Cum tratam candida

Aceasta carte descrie ce efecte poate sa aiba asupra organismului cresterea candidei peste limita normala, de la iritatii minore pana la cele mai grave.
Cartea Cum tratam candida face parte din colectia Medicina/Sexualitate a editurii Antet si descrie ce efecte poate sa aiba asupra organismului cresterea candidei peste limita normala, de la iritatii minore pana la cele mai grave, care afecteaza organismul uman atat sub aspect fizic, cat si psihologic. De asemenea, discuta factorii cauzatori si tipologiile cele mai predispuse la riscuri si arata de ce boala aceasta afecteaza atat de multi oameni, fara ca lumea medicala sa aiba in privinta ei o opinie unanima, lipsita de controverse.

Mai mult chiar, in ceea ce te priveste, paginile ce urmeaza iti vor da posibilitatea sa decizi daca simptomele tale indelung investigate rezulta de pe urma cresterii florei si sa afli ce masuri trebuie sa iei. Nu numai ca primesti sugestii clare in privinta controlului candidei cu ajutorul preparatelor antifungice si al suplimentelor alimentare, ci esti informat si cum sa-ti pastrezi tractul digestiv curat si sa-ti consolidezi sistemul imunitar astfel incat sa previi alte potentiale atacuri ulterioare.

Citeste si:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului
Lecitina: îmbunătățește...

Autor: Shirley Trickett

Carte aparuta la Antet si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Examen ciuperca candida, Shutterstock

Citeste si:
Un an de Dr.Max în România
Un an de Dr.Max în România


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri