrie 2020 publicat în Tratamente naturiste 27 share-uri

Ingredientele apicole din produsele cosmetice au fost apreciate încă din timpuri străvechi, acestea aducând numeroase beneficii frumuseții și sănătății pielii, unele dintre acestea fiind greu de egalat chiar și prin tehnologiile moderne.

Cremă Lejeră Regeneranta De Noapte Apidermin Lejer

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Apidermin lejer, cremă regenerantă de noapte se adresează tenurilor normale sau mixte, stimulând regenerarea celulelor pielii pe timpul nopții, printr-o formulă lejeră.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o tradiție de 50 de ani într-o formulă lejeră pentru noapte, îmbogățită cu un complex regenerant în care accentul se pune pe lăptișorul de matcă, produs miraculos al stupului, uleiul de sâmburi de caise și vitamina A.

Vitamina A va fi absorbită cel mai bine de piele în timpul nopții, creând, alături de vitamina E și untul de cacao, un mix hrănitor.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Floramin - Crema de Mâini cu Miere și Mușețel

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Proprietățile nutritive ale mierii de flori de salcâm fac din aceasta un ingredient ideal pentru îngrijirea mâinilor. Mierea de flori de salcâm reface pielea crăpată sau uscată în profunzime, stimulând regenerarea naturală a celulelor. Fiind un bun emolient și umectant, mierea stimulează hidratarea păstrând pielea hrănită o perioada mai lungă. Uleiul de flori de mușețel completează acțiunea mierii de flori de salcâm, datorită acțiunii tonice, antiseptice și anti-inflamatorii. Proprietățile antioxidante ale musetelului și acțiunea regeneratoare a mierii fac din acest răsfăț apicosmetic un bun aliat impotritva îmbătrânirii pielii mâinilor. Glicerina redă elasticitatea și suplețea. Hidratarea asigurată de uleiul de mușețel și miere este păstrată în profunzimea pielii de glicerină.

Apidermin Expert Ser Restructurant

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Apidermin Expert ser este însumarea principiilor Apidermin Expert, în varianta concentrată. Serul Apidermin Expert, sub formă de nectar asigură un efect intens de reducere a ridurilor și luptă cu formarea ridurilor noi. Serul Apidermin Expert este o ingrijire concentrată în două faze: acționând mai întâi ca un filler la nivelul ridurilor existente și îmbunătățind aspectul pielii, apoi acționând în profunzime. Aspectul dermei este vizibil îmbunătățit, principiile continuând să acționeze în profunzime (dincolo de efectul aproape instant).

Foto articol: By Africa Studio/ shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri