Ai probleme cu somnul si nu poti sa te odihnesti corespunzator? Doresti sa te relaxezi inainte de culcare? Atunci acest remediu naturist popularizat de dr. Oz te poate ajuta sa dormi mai bine si sa iti reincarci bateriile.

Cojile de banane bio sunt mine de aur din punct de vedere nutritional

Foto: Pixabay.com

Chiar daca ne bucuram doar de continutul delicios al bananelor, aruncand in schimb cojile, din punct de vedere nutritional acestea sunt o sursa de aur. Cojile de banana sunt la fel de bogate in potasiu, magneziu si fibre ca si miezul in sine, ba chiar mai mult. In plus, ele contin si triptofan, un aminoacid care ajuta la producerea serotoninei. Se stie ca serotonina este neurotransmitatorul raspunzator cu starea de bine si este esential in prevenirea depresiei si in mentinerea unui somn de calitate

Somnul de calitate te ajuta sa iti mentii sanatatea caci imbunatateste calitatea sistemului imunitar, te ajuta sa te concentrezi mai bine si sa iti mentii o stare de spirit si mentala buna. De asemenea, un somn bun sporeste fertilitatea, stimuland in acelasi timp si dorinta sexuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ghid pentru alegerea mobilierului interior 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Pe de alta parte, cojile de banana au un continut bogat de luteina, un nutrient de baza pentru mentinerea sanatatii ochilor. Luteina ajuta la mentinerea acuitatii vizuale noaptea si previne degenerarea maculara si instalarea cataractei.

Scortisoara folosita la prepararea ceaiului ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, permitand implicit hormonilor sa functioneze astfel incat sa ai parte de un somn relaxat si odihnitor.

“Coaja de banane contine fibre care pot reduce nivelul de colesterol din sange. Coaja celor mai multe fructe si legume reprezinta cea mai bogata sursa de vitamine si minerale caci sunt expuse in lumina soarelui in timpul cresterii, absorbind lumina si protejand astfel fructul. Coaja de banana este puternic colorata si contine carotenoide, in special luteina (un xantofil) care este un antioxidant care protejeaza impotriva stresului oxidativ care poate afecta ochii”, declara Anna Daniels, fondator Honest Nutrition si purtator de cuvant al British Dietetic Association pentru publicatia metro.co.uk.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri