Propolisul este considerat cel mai puternic antibiotic natural. Acesta dezinfecteaza mucoasa respiratorie, distrugand bacteriile, virusurile si fungii. Tinctura de galbenele are proprietati antiinflamatoare dovedite si este folosita cu succes in cazul durerilor de gat.

Propolisul, cel mai puternic antibiotic natural

PROPOLISUL este considerat cel mai puternic antibiotic natural. Acesta dezinfecteaza mucoasa respiratorie, distrugand bacteriile, virusurile si fungii. Propolisul este de asemenea recunoscut pentru proprietatea de a stimula sistemul imunitar. Totodata, are efecte analgezice si antiinflamatoare, fiind foarte eficient pentru indepartarea durerii in gat. Propolisul actioneaza ca un adevarat anestezic local.

Tinctura de galbenele are proprietatii antiinflamatorii dovedite!

2. TINCTURA DE GALBENELE are proprietati antiinflamatoare dovedite si este folosita cu succes in cazul durerilor de gat pentru a limita extinderea infectiei si pentru a reduce inflamatia. De asemenea, galbenelele au efecte cicatrizante si regeneratoare, grabind vindecarea tesuturilor deteriorate. Tinctura de galbenele contribuie si ea la stimularea imunitatii locale.

Un produs 100% natural care contine propolis si tinctura de galbenele este Laringospray de la GTS Solution. Cele doua substante active din spray omoara bacteriile si virusurile, limiteaza raspandirea infectiei, reduc inflamatia si durerea in gat, ajuta la inghitire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri