Imbatranirea poate fi oprita! Secrete care combat efectele imbatranirii si va schimba viata!
Imbatranirea si majoritatea afectiunilor medicale rezultate din imbatranire apar ca urmare a faptului ca glanda pituitara produce cantitati tot mai mici de hormon de crestere uman (HGH), o substanta pe care autorul o numeste Stapanul Hormonilor.

Asa cum o arata aceasta carte, reintinerindu-ne glanda pituitara prin utilizarea unei game naturale si sigure de biostimulatori, ne imbunatatim calitatea si durata vietii, prevenim bolile de inima si obezitatea, si ne pastram starea de sanatate optima pe masura ce avansam in varsta. Printre beneficiile dovedite din punct de vedere medical se numara:

  • scaderea cantitatii de tesut adipos;
  • textura si o tonifiere mai bune ale pielii;
  • marirea densitatii osoase;
  • cresterea libidoului;
  • calitate mai buna a somnului si multe altele.

E prima data cand sunt adunate in paginile unei carti toate descoperirile stiintifice de ultima generatie in scopul de a explica cum oricine isi poate crea cu usurinta un stil de viata accesibil financiar prin care sa combata efectele imbatranirii! Dr. Forsythe, care a redactat protocolul guvernamental oficial al SUA pentru administrarea hormonului de crestere in scopul reintineririi, descrie felul in care cititorii pot sa utilizeze puterea biostimulatorilor. Acestia sunt un dar oferit noua, tuturor, si reprezinta cea mai eficace „fantana a tineretii“ descoperita pana in prezent de stiinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Autor: James W. Forsythe


Carte publicata la Lifestyle si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Etapa varsta, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri