Cine a spus ca frumusetea consta numai in eliminarea imperfectiunilor de pe corp? Frumusetea inseamna mult mai mult decat partea exteriora a trupului. Nu conteaza cat de perfecte sunt caracteristicile fizice, atat timp cat frumusetea interioara nu va fi vreodata pe deplin atractiva.

Comunicat de presa

Yucca Wellness Center ofera sfaturi cu privie la cele mai eficiente metode de infrumusetare a interiorului nostru. Incercati terapiile complementare ce vor aduce exteriorului o stralucire unica si ravisanta.

„Pentru a putea sa intregim conceptul Crede. Iubeste. Traieste, din septembrie vom trata OMUL.Intai de toate, este necesar sa va cunoasteti sufletul pentru a putea sa va judecati trupul.Pentru a face acest prim mare pas, va sfatuim sa incepeti cu pasi marunti prin evenimentele organizate la centrul nostru pe diverse tematici, care au ca scop sa va constientizati barierele, emotiile si fricile. Apoi puteti incerca terapiile alternative: Reiki, Shiatsu, Terapia Craniosacrala, Theta Healing, Terapia prin rezonanta SCIO, pentru care avem si sedinte demo”, explica Adina Radu Cosma, manager Yucca Wellness Center.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Fara griji, fiti fericiti

Chiar daca la inceput nu aveti starea interioara armonioasa pe care v-o doriti, primul pas este autosugestia unui zambet, unei stari de fericire, pe care corpul si mintea le vor invata si le vor reproduce ca pe un obicei. Atunci cand va veti obisnui sa faceti aceste lucruri, totul va veni de la sine si se va transforma intr-o mantra personala pe care corpul si-o va reaminti pur si simplu.

„La fel cum aveti o rutina de infrumusetare exterioara, cum ar fi aranjarea parului sau make-up-ul, pe care le faceti in fiecare zi, ar trebui sa aveti, de asemenea, o rutina sufleteasca. Fericirea si zambetele va induc automat o gandire pozitiva care imbunatateste frumusetea interioara. Iar aceasta energie pozitiva se poate extinde chiar si la oamenii din jur”.

Faceti un gest frumos pentru altcineva

In fiecare zi, probabil, intalniti oameni care au nevoie de ajutor. De multe ori suntem pregatiti sa ignoram aceste persoane si sa ne concentram numai asupra propriilor activitati. Cu toate acestea, incearcati sa faceti o fapta buna si va veti simti mult mai bine.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Oferiti o ceasca de cafea colegului de munca care arata ametit, atunci cand sunteti in pauza, fara sa vi se ceara acest lucru. Donati cartile vechi ale copiilor familiilor cu venituri mici, care raiesc adesea strict din fonduri publice. Conectati-va cu cei apropiati prin timpul de calitate pe care-l petreceti impreuna – noi incurajam terapiile in cuplu, fie ca e vorba de parteneri de viata, de mama-fiica sau de prietene. Acest timp petrecut in doi sporeste energia interioara prin simpla intentie de conectare.

„In luna septembrie am pregatit numeroase evenimente care sa va ajute sa va intelegeti mai bine si astfel sa intelegeti si lumea exterioara. Fie ca e vorba de seminarul de vindecare emotionala, despre minciuna in relatia de cuplu, sexualitate sacra, tehnici spirituale de atragere a prosperitatii sau initieri in terapii complementare, toate acestea au scopul de a va regasi si de a va ajuta in relationarea in primul rand cu sinele vostru”.

Atunci cand lucrati cu frumusetea interioara, veti fi uimiti de modul in care cei din jur vor observa acest lucru pe exterior. S-ar putea sa credeti ca acest lucru apare in urma scaderii in greutate sau schimbarii look-ului, dar ceea ce se shimba, de fapt, este partea spirituala care incepe sa straluceasca.

Terapiile care redau frumusetea interioara

Reiki reprezinta o tehnica veche de vindecare cu originea in Japonia, redescoperita in 1922 de catre doctor Mikao Usui. Activeaza mecanismele naturale de vindecare prin canalizarea de energie universala, transmisa prin atingere blanda cu ajutorul palmelor sau prin privire, respiratie. Practic, terapeutul Reiki este un intermediar intre energia universala pe care o acceseaza si beneficiarul acestei energii. In cadrul initierii in Reiki, veti fi voi terapeutii si veti putea oferi aceasta terapie atat voua, cat si celorlalti.

Shiatsu este o metoda holistica de vindecare ce are la baza echilibrarea energiei vitale actionand la nivelul meridianelor energetice prin manevre de presopunctura pe anumite puncte de pe intreg corpul. Echilibreaza fizic, mental si emotional cu efecte de lunga durata si detoxifiaza organismul mentinand un flux energetic, fizic si mental echilibrat.

Prin yoga puteti accesa energia universala, credinta, prezentul si iubirea. Prin asane ne marim capacitatea de concetrare, reducem stresul, curatam din gandurile obsesive si devenim mai vigilenti, toate acestea pentru a ne pregati de acea stare de interiorizare completa, liniste si pace.

Theta Healing o putem descrie precum o calatorie catre sine, catre interior, catre tot ceea ce sunteti dincolo de blocaje si convingeri, dincolo de limitarile subconstientului sau de ranile emotionale. Pentru a avea un prezent si un viitor asa cum ni-l dorim este nevoie sa eliberam trecutul de convingeri limitative ale subconstientului, de dezechilibre emotionale si sa redefinim noi elemente ale experientelor umane.

SCIO/QXCI este cel mai frumos si complex sistem care colecteaza date din organismul uman prin 50 de canale in acelasi timp. Informatiile ajuta practicantul de sanatate naturista sa identifice nevoile specifice ale organismului.

Pe langa beneficiile vizibile pe care le are la nivelul corpului, Terapia craniosacrala produce si o schimbare naturala de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viata si fericire. Asa cum exista sistem respirator sau nervos, asa exista sistemul cranio-sacral format din sistemul membranos.

La Yucca Wellness Center beneficiezi de tratamente corporale si faciale, intinerire si detoxifiere, styling si Yoga, tehnologie hi-tech de remodelare, nutritie si programe de dezvoltare personala si spirituala – tot ce este necesar pentru regasirea Sinelui. 90% din profitul proiectului Yucca Wellness Center este reinvestit in activitati sociale si parte din angajatii Centrului sunt femei in situatii de risc, dar experte si devotate profesiei lor. Yucca Wellness Center este un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru www.yuccacenter.ro.

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri