Ingredientele apicole din produsele cosmetice au fost apreciate încă din timpuri străvechi, acestea aducând numeroase beneficii frumuseții și sănătății pielii, unele dintre acestea fiind greu de egalat chiar și prin tehnologiile moderne.

Dintre cele mai apreciate beneficii aduse pielii de miere și lăptișorul de matcă enumerăm:

  • Proprietățile antiacneice, oferite de substanțele naturale conținute în ingredientele apicole, care joacă rol de antibiotice naturale;
  • Proprietăți emoliente deosebite
  • Hrănire intensă a pielii
  • Susținerea microbiotei pielii
  • Proprietăți antirid
  • Formarea unui film natural la nivelul pielii, care joacă atât rol de barieră împotriva infectiilor dermatologice, cât și în păstrarea apei la nivelul pielii, menținând-o hidratată.

7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă

Lapte Demachiant Apidermin Lejer

Acest produs este disponibil pe Vegis.ro

Pielea feței este curățată în timp ce vitamina A, vitamina E și untul de cacao hrănesc și răsfață epiderma, iar lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulară.

Complexul de ingrediente active menține pielea hidratată un timp îndelungat.

*Fără parabeni, fără parafine, fără coloranți.

Apidermin Expert Apă Micelara

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Al doilea pas al schemei de îngrijire Apidermin Expert. Cu o formulă blânda cu parfum hipoalergenic și ingrediente naturale, apa micelară Apidermin Expert înlătură eficient machiajul. Micelele captează particulele de machiaj sau praf, în timp ce proteinele de mătase și lăptișorul de matcă răsfață pielea. Proteinele de mătase lasă pielea catifelată iar lăptișorul de matcă contribuie la regenerarea celulară.

Apidermin Cremă pentru Ochi Anti-Aging

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Cu un puternic complex activ de origine naturală, cu proprietăți anti-aging, crema penru ochi Apidermin lupta împotriva ridurilor și liniilor fine din jurul ochilor.

Lăptișorul de matcă, un complex de vitamine B,C,D și E este unul dintre puținele elemente naturale capabile să stimuleze regenerarea celulară, fiind în același timp bogat în substanțe proteice, lipide, glucide și vitamine.

Acidul hialuronic are o eficiență dovedită în lupta cu ridurile, acționând ca un lifting ușor la nivelul pielii fine a ochilor.

Uleiul de sâmburi de struguri și uleiul de nuci de macadamia sunt bogate în nutrienți ce redau suplețea și elasticitatea pielii.

Ceara de albine și vitamina E creează un film protector ce fixează substanțele active în piele.

Apidermin - emulsie antirid cu lăptișor de matcă

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Emulsia Apidermin hrănește tenul luptând, prin acțiunea laptisorului de matcă, împotriva ridurilor și eliminând machiajul și substanţele nocive adunate peste zi.

Lăptișorul de matcă, hrana regală, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substanțe proteice, lipide, glucide și vitamine, activând circulația sângelui. Datorită acțiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matcă este una dintre cele mai puternice substanțe naturale cu efect antirid. Citește continuarea în pagina 2 >>
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri