18 Mai 2020 publicat în Tratamente naturiste 118 share-uri

Mulți fumători se pot gândi, la un moment dat, să renunțe la acest viciu, din diferite motive care pot varia de la sănătate la planul financiar. În tot cazul, acest pas nu este unul ușor, de aceea, dacă v-ați hotărât să renunțați la fumat, este recomandat să folosiți mai multe strategii simultan, pentru a reuși. În acest articol vă propunem ceaiuri care vă ajută în drumul către o viață fără fumat.

Ceaiul de ghimbir

Ghimbirul este un puternic antioxidant, ajutând la scăderea stresului odidativ. Astfel ajută la obținerea mai rapidă a unei stări de bine gerale. În plus, ceaiul de ghimbir ajută la reducerea simptomelor digestive și a senzațiilor de greață pe care le poate experimenta în sevraj persoana care dorește să renunțe la fumat.

Va recomandăm Ceaiul de ghimbir cu portocale, din cultură ecologică, disponibil pe Vegis.ro

Ceaiul de roiniță

Datorită conținutului ridicat de uleiuri volatile (citral, citronelol, citronelal, geraniol, linalol), ceaiul de roiniță are o acțiune relaxantă și sedativă asupra sistemului nervos central. Astfel, acest ceai poate fi băut pentru reducerea stresului și a iritabilitatii, pentru calmare și pentru a trece mai ușor pentru perioadele de nervozitate caracterietice primei perioade de la renunțarea la fumat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Ceaiul de roiniță este disponibil pe Plantum.ro

Ceai Sănătatea cailor respiratorii

Acesta este un ceai foarte aromat, care acționează pe două cai:

  • Reduce simptomatologia pulmonară și tusea din perioada de renunțare la fumat, îmbunătățind respirația;
  • Prin aroma sa intensă ajută ca mirosul de țigară să devină neplăcut.

Ceaiul pentru sănătatea cailor respiratorii este disponibil pe Vegis.ro

Ceai ayurvedic Yogi Tea Breathe Deep

Acest ceai este disponibil pe RepublicaBio.ro

Acesta este un ceai ecologic cu cu eucalipt, busuioc și cimbru, fiind recomandat atât celor care doresc să renunțe la fumat, cât și persoanelor cu diferite afecțiuni pulmonare. Este un ceai foarte aromat, plăcut la gust, care calmează și totodată întărește imunitatea la nivelul cailor respiratorii. Poate ameliora simptomele respiratorii prezentate de persoanele care încearcă să renunțe la fumat.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Ceai de fructe de pădure cu ginseng

Acest ceai este disponibil pe Vegis.ro

Este un ceai foarte aromat, care reduce mirosul fumului de țigară și totodată este revitalizant, ajutând la reducerea poftei de macare care apare atunci când o persoană încearcă să renunțe la fumat. Datorită ginsengului, acest ceai este recomandat pentru combaterea asteniei, pentru vitaminizarea și mineralizarea organismului, pentru menținerea sănătății și pentru protejarea organismului împotriva stresului oxidativ, pentru reglarea digestiei și înlăturarea spasmelor, pentru menținerea sănătățiii căilor respiratorii și adaptarea organismului la factorii externi de mediu, pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Foto articol: By StudioPhotoDFlorez/shutterstock.com

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri