La fel ca ceaiul verde, Matcha provine din planta Camellia sinensis, este însă obținut în mod diferit și prezintă un profil unic de nutrienți. Descoperă în acest articol care sunt beneficiile dovedite ale ceaiului Matcha și motivele importante pentru care să îl consumi și tu.

Ceaiul ecologic Matcha susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge

Boala cardiacă este principala cauză de deces la nivel mondial, reprezentând o treime estimată a tuturor deceselor la persoane cu vârsta peste 35 de ani.

Unele studii au arătat că consumul de Matcha poate ajuta la protejarea împotriva bolilor de inimă.

Matcha reduce nivelul de colesterol LDL total și „rău”, precum și trigliceridele.

De asemenea, poate ajuta la prevenirea oxidării colesterolului LDL, un alt factor care poate proteja împotriva bolilor de inimă.

Studiile observaționale au arătat că consumul de Matcha este asociat cu un risc redus de boli de inimă și accident vascular cerebral.

Atunci când este combinat cu o dietă echilibrată  și un stil de viață sănătos, ceaiul Matcha vă poate ajuta să vă mențineți inima sănătoasă și să vă protejați împotriva bolilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ceaiul Matcha ajută în procesele de slăbire

Dacă va doriți să pierdeți în greutate, consumul de Matcha poate fi de mare ajutor, alături de o dietă adecvată. Este știut deja că consumul de Matcha sau ceai verde înainte de antrenamentele fizice accelerează arderea grasimilir cu până la 15%. De asemenea, este de notat faptul că majoritatea suplimentelor de slăbire conțin ceai verde sau Matcha, tocmai datorită efectelor intense ale acestui ceai asupra metabolismului grăsimilor.

Vă recomandăm și:

Matcha pulbere ecologica, disponibila pe Vegis.ro

Budinca Pudra de Matcha si Ananas Ecologica/Bio, disponibila pe Vegis.ro

Matcha Pulbere Ecologica/Bio + Ceai Verde cu Matcha si Lamaie Ecologic/Bio, pachet promotional disponibil pe Vegis.ro

Foto articol: By grafvision/shutterstock.com

Caria dentară – ce este și cum se tratează Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri