18 Mai 2017 publicat în Tratamente naturiste 77 share-uri

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Ascultati aceasta mantra si va veti simti ca si cum sufletul a plecat intr-o calatorie pe meleaguri indepartate, intr-o stare de relaxare si de liniste deplina. Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina, eliberandu-te de stres, anxietate sau orice gand negativ.

Ascultand-o des sau ori de cate ori simti nevoia, se spune ca viata ti se va imbunatati in moduri la care nici nu ai visat. Nu in mod magic, ci aliniindu-ti spiritul la energia divina, conectandu-te la fluxul de constiinta tara, la bunastarea universala. Ascultand-o, viata ta poate intra pe fagasul abundentei si al spiritualitatii, atragand in viata ta lucrurile de care ai nevoie.

Mantra Tara este o mantra de origine budista. Tara este o zeitate a meditatiei si multe practici tibetane o au in centrul lor. Tara este o Bodhisattva a compasiunii si a actiunii, de forma feminina, dar este invocata si pentru dezvoltarea sinelui interior. Tara mai este cunoscuta si ca o reprezentare a salvarii si a protectiei, “mama eliberarii”, cea care isi pleaca urechea la plansetele si suferintele noastre cu scopul de a ne ajuta si a ne elibera de nefericire. In hindusa, Tara inseamna “stea”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Versurile acestei mantrei “Om Tare Tuttare Ture Soha” ar putea fi traduse astfel: “Om! O Tara! Te rog fierbinte, O Tara! O cea grabnic ajutatoare! Iti urez bun venit!”

Totodata, “Om” este sunetul universului si este considerat a fi unul dintre cele mai cunoscute si linistitoare sunete din lume.

Foto homepage: JOAT /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri