Cand viata iti ofera lamai, pastreaza si cojile. Sunt EXTRAORDINARE! Habar nu ai cat de bune pot fi pentru sanatate si in cate feluri le poti folosi in viata de zi cu zi! Iata 26 de Beneficii + Intrebuintari ale cojilor de lamaie care te vor uimi!

- Arunca cateva coji de lamaie si pe fundul cosului de gunoi caci acestea vor absorbi mirosurile neplacute. La fel de bine, poti adauga din cand in cand cateva bucati de coaja de lamaie si in masina de spalat vase. Cojile de lamaie sunt un bun dezodorizant.

- Petele de pe dinti pot disparea, iar dintii se pot albi daca ii freci usor, timp de 2 minute, cu partea alba a cojii de lamaie. Clateste apoi cu apa din abundenta. Atentie! Chiar daca vei observa un efect imediat de albire a dintilor, nu apela prea des la acest truc. In exces, iti poate afecta smaltul dintilor, facandu-i sa fie sensibili.

- Picioarele tale iti vor spune multumesc daca le vei ingriji cu aceasta solutie pe baza de coji de lamaie. Fierbe cojile de lamaie intr-un vas cu apa pret de cateva minute si lasa sa se raceasca complet dupa care strecoara-le. In apa strecurata adauga un sfert de litru de lapte (de vaca sau de migdale) si cateva picaturi de ulei esential de lamaie. Rasfata-ti picioarele in aceasta solutie pentru aproximativ 20 de minute si vei avea cele mai fine si moi calcaie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria

- Parul tau va dobandi o stralucire aparte, sanatoasa si il vei scapa de matreata si sebum daca il clatesti cu apa in care ai adaugat o solutie speciala bazata pe otet din cidru de mere si coaja de lamaie. Intr-un borcan mai mare, adauga coaja curatata de la cateva lamai. Peste ea, adauga (aproape pana umpli borcanul) otet natural din cidru de mere. Lasa la macerat timp de 1 saptamana – 2 si apoi strecoara cojile de lamaie din solutie. Solutia obtinuta o poti pastra in frigider. Dupa ce ai samponat parul, adauga in apa de clatit 1 lingura de solutie la o cana cu apa. Lasa sa actioneze pret de cateva minute, apoi clateste-ti parul pentru ultima data cu apa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri