Sunt cele mai populare retete ale momentului. 3 formule de creme antirid naturale absolut fabuloase!

Descoperiti 3 dintre cele mai populare si eficiente creme antirid de pe internet! Sunt 100% din ingrediente naturale, le puteti prepara chiar voi, acasa, si au capacitati extraordinare de reducere a ridurilor. Doua dintre retete ii apartin dr-ului. Josh Axe, specialist in remedii naturiste, si una ii apartine lui Kale, o bloggerita cunoscuta, adepta a unui stil de viata cat mai natural si aproape de natura.

Reteta nr. 2: Crema antirid cu ulei din seminte de macese

Autoarea blogului https://greenbootliving.com recomanda aceasta reteta de crema antirid drept una remarcabila, fiind testata pe propria piele. Ingredientul minune din aceasta formula de crema antirid este uleiul de seminte de macese care ajuta la regenerarea celulara si contine si vitamina A, o vitamina esentiala pentru sanatatea si supletea pielii. Combinat cu celelalte ingrediente pretioase, rezulta o crema de fata spectaculoasa, care imbunatateste vizibil calitatea pielii.

Ingrediente:

2 linguri de ulei de jojoba

1 lingura ulei de nuca de cocos

3 linguri de ulei de samburi de caise

3 linguri de ulei din seminte de macese

1,5 lingura pastile ceara de albine (se gasesc in magazinele naturiste)

6-10 linguri de apa de trandafir (se gaseste in magazinele cu produse orientale)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”


Preparare:


Foto: Magdalena Paluchowska / Shutterstock.com

Topeste ceara de albine si uleiul de nuca de cocos (daca este solidificat) la bain-marie intr-un vas de otel inoxidabil, la foc minim. Dupa ce s-au topit, lasa-le la racit pret de cateva minute si apoi pune-le in blender, adaugand si restul ingredientelor. Uleiurile trebuie blenduite rapid, de cateva ori, pentru a capata consistenta dorita. Apa de trandafir se adauga la sfarsit, putin cate putin. Crema obtinuta trebuie sa fie densa si omogena. Desi blenderul nu se curata tocmai usor dupa, calitatea acestei creme merita toate eforturile, ne marturiseste autoarea.

* Sursa reteta: greenbootliving.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri