28 Mai 2020 publicat în Tratamente naturiste 70 share-uri

Niacinamida este o vitamina solubilă în apă, cunoscută și ca amidă nicotinică sau compus amidic al vitaminei B3. Sună complicat, dar pe scurt putem spune că niacinamida este o vitamina pe care o găsim în alimente din dieta zilnică și care a câștigat popularitate în industria de frumusețe datorită efectelor sale asupra pielii, cum ar fi efectul antiinflamator, de iluminare, antiaccenic. Astfel că astăzi cosmeticele pe baza de niacinamida sunt folosite atât pentru ameliorarea simptomelor tenului cu probleme, cât și pentru a menține sănătatea și luminozitatea pielii.

Niacindamida poate fi oferită și sub formă de capsule, recomandate în general de către medicii dermatologi pentru a spori efectele vindecătoare în unele probleme ale pielii, alături de tratamentul de bază (de exemplu în cazul acneei). Îți recomandăm aceste capsule cu niacinamidă: Vitamina B3 (Niacinamida) 500mg 100cpr VITAKING

Vitamina B3 se găsește în alimente precum: carne albă, carne de miel, alune, cartofi, ton, somon, sparanghel, morcovi, zmeură, pepene galben, vinete, mazăre, varză creață.

5 cosmetice care conțin niacinamidă

 Ser pentru albire - Gerovital Luxury, Farmec

Serul pentru albire este disponibil pe eMag.ro

Este un ser depigmentar cu acțiune intensă, destinat tuturor tipurilor de ten, indiferent de vârstă, care prezintă imperfecțiuni pigmentare: pete solare sau după sarcina, pistrui, pete post-traumatice la nivelul pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență

Acest ser prezintă un intens efect de iluminare, închide porii și conferă fermitate tenului. Prezintă totodată efecte antirid, antioxidant și de întinerire a fetei.

SERUM REVOX NIACINAMID DAILY MOISTURISER

Serul cu niacinamida este disponibil pe Marionnaud.ro

Acest ser reduce excesul de sebum, hidratează și revitalizează. Este ideal pentru toate tipurile de ten, fiind totodată un produs care poate fi utilizat pentru tenul uscat.

Mod de utilizare: se aplică 4-5 picături pe tenul curat, masând ușor până ce serul pătrunde în piele. Poate fi utilizat zilnic, dimineața și seara.

Ser de față Purito Galacto Niacin 97

Serul este disponibil în magazinul eMag.ro

Este un ser revitalizant pentru ten, cu extracte naturale, cu acțiune de curățare profundă și închidere a porilor. Serul conține 92% ingrediente naturale, acționând delicat asupra tenului și putând fi utilizat zilnic.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De ce este periculos zahărul?

Crema antirid pentru ten cu imperfecțiuni, extract de mimoză&niacinamida – EssenzaDerm

Crema cu niacinamida este disponibilă pe eMag.ro

Această este o crema preparată în farmacie, sub brandul ESSENZADERM. Este o crema cu textura lejeră, destinată tuturor tipurilor de ten și tenului mixt, având acțiunea antirid, antiinflamatorie (reducând acneea), iliminatoare și calmantă (recomandată în dermatite, iritații).

Conține: extract de mimoză, ulei de chimen, ulei de dafin, niacinamida, alfahidroxiacizi, apă de hamamelis.

REVOLUTION SKINCARE – ser pentru micșorarea porilor, cu niacinamida

Serul este disponibil pe Marionnaud.ro

Acest ser este recomandat tenului acneic sau cu pori dilatati, favorizând închiderea acestora și reducând manifestările acneice. Scade riscul de cicatrici post-acneice.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Este potrivit tenului gras, congestionat și predispus la acnee. Formula serului este pe baza de zinc.

Foto: By Pressmaster/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri