Daca visezi la o stare de bine generala, trebuie sa ai grija cum iti gestionezi energia vitala. Alimentatie, practici terapeutice, suplimente alimentare: pentru ca toate acestea sa functioneze (si nu oricum, ci cu rezultate pe termen lung!), trebuie sa le potrivesti cu fluxul tau energetic.

Cartea "Secretele energiei. Un plan imbatabil pentru o sanatate infloritoare" este disponibila pe site-ul elefant.ro

Daca visezi la o stare de bine generala, trebuie sa ai grija cum iti gestionezi energia vitala. Alimentatie, practici terapeutice, suplimente alimentare: pentru ca toate acestea sa functioneze (si nu oricum, ci cu rezultate pe termen lung!), trebuie sa le potrivesti cu fluxul tau energetic. Programul prezentat in aceasta carte are in vedere metode de detoxificare si de reincarcare energetica in planurile mental, corporal si emotional.

Vei cunoaste intelepciunea vindecatorilor rusi faimosi si a traditiilor adaptate pentru uz modern. Tematica lucrarilor de acest gen este greu abordabila, in genere, dar Alla Svirinskaya o expune intr-un mod cat se poate de practic, realizand efectiv un manual pentru redobandirea echilibrului fizic, mental si emotional. Cartea are, de asemenea, in vedere probleme ca armonizarea cu mediul, cu locuinta, cu familia si cu prietenii. Fiecare tehnica, ritual, meditatie si reteta sunt incluse in paginile ei prin prisma eficientei lor, testate in timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cartea Allei Svirinskaya este unica in ceea ce priveste tratarea pragmatica a principiilor ezoterice. Se bazeaza pe experienta considerabila in domeniu a autoarei, ale carei cunostinte provin de la cinci generatii anterioare de vindecatori din familia ei si fiecare nivel al descrierii metafizice cuprinse in paginile sale este insotit si de un ghid practic de implementare a informatiilor. Pentru ca, in definitiv, cel mai important este rezultatul. Prin urmare, aceasta carte nu e scrisa sub forma unui exercitiu intelectual, ci a unor exercitii practice.

Printre propunerile autoarei in materie de sanatate se numara: programe de detoxificare pe cat de simple, pe atat de profunde, pe baza de alimente pe care le tii in mod normal in dulap; metode prin care sa previi preluarea emotiilor celorlalti; meditatii simple pentru o fericire de durata. Alla Svirinskaya iti impartaseste, dincolo de toate acestea, cunoasterea, secretele si observatiile ei patrunzatoare. Modul armonios in care abordeaza aspectele fizice, emotionale, mentale si spiriuale ale vietii de zi cu zi iti va schimba radical existenta, iar urmand programul agreabil pe care ti-l prezinta, vei deveni propriul tau vindecator.

Autor: Alla Svirinskaya

Carte aparuta la editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri