SEMINTELE DE MUSTAR: Fabuloase pentru sanatate! Au efect antiinflamatoriu, previn cancerul si ajuta in slabire

Frumoasele si coloratele seminte de mustar au proprietati incredibile pentru sanatate si nu ar trebui sa ezitam in a le folosi drept condiment in prepararea muraturilor sau a bucatelor.

Mucilagiile si fibrele pe care le contin le recomanda in tratarea constipatiei si a simptomelor hemoroizilor.

Gratie continutului de sulf, semintele de mustar se pot lauda si cu proprietati antifungice si antibacteriene, fiind indicate in cazul infectiilor.

Semintele de mustar imbunatatesc sistemul imunitar si cresc capacitatea organismului de a face fata bolilor deoarece sunt pline de minerele esentiale precum fier, mangan, magneziu, cupru. De aceea ele sunt indicate si in menopauza.

Semintele de mustar contin si calciu, important pentru oase puternice.

In compozitia semintelor de mustar se regaseste si o cantitate bogata de seleniu (378%) ce ajuta la reglarea activitatii glandei tiroide, prevenind astfel aparitia problemelor metabolice asociate cu afectiuni ale hormonilor tiroidei.

Atentie. Incercati sa preparati singuri in casa mustar pentru a va asigura ca este natural si a va bucura integral de proprietatile sale. Nu consumati insa in mod abuziv seminte de mustar galben caci sunt bogate in sodiu ceea ce poate dauna sanatatii inimii. Si chiar daca au proprietati vindecatoare, in cantitati mari, ele pot deveni toxice. Nu consuma seminte de mustar pe post de tratament inainte de a cere sfatul unui medic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   A contat cine a zbierat mai tare

Majoritatea informatiilor via www.thehealthsite.com

Foto homepage: Boabe de mustar, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri