Frigul s-a instalat destul de repede, iar schimbarile de temperatura au fost bruste, asa ca raceala este rezultatul normal al acestor variatii de temperatura. Dar, daca acordam putina atentie imunizarii corpului nostru, raceala ne va ocoli si de data aceasta. Asadar, ne-am gandit la 4 produse 100% naturale care ajuta la prevenirea si vindecarea gripei si racelii.

Ulei esential de eucalipt

Esentele puternice ale eucaliptului sunt perfecte atunci cand te lupti cu raceala si nasul infundat. Este suficienta o infuzie, iar mucoasa nazala va reveni la normalitate. Acest ulei are proprietati antibacteriene si antimicrobiene, fiind utilizat in mod regulat in sapunuri, deodorante, lotiuni, parfumuri si alte produse de igiena personala.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online vegis.ro

Apielixir

Fiolele cu miere, laptisor de matca, polen si propolis sunt tratamentul perfect pentru a tine la distanta starile gripale. Apielixir combina cele mai valoroase produse ale stupului: laptisorul de matca, polenul, propolisul si mierea de albine.

Acest supliment alimentar contribuie la mentinerea unei stari bune de sanatate, la intarirea sistemului imunitar, are efect tonic, antioxidant, regenerant si vitalizant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online vegis.ro

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri