Sezonul cald ne da batai de cap atunci cand vine vorba de ingrjirea parului. De ce? Deoarece trebuie sa acordam mai multa atentie acestuia, din cauza factorilor daunatori din timpul verii: razele puternice UV, apa sarata a marii, clorul din piscina. Acest lucru nu inseamna ca pe timpul anului ingrijirea parului trebuie ignorata. Nicidecum. De aceea ne-am gandit la cinci produse naturale perfecte pentru ingrijirea parului pe tot timpul anului.

3. Set masca cu ulei de ricin, vitamina A si vitamina E.

Aplicarea simultana, dar si separate a acestor trei ingredient va rezulta o imbunatatire vizibila a sanatatii parului. Uleiul de ricin este deseori folosit pentru ingrijirea parului, acesta ajuta la stimularea cresterii si intarirea acestuia. Aplicat pe parul uscat si deteriorat, previne despicarea firelor de par, redandu-le stralucirea.

Vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare. Vitamina A este una din cele mai importante vitamine pentru par deoarece are efect hidratant asupra scalpului si a firului de par ajutand la reglarea producerii de sebum. De asemenea, contine antioxidanti care ajuta radacina firului de par, o intareste, conferindu-i parului un aspect sanatos si rezistent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Disponibil pe Vegis.ro

4. Uleiul de argan bio

Uleiul de argan este unul dintre cele mai pretioase uleiuri vegetale din lume si este obtinut prin presarea manuala a nucilor arborelui de argan, care se gaseste doar in Maroc. Nucile sunt culese manual si uleiul este obtinut prin metode traditionale, fara adaos chimic, prin presare la rece. Datorita bogatiei naturale cu care este inzestrat, uleiul de argan asigura elementele esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii, parului si unghiilor. Uleiul de argan este ideal pentru revitalizarea parului, reconstructia varfurilor despicate si redarea stralucirii parului.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro

5. Tratament ser hidratant termoprotector

Serul hidratant termoprotector este un produs perfect pentru sezonul cald, atunci cand parul este expus actiunii razelor solare. Acest tip de ser creeaza o pelicula protectoare in jurul firului de par si este ideal si pentru portectia termica atunci cand folositi foenul, ondulatorul, placa de intins parul.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Produsul poate fi achizitionat pe Vegis.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri