Descoperiti 3 dintre cele mai populare si eficiente creme antirid de pe internet! Sunt 100% din ingrediente naturale, le puteti prepara chiar voi, acasa, si au capacitati extraordinare de reducere a ridurilor. Doua dintre retete ii apartin dr-ului. Josh Axe, specialist in remedii naturiste, si una ii apartine lui Kale, o bloggerita cunoscuta, adepta a unui stil de viata cat mai natural si aproape de natura.

Reteta nr. 3: Crema de ochi cu unt de shea si ulei de tamaie, reteta recomandata de dr Axe

Aceasta crema de ochi are efecte regeneratoare si tonice, atenuand ridurile si prevenind formarea lor. Uleiul de tamaie are rolul de a proteja celulele pielii, iar untul de shea reduce ridurile si ajuta la formarea de colagen. De asemenea, planta de aloe vera este cunoscuta pentru proprietatile ei antioxidante si antiinflamatoare, dar si pentru abilitatile ei vindecatoare. Uleiul extravirgin de nuca de cocos este si el extraordinar de benefic pentru piele.


Ingrediente:

10 picaturi de ulei esential de tamaie

30 ml gel de aloe vera pur (BIO)

30 ml unt de shea nerafinat

30 ml de ulei de cocos nerafinat

jumatate de lingurita de vitamina E

Preparare:

Amesteca uleiul de nuca de cocos si untul de shea, adaugand ulterior si celalalte ingrediente si amestecand bine. Daca prepari crema intr-un anotimp rece, uleiul de nuca de cocos se va solidifica, deci ar fi indicat sa il incalzesti putin intr-un vas alaturi de untul de shea pentru a-l transforma in stare lichida si a putea amesteca bine ingredientele. Cd s-au topit cele doua uleiuri, ia-le de pe foc, lasa-le sa se raceasca putin si adauga si restul ingredientelor. De indata ce ingredientele sunt bine omogenizate si amestecul perfect, transfera-l intr-un recipient de sticla tip cutie. Aplica din crema dimineata si seara in zona ochilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

* Reteta via https://draxe.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri